Licurici de ianuarie-februarie 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi sunteti in gandurile noastre. Trebuie sa fii increzatoare, chiar daca se confirma diagnosticul, medicina face progrese uimitoare, exista speranta pentru boala asta.

Eu mai am numarul de telefon al unui medic de la fundeni, mi s-a spus ca ar fi cel mai bun in domeniul asta,numele lui este Ionel Copaci si nr de tel 0722 282 300. Mi l-a recomandat cineva care a lucrat la spitalul fundeni.

Roxana as dori si eu adresa ta de pay pal. Si am vorbit aseara cu Kay (mama Soniei), a spus ca ar dori si ea sa ajute, dar ii trebuie contul, poate poti tu sa ii scrii si ei contul de la ING si datele. Multumesc.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Leditia, sunt cu sufletul alaturi de tine! Nu prea scriu pe aici, licuriciul meu Dragos-Cristian (31.01.2009) era cat pe ce sa fie David-Cristian, insa am considerat ca deja sunt prea multi bebelusi David! Imi statea pe limba sa spun de fibroza chistica, cam de cand au aparut la voi problemele cu malabsorbtia, cu cresterea si de cand toate s-au rezolvat cu enzime pancreatice (sunt medic rezident medicina de familie). In Brasov de fibroza chistica se ocupa dr. Laura Dracea, o superprofesionista, a mers si in Olanda (tara cu incidenta foarte crescuta a acestei boli), este sufletista, da 1000% pentru micii ei pacienti. Daca te pot ajuta... in orice fel...

Fetele, si eu vreau contul! Chiar acum am drum spre banca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Roxana de la mine ai primit?ti-am dat un mail...

Ledi

Porumbita,iarta-ma,dar cu ultimele evenimente nu am mai apucat sa iti raspund...eu ii amestec lapte de al meu cu Aptamil,60ml cu 60ml,depinde de productia mea din ziua respectiva ca tare nu-mi place sa ma mulg
ieri ne-a dat si peste in meniu,pastrav sau salau,iar de la 10 luni,bagam mamaliga cu branzica si un pic de smantana.Acum mi-a zis sa in cep sa-i pun cate putin unt in piureul de legume si sa incerc sa-i dau miez de paine cu unt...mie mi-e frica sa-i dau sa nu se inece ca am o experienta cu inecatul cu fi-mea...
mi-a zis ca a crescut foarte frumos,nu e gras,e foarte bine pt ca e armonios dezvoltat...si sa-i mai dau lapte de al meu cat mai pot...
hai ca va pup ca nu am chef sa scriu despre noi pt ca mi-e gandul numai la durerea Leditiei...
va pup pe toate si,va rog,sa stam alaturi cat putem de mult de mamica noastra de licurici bolnavior!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

DOAMNE, INTOARCE-TI CHIPUL CATRE DAVID SI FAMILIA LUI SI FA O MINUNE, MAI DA-I VIATA ACESTUI SUFLETEL NEVINOVAT INCA O DATA!

Abia acum m-am putut aduna pentru ca sa scriu cateva cuvinte. Nici nu stiu ce sa spun sau ce sa fac, singurul lucru pe care il pot face este sa ma rog alaturi de voi la bunul Dumnezeu pentru ca scumpul de David sa depaseasca aceasta incercare si totul sa se dovedeasca a fi doar un cosmar datorat unei erori umane sau de laborator.

Va spun ca imi vine sa plang in continuu, David e licuriciul nostru, e copilul nostru, membru al comunitatii noastre, e DE-AL NOSTRU si ma doare sufletul pentru el si pentru parintii lui.

Daca e un cont ING pe contul comun, i-l comunic sotului ca sa faca transferul. Acum Ledi are nevoie de sprijin moral dar si material pentru ca totul costa! Parca Miere spunea ceva de a apela la anumite fundatii, chiar din strainatate, care se ocupa cu asa ceva.

Dar, cu ajutorul bunului Dumnezeu, poate ca nu va fi nevoie pana la urma!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

miere, verifica te rog, am trimis deja pm la tine, sa nu cumva sa fie o eroare. am trimis si la Oana de dimineata.
Ruxi, ti-am raspuns deja, am op-ul tau, astept confirmarea de la banca.
blackgirl, am auzit de dr. Dracea.... sa speram ca si cei de la bucuresti sunt cel putin la fel ca ea. ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Asa de mult ma gandesc la micutul David......sper din tot sufletul sa nu se confirme diagnosticul! Multa putere pentru Ledi si pentru taticul lui......

Ati refacut testul sudorii? Parca e nevoie de 2 teste pozitive....si apoi asteptatul rezultatelor genetice (care insa nu depisteaza toate mutatiile...)

Suntem alaturi de voi si acum si pe viitor daca din nefericire se confirma boala....

Acum fac si eu un cont PayPal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Roxana, multumesc! Am primit PM! Ma bucur ca dr. Dracea si-a facut deja o faima, este superdedicata, nici nu stiu ce sa mai spun la superlativ despre ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pyc
Ati refacut testul sudorii? Parca e nevoie de 2 teste pozitive....si apoi asteptatul rezultatelor genetice (care insa nu depisteaza toate mutatiile...)

il repeta miercuri la Bucuresti.

blackgirl, Irina, am trimis din nou.

Mergi la inceput

Am facut contul PayPal.....foarte usor si rapid.

Am nevoie de un email ca sa trimit banii....sa mi-l trimiteti si mie pe PM va rog!

Mergi la inceput

Plec acum la serviciu cu gandul la Ledi si puiutul ei....

Daca se confirma mucoviscidoza asta va trebui sa ne mobilizam ca lumea pentru stansul baniilor....prieteni, fundatii, ajutor din partea unor clinici din strainatate....

Mergi la inceput