Primul an de scoala :2009-2010(3)
Raspunsuri - Pagina 18
Sabina spune:
Anya, Iti dai seama ca barbatu-meu jubileaza, LOL
Deci sigur s-a decis asa? joi 26 si marti 8 sunt tot cu scoala inchisa?
Eu am fost la bucuresti sa-mi tin orele, am adus fetii caietele, o puna sa lucreze macar pe tipizate....
O sa mai sun si invatatoarea sa aflu ce si cum.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
anya spune:
Stiu ca trebuie 8 zile fara plata si din 26 in 8 sunt exact atatea. Nu stiu ce sa fac cu baietii. Sa-i duc si eu 1 sapt. la munte cu bunicii? Problema e ca pierd o gramada de cursuri platite (engleza, karate, fastrack si unul nou de facut podoabe de brad si alte chestii pt Mosu').
danais spune:
Anya, unde si cum e chestia asta cu atelierul pt. Mos Craciun, ca ne-ar interesa si pe noi.
Sabina spune:
Anya, o saptamana de zburdat la aer curat face cat 25 de cursuri pt creieras, crede-ma:)
Noi o sa venim pana pe 26 in bucuresti, mai face fata si pian, si germana, macar asa, sa nu aiba senzatia aca nu face nimic, dar in rest, cat se poate munte.
CEl mai nasol e pt mine care fac navete....am pulsul aproape 100 si=mi tiuie urechile de oboseala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
katty spune:
Neata,
Noi suntem bine, dar parca nu mai am timp de nimic, nu stiu cum zboara timpul asta si unde se duce!
I-am facut intre timp exudatul lui Andrei, nu stiu daca am apucat sa scriu ca avut un copil scarlatina in clasa si ne-a pus sa facem exudatul pentru a vedea daca a luat streptococul beta-hemolitic, din fericire e ok!
Si noi visam la vacanta de iarna si la mosi, incercam sa ne aranjam zilele de fara plata (suntem amandoi bugetari) ca sa putem cadea de acord si pentru zilele cand va avea Andrei zilele libere din motive de conducatori...! La el la scoala inca nu s-au stabilit zilele in care isi va lua invatatoarea fara plata, mai e si after-school-ul!
In rest, la mate au facut ieri cifra 7, iar la romana au ajuns la litera i mic. Inca nu stim nimic de serbarea de sfarsit de an!
!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei 
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
anya spune:
Pana acum am pe lista 2 variante:
1. Atelierul Decoratiunilor de Craciun reclama - reclama mascata , ed. a 4-a
2. fabricaspiridusilorpunctro
nu cred ca pot da link-ul exact, dar cred ca va descurcati sa gasiti
nikkibaciu spune:
danais Si noi am participat la acest concurs, precum si la Euro Junior, motiv pt care taica'su nu prea a fost de acord, sa nu terorizez copilu' la o varsta asa de frageda cu competitiile scolare, insa eu i-am explicat cat de important este sa participe, ca si experienta pt examenele ce vor urma;a fost sugestia d-nei invatatoarei sa-l inscriem, fiind doar 7 de la el din clasa inscrisi.
Iar el a fost extrem de incantat, spune ca primul a fost destul de usor (Eurojuniorul), insa cel de ieri se pare ca a fost ceva mai greu.
Vom primi rezultatele undeva in ianuarie, vedem atunci ce si cum..
De asemenea va participa si la cel de lb.romana si cultura generala.
Intre timp luni, 23&30 noi, day off at school, motiv de mini vacanta pt noi.
Cu atatea zile libere, cred ca o sa incepem de sapt viitoare si ceva tenis de camp.
Numai bine,
sorana spune:
Avem si noi sedinta cu parintii luni. Sunt curioasa cum o sa fie cu zilele libere. Am auzit la alta clasa ceva cu sfarsitul lui noiembrie si inceputul lui decembrie. Dar o sa aiba ceva teme, mai recupereaza asa din ce nu fac la scoala. Si tot la clasa paralela cica nu fac serbare de Craciun ca nu au cand s-o pregateasca tinand cont de zilele libere.
Ce porcarie. Astia chiar nu se gandesc la copii? Ma refer la minunatul guvern evident. Plus saracii profesori si asa au salariile pe care le au acum le micsoreaza si pe alea?
In rest noi cu ecuatiile
. Cica azi a scos-o la tabla la cuatii si a stiut. Se pare ca pana la urma tot explicand si tot facand a izbutit sa priceapa. Suntem la 7 iar la romana la N
Ce am vazut la mate e ca de la cifra 6 incoace fac 3 ore per cifra. Adica in prima scris cifra si descompuneri, a 2-a vecini, adunari, scaderi, a 3-a ecuatii.
Sorana si Monica (7 ani)
nikkibaciu spune:
Sorana mi se par f cool ca Monica se descurca sa faca ecuatii la varsta ei. Sincer am incercat si eu sa-l provoc la o astfel de ecuatie pe Mat, insa cand m-a intrebat dar ce-i ala a (ex a-2=3, a=?) am incercat cu patratel (spatiu liber) la care mi-a raspuns ca este egal cu a
, deci am abandonat ideea cu ecuatiile.
Felicitari voua insa.