Licurici de ianuarie-februarie 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Nu te stresa Fil_lily ca am inteles ca nu e asa nasoala gripa asta, oricum tu esti pe faza, la primul simptom o duci la dr.Poate totusi n-a luat si ea. Tu cum te simti?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Da Miere testul a iesit pozitiv la ambele, si la influenza tip A si la H1N1.

De tratat eu am luat antibiotic, pt ca diagnosticul de saptamana trecuta a fost pneumonie si ma simt mai bine.Si paracetamol pt. febra.Atat.

Multumesc tuturor pt. sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Multa sanatate si Dariei, sa se faca repede bine, sa cedeze otita usor.

Fil, sper ca Ariana sa fie ok, iar la tine sa fie o forma usoara, sa cedeze repede la tratament.

Andrei, recuperare rapida dupa operatie, sunt sigura ca a iesit bine!

Ledi,de cand am citit ce a scris Irina ma gandesc numai la voi, dar trebuie ca analizele sa iasa bine si sa se infirme diagnosticul. Putere multa si Dumnezeu sa-i fie alaturi luptatorului David. Doamne ajuta!
Si eu vin in sprijinul vostru cu tot ce e necesar.

Eu sunt asa de zapacita de toate vestile astea de nu mai reusem nici sa gasesc pagina noastra, intrasem pe la odisee si nu intelegeam de ce nu recunosc nimic de pe acolo

Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5395402473067073218

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ciufik, recuperare rapida lui Andrei!

Fil_lily, multa sanatate si voua, sa treaca repede si fara complicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Apoi trebuie sa aiba cineva din Romania cont paypal, Roxana tu ai?

sigur, ca pe el am facut testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

Si cele care suntem in Europa cum trebuie sa procedam ca sa trimitem? Tot pay pal? Sau transfer bancar intr-un cont in euro? Fetele din Franta, Germania, UK, voi cum procedati?

Corina si Caterina (18.02.2009)

Corina, cum iti e mai usor. daca vrei paypal, daca nu eu am un cont de ING pe care il pun la bataie, nu sunt comisioane intre transferurile din conturile din banca, indiferent de tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere deci se poate trimite pe pay pal dar sa aibe ledi deschis unul ... sau daca are roxana poti trimite pe al ei si trimite ea la ledi ...

eu stiu ca noi ne confruntam cu chestii tehnice din acestea pt stransul banilor pt alina

ma alatur voua in aceasta campanie
trimit si maine
daca as sti unde
DOAMNE AJUTA LEDI!

porumbita multumesc de intrebare ... alina nu face f bine ... am strans doar 15 mii euro ... mai avem pana la 50 de mii ... dar avem nadejde ...

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Dragelor, paypalul Roxanei functioneaza, am probat. Nu conteaza in ce "currency" trimiteti, ajung banutii (eu am trimis lire si au ajuns euroi...da' au ajuns...cel putin asa zic e emailul de confirmare).

Lily , sanatate multa si tie si la familion... si nu trebuie sa te simti vinovata, virusii se "culeg" de habar nu ai de unde.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Roxana, o sa-ti trimit si eu, probabil maine sau poimaine, depinde cat dureaza sa imi transfer bani in cont, ca de cand am ramas fara job nu mai este alimentat saracu':))Pai mai bine iti trimit toate fetele direct tie (din cele care au paypal) si cine nu are, poate sa-mi trimita mie check.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Roxana iti voi trimite si eu, dar n-am emailul tau. Si eu trebuie sa-mi alimentez contul. Da un PM cu emailul, te rog.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput