Primul an de scoala :2009-2010(3)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
Nikki, dar spune-i ca A este un numar misterios care trebuie aflat.
ca un roman politist. Cineva neunoscut (spiridus, zana, bagukan, ce-o fi
)daruieste 3 mere unui copil, iar el, cineva-ul ramane c u 2 mere. Cate mere a avut cineva la inceput? Si dupa aia o sa si abstractizeze A-ul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
P&ANA spune:
Salut toate mmicile de bobocei !
am si eu una bucata de boboc(ica) in cl I si citind cateva pag. in urma despre note ,FB-uri ,B sau I cat de mult conteaza sau nu (postul soranei mi-a ramas in minte) ,mi-am amintit ca si eu simteam la fel cand era fii-mea nr.1 acum 3 ani in cl I ![]()
aveam atunci senzatia ca nu va sti niciodata sa faca liniute ,bastonase ,litere si cifre scrise corect si evident, presiunea pe masura din partea mea cu lectii suplimentare etc..
Am inteles tarziu ca Meli (nr.1) nu este un copil geniu si am lasat-o in ritmul ei si acum este foarte bine .
am dat ex. meu personal si nu este universal valabil .
Deni, mi-a provocat cateva socuri de la inceputul anului prin refuzul de a-si face temele de we ,buline negre primite la ora de enleza (din cauze de neatentie,distractie ,crize de ras..) dar am i-am ascultat cu calm toate motivatiile la cele de mai sus.
Deocamdata toate lectiile seamana cu ce faceau la pregatitoare unde au lucrat peste programa si de plictiseala se apuca de nazbatii.
Dar eu tot relaxata sunt![]()
Au dat examen la mate (smart)si doar problemele cu ecuatii le-a gresit . Le va invata in clasa !
legat de mos craciun - stiu ca sponsorii suntem noi parintii si pt ca am montat deja bradul (nu, nu eu mi-am dorit) ele deja asteapta si cadourile iar lista e lunga ![]()
We placut !
edit: Deni e fii-mea din cl I si Meli e en cl IV-a.