Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Mereti la plimbarica, ceva?

Daa, azi merge mami la controlul de 6 saptamani care s-au implinit ieri si ma ia si pe mine.
Am sa merg sa mai citesc programarea ca sa fiu sigura ca azi e ziua si data si ora la care trebuie sa merg
Sunt curioasa ce ma intreaba...
Oare imi verifica si cusaturile ?
Va anunt eu cum a fost

Ana ce face azi ? trece la tabla inmultirii, invata culorile ceva ?

EDIT: acum mi-a picat fisa ca mi-am terminat lauzia, asa-i ? la 40 de zile sau 6 sapt.....
Yuhuuuu, dau de baut la toata lumea.....
(dar nu ma simt inca in forma maxima...nu mai sunt terminata fizic ca in primele zile dar nici zburdalnica nu pot spune ca sunt...mai astept putin ce sa fac ?)

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Mereti la plimbarica, ceva?

Daa, azi merge mami la controlul de 6 saptamani care s-au implinit ieri si ma ia si pe mine.
Am sa merg sa mai citesc programarea ca sa fiu sigura ca azi e ziua si data si ora la care trebuie sa merg
Sunt curioasa ce ma intreaba...
Oare imi verifica si cusaturile ?
Va anunt eu cum a fost

Ana ce face azi ? trece la tabla inmultirii, invata culorile ceva ?

EDIT: acum mi-a picat fisa ca mi-am terminat lauzia, asa-i ? la 40 de zile sau 6 sapt.....
Yuhuuuu, dau de baut la toata lumea.....
(dar nu ma simt inca in forma maxima...nu mai sunt terminata fizic ca in primele zile dar nici zburdalnica nu pot spune ca sunt...mai astept putin ce sa fac ?)

Yuhuuu, pai ar trebui sa sarbatoresti cum se cuvine reintoarcerea la "femeie": cu o mani, pedi, masaj ceva, zic eu.
Noi merem vineri la control. Eu nu-s curioasa ce m-o intreba, mai degraba vreau sa il intrebe eu de una alta: cum sta treaba cu "rahateii", vorba Lilianei, ne-apucam de treaba au ba, pot sa fac sport, sa ma duc la bazin? O sa fie control vaginal, mi-a zis de data trecuta.

Ana face bine... cum, nu ti-am zis? Pai azi m-a intampinat cu "Buna dimineata, mami, ce planuri ai azi de dimineata? Hai sa ne jucam un pic: tu cu mine si eu cu nervii tai" Toate spuse cu un zambet strengar, in coltul gurii, cum stie ea mai bine.

Va tinem pumnii la control, sa veniti cu vesti bune!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am revenit,am facut intre timp niste ciuperci pane

Liliacule,aseara te-am pomenitwellcome back

Da,asa e,piciul meu a avut numai o trezire azi-noapte pe la 4.
Cand aud aici de atatia copii care plang noaptea si nu dorm si ii doare burtica..ooofff,mi-e tare mila de eisi de voi ,mamicile...
La noi o trezire noaptea dureaza 15 minute...papa si baca.Apoi il pun in patut si adoarme la loc

Spre rusinea mea,eu nu am fost la controlul de 6 sapt

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Ana face bine... cum, nu ti-am zis? Pai azi m-a intampinat cu "Buna dimineata, mami, ce planuri ai azi de dimineata? Hai sa ne jucam un pic: tu cu mine si eu cu nervii tai" Toate spuse cu un zambet strengar, in coltul gurii, cum stie ea mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Neata Nela,
pentru suferintele de azi noapte si bineinteles pentru Ana ,pentru ca nu ma lasi sa sufar singura in batranetile mele;
Luto , imi pare rau ca ati avut show , lui David, vin vremuri mai bune ai sa vezi;
Mary , ce bine ca dormiti toata noaptea si noi suntem ca si voi., somnic la greu papa 10 min si nani..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Melania, e super ca bebelache al tau are un program asa fain.

Si Ana e cuminte, insa azi a avut programel de la 4am (a dormit de la 7 la 12 si de la 12 la 4), se mai intampla.
Si eu sunt norocoasa ca nu plange noaptea, se trezeste numai cu anumite nevoi: pishi, papa, kk, part... si ma trezeste si pe mine. Dar performanta de 15 minute intre trezit nu mi-a reusit, recunosc, ca eu o caut de pisu si sigur e uda, cu san, ragait... se face juma de ora. Dupa care eu mai stau inca o jumate de ora treaza, just in case...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Am revenit si eu pe pamant, incep sa-l simt sub picioare, de vazut, vad inca in ceata, neuronii imi sunt imprastiati in toate zarile, ma simt ca dupa marele BING BANG, dar promit sa va povestesc tot si cu ajutorul mesajerului meu special, var'mea, punem si poze, candva in secolul asta, dar stati sa-mi recapat ambele maini, deocamdata n-am liber decat la una, cealalta e legata de ciocul puiului cu pauze doar de-un pipi si-o gura de apa..........

LA O LUNA SI 2 ZILE DUPA AMR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Am revenit si eu pe pamant, incep sa-l simt sub picioare, de vazut, vad inca in ceata, neuronii imi sunt imprastiati in toate zarile, ma simt ca dupa marele BING BANG, dar promit sa va povestesc tot si cu ajutorul mesajerului meu special, var'mea, punem si poze, candva in secolul asta, dar stati sa-mi recapat ambele maini, deocamdata n-am liber decat la una, cealalta e legata de ciocul puiului cu pouze doar de-un pipi si-o gura de apa..........

LA O LUNA SI 2 ZILE DUPA AMR

Fata mosului, asta da surpriza! Bine ai revenit in randurile noastre. Pai te asteptam sa te pui repede pe picioare si sa ne povestesti totul fir-a-par. Mie una recunosc ca mi-a fost tare dor de tine si postarile tale.

Claudia . Cu ce ii ocupi timpul Iuliei, acum ca e in vacanta? Ca parca ziceai tu ca o sa se plictiseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

Claudia, Ellenuta, multumim frumos pt aprecieri.

Dana, nevoia te invata. Eu de la operatia de cezariana inca nu pot sa il tin mult in brate pt ca ma doare. Aseara am vazut ca se si umflase asa ca…. am ales variant asta unde obosesc mai putin.

Monica multumim frumos pt aprecieri. Felicitari cu botezul. Sa de DD sa fie bine de acum incolo sis a te linistesti s i tu.

Nela, Mary nu stiu cum faceti dar va invidiez ca sunteti mereu in forma. Pe mine ma termina bebelul. Nu stiu ce sa ii mai fac sa nu mai planga.

Luto, sa stii ca sunt in asentimentul tau. Totusi, la tine se mai intampla sa taca, la mine.... mai mult urla. Ce e si mai stresant este ca urla si leganat si tinut in brate si plimbat. Adoarme numai cand e atat de obosit incat nu mai are putere sa planga. Sper sa vina si zile mai bune.

Liliac, Oana bine ati revenit.

Va doresc o zi buna tuturor.

Monica acum mami fericita de Rares Andrei POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Nela, Iuliei i place tare mult sa creeze , si i-am luat o cutie cu panglici , margelute , pietre sclipitoare, un top de hartie A4 , si creeaza la greu carduri , sau isi ia de ex.2 suluri de hartie igenica le lipeste cu banda adeziva , le coloreaza si le deocreaza cum vrea ea, pe langa asta este inebunita dupa My little Pony, are vreo 10 plus castel si isi creeaza diverse scene de joaca, plus un pic cu bicicleta in parc , un pic de desene...si speram sa treaca si vacanta asta.
Azi cred ca va merge pe plaja la plimbare ca il asteptam pe cumnatul meu care lucreaza in California, a venit in uk pentru o saptamana si i place tare mult sa o duca pe Iulia pe plaja sa inalte un smeu sau sa alerge putin.
Luto, ce fain ca aveti vreme frumoasa, eu inca nu stou cum va fi deocamdata e cam inorat, dar poate sa apara soarele curand.

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput