Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Ramonika spune:
Lidia - ca tu esti majoreta noastra, a tuturor, se stie si se subintelege, nu mai tre sa mentionam. sper sa-ti intoarcem si noi "serviciile" cat de curand.
rebebe - eu eram cu motanul. insa azi noapte, tradatorul, s-a dus si s-a culcat cu taica-su...
laurairina13 spune:
Ramonika, astea din primu rand, care au nascut, sau nasc zilele astea apuca sa se obisnuiasca intr-o luna cu bb urlator, intra in acomodare (cel putin asa sper), si o sa intre pe forum sa faca galerie cui mai prinde.., ca deh, le stiu pe toate...
Bei..eu din plictiseala am descarcat zuma si am jucat in disperare vreo ora ......pur si simplu nu mai stiu ce sa mai fac...Cu un ochi pe forum sa vad care cum ce mai scrie, cu unu la jocuri, ce sa mai downloadez..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Ione esti tare cu scrisul sms-urilor din paturi diferite in acelasi spital . Si eu cred ca o sa intram macar pt agitate , ca dupa cate vad la Lumi si la Simina se poate . Si apoi cui crezi tu ca o sa ne plangem noi ca al meu azi a facut de 7 ori caca, al meu de trei zile nu a facut nimic ...si chiraie non stop...si cate si mai cate??? Din pacate tot voi ne veti suporta . SI macar un sms de 5 centi nu cred ca e capat de tara, numai sa avem acces la tilifoane.
Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI
Evy30 spune:
fetelor , eu am luat mai din timp adeverinta de salariat de la serviciu , caci mi-a fost frica sa nu nasc prematur
e luata pe 14.10 , doctorul vrea sa nasc pe 12.11 , cel putin asa vrea el
credeti ca o sa am vreo problema la spital ca e din oct adeverinta ? (Elias , dar as vrea pareri in general )
si de la medicul de familie mai trebuie si bilet de trimitere ? si ce anume trebuie sa scrie , ca nu stiu sigur daca o sa fie 12.11 sau mai devreme ...pe 04 merg la control .
pupicei si multumesc mult pt info , daca puteti
Evy 36+
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika insa azi noapte, tradatorul, s-a dus si s-a culcat cu taica-su... |
si nu te-ai dus sa revendici 'tradatoru'??Io ma duceam si-l smulgeam de la taso, pai ce..sa il incalzeasca pe el?
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Chiar asa, ca zice Evy, pot sa imi iau adeverinta zilele viitoare, si cu dovada platii catre CAS, dar sa nasc in noiembrie???
E valabila adev de la o luna la alta???cine ne lamureste si pe noi?? Ca eu la clinica privata tre sa duc adeverinta in interval de 3 zile cat stau internata, altfel nu ma externeaza, si risc sa platesc zile in spital in plus ca nu am adeverinta eliberata sa o depun la secretariatul clinicii...Am si io un stres acu
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Evy eu nu prea stiu cum e pe la capitala, dar ma gandesc ca ar putea sa iti zica ca macar din luna calendaristica in curs sa fie. Dar nu o sa te lase aia nenascuta din cauza unei adeverinte si daca nu o aaccepta pe aceea, o sa suni la birou sa iti faca alta si e rezolvata problema, ca oricum trebuie pusa la fisa ta de internare pana in momentul externarii.
Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Laurairina, da tu daca nasti la clinica privata de ce tre sa mai duci si adeverinta??? Ca doar platesti tu din bugetul propriu. Ce ei isi mai deconteaza nasterea ta si prin casa de sanatate?
Ramona,
39+ DOMINIC ANDREI
floricik spune:
Laurairina bine zici de plictiseala E ceva de speriat...Eu stau in pat , pe DC, cu mana pe F5, mai mananc o samanta, mai citesc un curs de crestere copil
34+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Ramonika spune:
laura - ba l-am luat, dar iar a dezertat nesimtitul... si nu cred ca nu mai incapea de burta mea, mai degraba cred ca-l deranjam cu foiala...
evy - eu cred ca ar trebui sa fie valabila macar o luna adeverinta aia. si daca nu, trimiti pe cineva sa-ti ia alta noua cat esti tu la spital.
floricik - incep si eu sa simt efectele statului acasa... insa pe mine goblenul ma salveaza de multe ori.