Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Pe dr nu l-am sunat. Am zis sa merg intai la camera de garda sa vad cum sta treaba si o sa sun dupa aceea. Mi-a fost mereu frica sa nu mi se rupa apa noaptea si mai ales duminica...si ui ca nu scapai.
Cred ca astept ceva dureri...desi parca nu era bine sa se scurga tot lichidul. Dilema mare.

Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamonaC, pregateste-ti-o pe 'duamna' , si du-te la spital cu bagajelu dupa tine! E posibil sa nu ai contractii dureroase dar sa ai dilatatie...asa imi aduc aminte de la Lumi..Si abia la spital dupa control si dupa ce vezi cata dilatatie e, il deranjezi sau nu pe nenea doctoru!

eu asa as face...mai bine faci o vizeta la spital sa vezi ce e pe acolo jos..

Hai, pupici, nastere usoaraaaa, sa ne tii la curent!!!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Uah...ce noapte... RAMO TE PUPIC SI ITI DORESC MULTA PUTERE SA FACI FATA CAND OR INCEPE DURERILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ESTI DEPARTE DE SPITAL? VARIANTA TAXI AS LASA-O ULTIMA...NU ARE CINE TE DUCE DIN RUDE, PRIETENI?

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ramonika, nu te vazusem.

Laurairina, alintatul e cea mai interesanta parte a vietii mele acum! Imi umple inima de fericire, cu cat petrec mai mult timp cu ea,cu atat vreau mai mult....norocul ei ca sunt constienta ca mai trebuie sa si doarma!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

acu zic si eu ca Lidia, tre sa se opreasca si apa aia de curs, asa ca numa bine pana vine sotioru, poate se termina, si pui si tu un absorbant de noapte, plus iti iei sa pui ceva sub tine in taxi..

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Lumi, da-ti cu parerea, ce tre sa faca RamonaC??acu ca i s-a rupt apa..ca esti trecuta prin astea!!!

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ia uite,domle`! Ma duc sa-mi schimb si hranesc pisicuta si cand ma intorc,RamonicaC isi face de cap cu `apili`!!!!

Suna-ti doctorul,ia bagajul cu tine si sa ne mesagesti!!!

Nici eu nu aveam dureri! Am facut dus si m-am frezat intai,cum am ajuns acolo,eu aveam pretentii la salon,sa merg sa dorm,si ei m-au trimis direct la sala de travaliu!!!

Hai,Ramonel,ca scot agitatele!!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am luat pampers de la Denisa ca is nr 4....un pic mai mari ca ale mele.
Va las acuma...ca ma streseaza mama sa ma pregatesc de spital. Si parca incepe sa si doara.
Deci dragelor...va las. Dau o fuguta rapid la spital sa nasc si ma intorc repede. Sa fiti cuminti. Va pup. Trmit mesaje de pe orange, ca nu-mi gasesc cosmote-ul, ascuns pe undeva bine de Denisa.

Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

NASTERE USOARA RAMONA!!!

SA VII REPEDE ACASA CU UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS, IAR TU RECUPERATA COMPLET

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput