Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)
Raspunsuri - Pagina 8
liliac1 spune:

Neata fetele mele dragi. Este randul meu azi sa dau 

pe alese la toata lumea!
N-am apucat sa citesc mare lucru din urma...ca pe telefon este muuulta bunchileala si ochisorii mei n-au suportat.
Dar vreau sa va multumesc din suflet pentru toata galeria pe care mi-ati facut-o, pentru toate cuvintele incurajatoare si... in primul rand pentru faptul ca dupa nasterile voastre ati impartasit experienta si cu mine, asa ca mi-a venit muuuult mai usor atat cu nasterea in sine cat si cu ceea ce aveam de facut dupa! 

M-am externat sambata asa ca in we am fost in formatie completa acasa. Stiti ce-am facut 2 zile??? Am dormit "ca pruncul"!! Nimic-nimicuta altceva. Am recuperat cele 5 nopti de nesomn de sapt trecuta si acum sunt fresh, pe baricade.
Radu mamii este de gashca (cel putin pana acum, ptiu-ptiu) si doarme ca valijoara, ma trezeste o singura data pe noapte...dar de ieri experimentam ceva colici.
In rest...ma enerveaza ca-i place sa stea murdarel la curisor
Dupa ce rezolva problema, adoarme bustean...si daca il schimb face un scandaloi monstru. Asa ca eu sunt intr-un cerc vicios: papa, in acest timp face kk, il schimb->oracaie...si daca-i dau iar papa sa adoarma, iar face kk 

Deci, trebuie sa cautm o strategie avantajoasa de ambele parti ![]()
O sa descarc si cateva pozici sa ne prezentam cum se cuvine celorlalti bebeloi, dar va rog io din suflet, acordati-ne putin timp sa ne intram in ritm.
Naste pazza????? Poate chiar o fi nascut, dar niciodata nu este prea tarziu:

Hai pazza!!!
Curaj!

lutoniana spune:
Buna dimineata,
am citit si eu ce s-a mai scris....sunteti toate niste mamici fericite chiar daca aveti plase intregi de stresuri si intrebari fara raspunsuri.
Alex draga mea
ai fost absolut criminala cu enumerarea problemelor si as indrazni sa adaug ca eu am albirea capului si manutelor intr-un mare fel....
astfel incat chiar daca verificam respiratia..mergeam si il trezeam ca nu puteam sa suport sa-l vad asa fara un fir de sange
.....era alb ca o coala de hartie.
Mangulico dar stropii aceia de ulei neutralizat nu-l deranjeaza la burtica ? Intreb si eu ca stiam ca uleiul/uleioasele sunt recomandate cand esti constipat. Sa ne spui ce efect a avut 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
yuhuuuuu Liliachio bine ai revenit in "sanurile noastre" 

Ce ma bucur ca e Raducu de gasca.....sa fie sanatos si voios 1000 de ani sa-si bucure parintii si sa aiba grija de sora lui mai mare
ca un cavaler ce va fi.
Mi-a fost dor de tine si accept fara jena o cafea de la tine 

4mykids spune:
Neata fetele,
Bine ai revenit Liliac, ce bine ca Radu e cumonte si mai ales ca ai reusit sa te recuperezi un pic, cum a reactionat Andra?
Luto
de buna dimineata, si pupam ochisorii aia frumosi a lui David;
Am vazut puiut de maria in wrap, ce fain doarme el acolo, ti-am mai zis Maria ca nu stiu de Isabella , dar io sunt indragostita la maxim de buzitele lui Aidan;si noi avem bubite la greu Maria
,i trec intr-o parte si apar in alta partea;
Selen,
mersi mult..totusi poate se face de o reteta , am avut-o dar a ramas prin Romania
;
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
lutoniana spune:
Ca sa nu credeti ca eu ma extrag tiparului, as vrea sa va spun ce problema am eu ![]()
Mancam de cu seara cu elan si pofta mare, facem baca, stam la mami pe piept sau in pat langa ea, adormim bustean.....vine timpul marelui transfer in patut (atat de dezbatut)....toate bune si frumoase dar cam la 15 - 30 minute dupa masa face caca si se pune pe niste scremete si urlete de te trec fiorii
. Cu chiuituri si vaicareli. Dureaza si astea cam 10 minute dupa care are loc "lansarea zgomotoasa" ....Face asta cu ochii inchisi. In clipa in care a facut caca e ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat....liniste, pace si nani de puisor drag.
Problema mea e ca nu il pot lasa mereu alea 10 minute in urlete si tipete ca mi-e mila de el si-l iau in brate. Daca l-am luat in brate s-a trezit si adio si n-am cuvinte.
Am incercat in cateva nopti sa-l las sa tipe pt ca este evident ca o face in somn....dar nu prea ma lasa sufletul ca il trezeste si pe Adi si in linistea noptii se aude ca naiba.
Mai mult decat atat....daca il las sa faca caca in somn si doarme in continuare trebuie sa nu-l schimb....si tot asa....
Dar asa cum au spus si alte mamici nici Gogo al meu nu plange la chilotei murdari.
Ce bine ma simt acum ca v-am spus stresul meu 
NelaM spune:
Servus fetele!
Liliana, bine ai venit acasa! Ma bucur sa te "vad". Si ma mai bucur si ca e de comitet Radulescu...asa sa ramana. 
Claudia, ca te-am auzit ieri ca esti cea mai batrana: nu-ti face griji ca tin aproape si eu...
Luto, uitasem de faza cu albitul fetei. Asta ca asta, dar pe langa ca i se albeste fata ii vad si venele in cel mai mic detaliu, asa mi se pare de stravezie pielicica ei cateodata. 
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
lutoniana spune:
Nela, Clau buna dimineata.
Azi e soare la mine....si se anunta o zi frumoasa.
Copilul a fost obraznicut noaptea trecuta dar deh...nu pot sa-i cer perfectiunea
A urlat din juma in juma de ora....a fost un haos, nicio masa completa...numai papa un pic si adormea la loc..iar se trezea....Cred ca nu am adormit deloc....dar sunt bine.
lutoniana spune:

Nastere usoara Gugustiuc !!!!! 

Pazza, asteptam vesti !!!!

lutoniana spune:
Monica, Iulika felicitari pentru botez si asteptam si noi poze de la baldabac 

NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Nela, Clau buna dimineata. Azi e soare la mine....si se anunta o zi frumoasa. Copilul a fost obraznicut noaptea trecuta dar deh...nu pot sa-i cer perfectiunea Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Mda, si Ana a avut spectacol de dimineata devreme. Ce-o fi iar, luna plina, de se pare ca sunt in sync bebelasii la obraznicaturi? Ei nu, gresesc, ca al Melaniei a fost cuminte, ca asa zicea de dimineata. Inseamna ca numai ai nostri. Pai sa ne fie de bine atunci, ce sa mai zicem...

Mereti la plimbarica, ceva?
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)