Licurici de ianuarie-februarie 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

roxanaz vreau si eu sa o ajut...trimite-mi pe mesajul privat te rog un cont ceva...
nu am reusit sa citesc din uram..nu stiu ce are baietelul

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LEDI,acum am citit!dupa cum am mai spus,sunt langa tine si te ajut cu orice pot!

Vreau si eu contul,varog si,daca e nevoie,ma alatur la cumpararea biletului Constanta-Timisoara sau Constanta-Bucuresti,dus-intors!daca vii aici,fac tot posibilul sa te ajut cu ce ai nevoie si pt tine si pt bebe...considera ca-mi poti cere orice,fara probleme...
sunt cu Miguel in brate,plang si ma gandesc la tine...ma rog la Dumnezeu sa fie gresit testul!!!Doamne,ai grija de bebe David si de parintii lui!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

am gasit contul...trimit si-ti dau mail,Roxana...pup

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Roxanaaaa,am nevoie de cnp-ul tau ca altfel nu pot sa fac plata!te rog mult!si nu gasesc nici nr tau,altfel iti dadeam sms!nu te supara ca te frec la cap!

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ledi multa putere sa fii alaturi de puiul mic...ne rugam cu totii pentru David sa fie bine...

Mii de scuze ca intru asa tarziu dar ca un facut s-au strans azi toate pe capul meu: work, 2 lesinuri la activ...

Vreau si eu CNP-ul Roxana ca nu pot sa fac transfer altfel...

Sunt de acord cu ce a spus Alinuk...in ceea ce priveste venitul la Buc sa ne organizam in asa fel incat totul sa iasa bine si mami si David sa nu se simta coplesiti...sunt aici pentru orice...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragele mele!
Am citit ieri,am fost muta mult timp ....si abia acum reusesc sa ma mobilizez sa scriu...Am fost socata...inca nu pot crede!SPER DIN TOT SUFLETUL SA FIE O GRESEALA REZULTATUL ACELA!Eu una nu am putut dormi ...imi imaginez cat de greu este pentru Ledi.
Ledi draga roaga-te lui Dumnezeu si mergi si fa testele.Ai incredere in cel de sus ca va va ajuta!
Roxi te rog sa-mi trimiti si mie PM cu contul de la ing,eucupay-pal nu cred ca ma descurc de fapt nicinu stiu ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

alina este si contul de la ING pe mailul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Multumesc!
Sunt nauca,citisem doar ca l-a pus Roxi pe mailul comun,sorry...intru acum sa-l iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am fost la spital...a fost groaznic.I-au recoltat din nas si din gat,i-au bagat un tub si i-au tras cu seringa de se invinetise tot,i-au luat sange cu picatura si-l apasau mereu pe mana unde numai ce a avut branula aia sa curga in eprubeta.Am plecat cu el vanat de atata plans,cu ochii rosii,plin de muci,fara vlaga.Tusea s-a agravat desi i-am facut aerosolii..cica se aud mult mai multe raluri.Drii de aici sunt siguri ca asta are datorita simptomatologiei si a testului iesit extrem de mare.A spus ca ne intelege ca vrem si a doua parere si ea ar face la fel.Am vbit si cu drita de la Buc,care a spus ca intr-adevar simptomatologia indica boala asta,iar testul sudorii iesit atat de mare la fel,insa o sa-l vada si vedem.Miercuri ne poate vedea.
Aici ne-a marit doza de ventolin,de fapt ne-a dublat-o.L-a trecut pe acc in loc de dexa,i-a marit f mult doza de sanzyme,de la cateva picaturi la un ml...plus fierul,plus vitaminele pe care i le dau acum,insa va trebui sa-i schimb.Mi-a zis ca vitaminele astea nu se dau gratuit si nici kreonul.Va avea nevoie de un regim alimentar special,de fizioterapie,de pulmozyme care e singurul care sa da gratuit,dar ala costa oricum cel mai mult(in jur de 30 de mil pe luna,momentan ca e copil)Trebuie sa-i iau aparat salin ca-l ajuta f mult,sa-i fac aerosoli cu o substanta mult mai concentrata fata de serul fiziologic obisnuit.Off..nici nu mai stiu.Scriu si repede ca s-a trezit acum.Vineri ne va da tot dosarul cu ce analize a facut aici,trebuie s-o sun si pe drita lui si s-o rog sa-mi faca un scurt istoric caci la ea l-am dus mereu.Si sa merg cu toate astea la drita din Buc,sa le vada si dumneai.
Selene,de rugat ma rog non stop,ii aprind lumanarea de botez si urla sufletul in mine si plang si ma rog,desi simt ca Dzeu e nedrept cu mine,cu noi,cu copilul asta mic,care e nevinovat.si nu merita sa treaca prin asa ceva indiferent ce.
Imi cer scuze,dar acum nu mai pot scrie,ca trebuie sa stau cu el sa-l supraveghez.
Va multumim pt tot.Revin mai tarziu sa termin ce aveam de zis.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ledi
am 2 confirmari, le aveti pe mail. nu stiu cine e Maria Stanca - cu transfer de pe raiffeisen - de aceea nu am trecut nickname in tabel.

edit: gata gasit si Maria

Mergi la inceput