Cluj rulz !-95-Campania de Craciun!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'neata!

Tare buna cafeaua, servim si maine poate ...

Apoi hainute de dat am si eu de ale mele, asa ca musai sa ne vedem Cristiana, daca asa ajung repede la cineva...ma gandeam sa le duc la tzara, sa le doneze bunica la cineva..dar dureaza putin cam mult asta, asa ca ma las pe mana ta

Vesti bune: am vorbit ieri cu mosul, Mosul Craciun si zice ca vine sa duca la copilasi cadouri, doar ca trebuie s stie cand...i-am zis ca il anuntam (cel putin cu doua zile inainte) sa stie cum ne impaca pe toti copiii

Oana, astept pm...cand poti si nu te incurca

Mmmm, Erika, zilele trecute ma intreba si Elise de teatru...nu a fost din iulie la nicio piesa...la noi devenise obisnuinta, avea preferinte ( spectacolul cel mai preferat din lume a fost "Ea", un colaj din textele lui Ionesco...urmat de spectacolul nostru de commedia dell'arte)...si acum duce dorul..si ea e un copil cu rabdare muuulta l teatru....recordul ei e de un spectacol d 4 ore cu 2 ore pauza....pur si simplu su vroia sa plece...si am lasat-o...panem et circum, wth?!?!!?!?

Distractie placuta in continuare, la teatru, si va rog aplaudati cat/daca va place!!!! Au romanii un stil, te doare totul

Raportam a treia (3-a) noapte dormita consecutiv in camera ei....mai stau putin inainte sa merg sa ma conversez cu psiho...sunt foarte fericita ca am copil mare

Si mai raportam ca eu cred ca are viermisori intestinali ...scarpinici la fund si nas...am verificat-o, si am vazut oua cat niste bobitze d gris...asta era seara, acum cateva zile...a doua zi dimi am fujit cu kk l analize...a iesit negativ.....repetam peste 7 zile...am vorbit cu dr, i-am zis ce am vazut si zice ca e clar ca-s viermi...oxiuri, mai exact...ne-am procopsit pe fond d imunitate scazuta, cica...si i-am dat aseara si azi dimi nikvorm, ceva sirop, care se da doar 2 doze, apoi 7 zile pauza, apoi inca 2 doze si gata...sper sa scapa rapid...saraca e socata ca umbla viermii p l ea prin fund..isi inchipuie ce fac ei pe acolo prin kur'u dansei

Stanca, ...sa ramana larg deschisa fereastra aia!!!

Si eu votez pt Aquina...de dimi e suuuper gol acolo, de multe ori nu e nimeni de pe la 8-12..

...edit, sa nu uit...Mariano, poate ne vedem cu puradeii luni, ce zici? Ne trajeti o vizita??

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

stanca la multi ani fericiti impreuna mamico! meritati tot ce e mai bun, ti-o spun cu tot sufletul si cu mare drag!
cristiana hainute cam am si eu de dat...se poate si de copii si de adulti. am haine de ale mele care nu le mai port si care ma doare sufletul sa le duc la tomberon sa le ia "cautatorii". daca ma organizez si le aduc te pot anunta? sa vedem cum facem?

....era sa uit. nu aveti cumva de imprumutat un costum popular de baietel de 5 ani slabut si inaltut? si pt o fetita de 5 ani mai micutza...? eu cred ca mai am pe acasa fustele si sortuletele (sau cum s-or fi chemand ) pentru fetita...trebuie sa ma duc sa mai "sap". Pana acum nu au aut nevoie de asa ceva si acum la serbarea de Craciun le trebuie...si cumva trebuie sa ma mobilizez sa gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt f fericita!

Pe langa cei 70 lei ai mei, mai am 100 lei de la o colega.
Alexandra multumim frumos; si Doamne ajuta!!!!

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Multumesc!
O sa incerc!
Zuzi

Mergi la inceput

Sefu` a dat pt copilasi 200 lei.
P. team = 370 lei.
La mai mare!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Buna fetelor!

vroiam sa va intreb daca e nevoie de ceva jucarii, am strans o cutie pentru o asociatie din Bucuresti dar din pacate s-a reintors coletul...cica nu s-au prezentat sa-l ridice...
sunt jucarii de plus, dar si cu baterii...

daca credeti ca sunt copilasi care au nevoie, dati-mi un PM.

mersi!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzi

Buna fetelor!
Vin cu o rugaminte. Daca stiti sa-mi spuneti o piscina unde as putea
merge cu fetita mea de 3 ani care vrea la "apa mare". Si cum e aproape iarna si departe apa as cauta o piscina curata in Cluj. La hotelul din cladirea fostului Feleac nu accepta copii sub 12 ani.
Multumesc,
Zuzi

s-a deschis ceva in Manastur, parca...ma interesez si-ti spun...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragelor

va pup pe fuga umpic, azi am avut o zi libera , m-am plimbat prin magazine si am luat cadouri frumoase, in liniste sa nu mai alerg bezmetic in ultimele zile.

tot nu am gasit Horseland asa ca il comand de pe site cred

maine plecam la Vatra Dornei intr-o excursie de doua zile cu niste prieteni

Mariana si Stanca, felicitari si pentru lucrurile bune care s-au intamplat in viata voatra acum un an!ii dorim Mariucai numai bucurii si impliniri.

we fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

Buna seara la toata lumea......
scriu ceva fara legatura cu tematica acestui subiect dar scriu aici pt ca sunteti si sunt in cluj si am nevoie de ceva informatii.....
stiti ceva nume de invatatoare bune in cluj in cartierul grigorescu....la scoli in cartier....ca eu nu cunosc pe nimeni si tb sa ne gandim si la scoala si tb sa incep de undeva cu cautarile si recomandarile asa ca apelez la voi.
Va multumesc anticipat
Catalina
PS inca o intrebare....avem o dilema....nu stim la ce varsta sa ne dam juniorul la scoala...6 sau 7 ani...

Mergi la inceput

Buna dimineata.

O cafea neagra de la mine.
http://www.youtube.com/watch?v=f0hal73DPLQ

O zi buna.

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!