Licurici de ianuarie-februarie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Fetele, eu am paypal, as putea sa strang banii de la cine vrea sa doneze de aici din state si apoi sa vi-i trimit. Se poate primi cu paypal in Romania? Ar mai fi varianta western union. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
se pot primi bani in romania cu pay pal, tocmai am facut un test.
iuliacris spune:
Am trimis o singura data prin posta, intr-o felicitare doar $10 sa vad ce se intampla si n-a ajuns felicitarea, singura data cand nu mi-a ajuns.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
fil_lily spune:
Ledi ma alatur si eu celorlalte fete,daca te pot ajuta cu ceva , te rog sa spui. Multa putere tie si familiei, sigur se va infirma diagnosticul.
In alta ordine de idei, eu sunt f. speriata.Azi m-a sunat doctorul, rezultatul de la testul pentru gripa'porcina' a venit pozitiv.Cum am luat-o nu stiu, eu ma simt mai bine, acum imi este frica sa nu ia si Arianna, sau daca a luat deja ( ceea ce este mai mult ca sigur

), sper sa fie o forma usoara. Asta in conditiile in care ieri a murit un baiat de 13 ani aici in Canada din cauza gripei'porcine'.Ii monitorizez tot timpul febra, sunt cu ochii numai pe ea, dar tremur toata. Ma simt asa de vinovata ca am luat si virusul asta
.
Alina1976 spune:

...pana acum am bocit.
Poate o sa iasa negativ pana la urma...trebuie sa speram si sa ne rugam!!
Orice ar fi, contati si pe mine va rog! Ledi si bebelusul ei sunt parte din sufletul nostru.
Ledi, daca ai fi langa mine te-as strange in brate si ti-as spune "Fruntea sus! O sa fie bine"
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
miereamara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
se pot primi bani in romania cu pay pal, tocmai am facut un test. |
Ok, cum anume se procedeaza? Cel care trimite bani ce trebuie sa stie? Adresa de email si atat? stiu ca poti sa transferi bani din contul personal in cel de paypal si apoi trimiti la altcineva care are paypal. Asa este?
Fil Lily eu zic ca dc pana acum a fost bine, pericolul mare a trecut. Ai fost testata pozitiv la influenza tip A? Cica asta porcina este tip A, dar dc este A nu e obligatoriu sa fie porcina, sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
anca_ spune:
Ledi, sper din tot sufletul sa fi fost un rezultat gresit si sa iasa bine la urmatoarele teste! Incearca sa gandesti pozitiv si pastreaza-ti credinta ca va fi bine! Fii puternica pentru puiutul tau, noi suntem alaturi de tine!
Dorim si noi sa ajutam financiar, va rog sa ma tineti si pe mine la curent cu organizarea si metodele de transfer. Eu pana acum am folosit doar Western Union, daca paypal functioneaza e si mai bine, am si eu cont.
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Ok, cum anume se procedeaza? Cel care trimite bani ce trebuie sa stie? Adresa de email si atat? stiu ca poti sa transferi bani din contul personal in cel de paypal si apoi trimiti la altcineva care are paypal. Asa este? |
exact. cel care trimite nu are nevoie decat de adresa de e-mail a celui care primeste. daca nu ai contul de paypal alimentat atunci da, trebuie sa ti-l alimentezi cu o suma. apoi sa dai "send money" si sa introduci adresa de mail a primitorului. nu dureaza mai mult de 3 minute cu tot cu confirmare.
Lily imi pare rau de diagnosticul tau. nu trebuie sa te simti vinovata - cum sa fie vina ta? sanatate multa|!!!
anca_ spune:
fil_lily, lasa vinovatia la o parte, ca nu e vina ta. Virusul se poate lua de oriunde, nu e ceva ce poti controla. O sa fie bine, nu te mai gandi la cazurile nasoale, incearca sa gandesti pozitiv. Cazurile cu (,) complicatii sunt f rare. Cu ce te tratezi? Ai grija fara aspirina, citisem ca poate cauza complicatii nasoale.
miereamara spune:
Great, deci fetele dc se hotarasete ceva, eu pun la dispozitie contul de paypal, scrieti pm in momentul in care stim ceva concret si va trimit adresa de email.
Apoi trebuie sa aiba cineva din Romania cont paypal, Roxana tu ai?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
koruccia spune:
Si cele care suntem in Europa cum trebuie sa procedam ca sa trimitem? Tot pay pal? Sau transfer bancar intr-un cont in euro? Fetele din Franta, Germania, UK, voi cum procedati?