Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion laurairina, ai primit mailul acum? Lili 37 cu Alexandru |
Da, primit, de 2 ori Multumesc frumos de joculetze!!!! Cred ca s-a trimis mai greu din cauza atasamentelor!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
lylyana.ion spune:
ok, mie mi-a trimis acum mesajul de2 ori...
probabil nu sunt aceleasi in ambele mailuri, pt ca am mai multe si am selectat si eu din ele...spor la joc
Lili 37 cu Alexandru
Lidia74 spune:
RAMONEL... ITI DORESC O NASTERE USOARA, CAT MAI USOARA... DOAMNE AJUTA SA FIE BINE SI SA IL TII CAT MAI REPEDE PE BEBE IN BRATE.
RamonaCopot spune:
Voi ce ziceti?? Sa ma agit si sa fug la spital sau sa stau acasa sa astept durerile???
Sotul nu ma crede...ca toata ziua am glumit pe seama lui MITICA...si acuma crede ca eu glumesc Cand o veni acasa si vede baltoaca, mi-e sa nu lesine.
Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
RAMO, PE NEA DR L-AI SUNAT?
TEORETIC AR TB SA ASTEPTI CONTRACTIILE, NU?
Lili 37 cu Alexandru
RamonaCopot spune:
Da da...ca in filme. Ibcepe timid asa si ai impresia ca poti comtrola scurgerea da nika... Nu tine. Strangi din buci si din toate cele, da tot curge.
Acuma astept sotul sa apara acasa...da in ce ma imbrac eu acuma sa merg la spital?...ca daca tot curge?!....
Are rost sa imi mai iau chiloti pe mine sau imi pun curu intr-o galeata si ma rog de nenea taximetristul sa ma duca asa???
Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
PUI UN TAMPON, O TONA DE VATA IN TIFON SI UN PROSOP SUB FUND CAND TE URCI IN MASINA, PE SCAUN EVENTUAL CEVA IMPERMEABIL, SA NU UZI "CANAPEAUA"
Lili 37 cu Alexandru