Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri17
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Inca suntem in 4 noiembrie asa ca va dau si voua o felie de tort de ziua Mariei
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Laura Ioana spune:
Maria
Multumim pentru tort, Ancutzule, sa-ti fie sanatoasa minunea si frumusetea de fetita!
Multumesc pt PM
Dana imi pare tare rau ca ai probleme cu Alessio O fi si de gelozie, o fi si de la dintisori...mai stii? De foame nu va muri sigur, e f bun chiar si numai laptele daca-l bea. Ai vazut ca daca-i e foame papa el ceva Pupici la baietei
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Laura Ioana spune:
Crissa f bine faci ca esti cumintica, uite ce frumos creste broscuta O sa fie bine, ai sa vezi, mai ai putiiin!
Dana acum am citit de necazul cu spitalul si cu bietul Ale traumatizat de plecarea ta Mi s-a rupt sufletul inchipuindu-mi fatzuca lui speriata ca pleci iar Bietul pui! SI bietul Mattia ca l-au chinuit sa-i gaseasca venele Eu de frica asta a recoltarii de sange nu am dus-o niciodata pe Thea sa-i fac analize si nush cat de bine fac! Cred ca-i transmit frica mea de ace Oricum eu nu cred ca as putea sa stau acolo cu ea cand i-ar lua sange
Ayla draga mea, tare rau imi pare ca treci iar printr-o tragedie! Sper sa treci si peste necazul asta mare, sa mergi mai departe pentru comorile tale de acasa!
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Laura Ioana spune:
Camy Consi felicitari pentru copilasi, sa fie sanatosi, sa creasca mari, norocosi, fericiti si sa va bucurati de ei o viata!
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
L5845 spune:
anca LA MULTI ANI ! cu sanatate si mult noroc in viata pentru ta MARIA.
Sa fiti fericiti si sa va aduca numai bucurii si impliniri .
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
L5845 spune:
O felie de dulce si ceva de www.worldofstock.com/slides/PFO11546.jpg" target="_blank">drincuit si de la mine, pentru al meu sot care s-a "prefixat" pe 31oct.
Va si va pe TOATE !
Revin maine .
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
szivarvany spune:
Maria si sot de Laura
Danangie, cum mai sunteti ?
Cris, spor la odihna si rezista !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
ancadragoman spune:
Multumesc mult de tot fetelor pentru urari,ieri am facut petrecerea la gardinita si a fost f incantata
Laura sa iti traisca sotul ca e tinerel
O zi buna fetelor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
jojo_miha spune:
La multi ani Maria!esti o frumoasa.Anca sa-ti traiasca fata!
Laura si tie sa-ti traiasca sotul si sa fiti cat mia fericiti!
Danangie te inteleg perfect si teo are momente cand nu vrea sa manace si momente de gelozie,mereu trebuie sa fiu cu ochii pe ea.
Va pup ma duc la treaba!
danangie spune:
ANCA La multi ani ptr MARIA.Scuza-ma ca nu am fost pe faza ieri. Nu vrei si tu pe listuta noastra?
Noi raportam aseara o pulpa intreaga de pui devorata si vreo 6,7 guri de ciorba cu paine si cartofei!!!
LAURA,JOJO,DARIA
LAU a fost ziua sotului? La multi ani!
DANA lui ALESSIO si MATTIA
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)