Fan Club Bon Jovi + concert Piata Constitutiei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Andra, faina balada !
mistral, variantele acestea "live acoustic" imi plac mult.
Ca sa pui direct videoclipul, dai click pe "tube"(pe fond rosu) care iti apare mai sus, cand e deschisa fereastra in care scri mesajul, si intre acele "tube" pui link-ul videoclip-ului.

Iata ce am gasit, eu, fetelor:

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor,
Unde si cand e concertul la Bucuresti?
Stiti detalii - e stadion, e sala, cum sunt locurile, pret bilete, etc?

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Anculina, unde ai auzit ca ar fi concert BJ la Bucuresti?
Daca te referi la cel despre care discutam noi, e la Londra la 02 Arena.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Pai mi-a trecut ceva pe la urechi de concert Bon Jovi, Bucuresti, Arena si fara sa stau sa ma gandesc am presupus ca vine Bon Jovi la Arenele Romane...Am avut eu apoi un gand ca poate am innebunitsau ca am facut ca surdul care nu aude dar le potriveste si am zis sa verific informatia cu voi...
Deci nu vine Bon Jovi la Bucuresti, nu?
Pacat...era singurul pe care mi-as fi dorit sa il vad inafara de Michael...in rest...toate celelalte concerte care vor fi prin Bucuresti ma lasa rece...
Mersi pt lamurire...

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"

Mergi la inceput

, fetelor !
Andra, inca putin si vine luna iunie !
Ia, uitati, ce am gasit:

Din 5 mai 2010, la Dallas.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Inca o piesa foarte faina:

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Anculina, din pacate nu. Acum vreo 2 ani umbla zvonul, am cautat pe net dupa ce am vazut mesajul tau sa vad, poate auzisesi tu ceva si nu stiam, dar nu, raman insa pe lista ca vad ca multe trupe mari vin in Romania. Poate si ei in curand.

Anina, super, abia astept sa ii vad si eu. Ce fain o fi sa fii chiar acolo in fata lor...din pacate eu o sa fiu la distanta in sala dar sper sa reusesc poze bune.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Andra, cum a fost ?
Te asteptam cu impresii si poze !
Iata ce am gasit, eu:

Edit: Andra, acum am recitit mesajele de la inceput si am vazut ca pe 13 iunie mergi la concert. Va fi un concert super fain, in mod sigur ! Sa va distrati la maxim !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Poimaine mergem, abia astept. Problema e ca nu am invatat toate cantecele noi dar las' ca o sa cant din toti rarunchii la alea mai vechi.

Am primit si eu mail cu invitatie cand au cantat pe acoperis dar era la 3 ziua si nu aveam cum sa ma car cu fie-mea. Am mai primit un mail ca in biletul pt concert intra si nu stiu ce expozitie a lor, o sa verific si sper sa va aduc poze faine.
Super locatie si-au gasit sa deschida seria concertelor la Londra.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hello to all fans!

Cautand, intamplator, pe net, o adresa de fanclub BJ...am dat de subiectul asta.
Habar n-aveam ca exista. Rusinica mie!

Nu am citit nimic din cele 5 pagini (dar m-am prins eu ca se vb. de concertul/concertele de la Londra ..si cred ca nu numai ).
Ceea ce vreau eu sa va spun este urmatorul lucru. Am auzit la TV, parca saptamana trecuta, ca baietii nostri s-au anuntat pt 2011, in iunie, pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti? (fostul 23 august).
Nu au zis insa/inca nimic de ziua si preturile biletelor.
Sper sa nu ramana la stadiul de zvon (stiti ca se zvonea cum ca ar veni anul asta in iulie)...si sa ii vedem la anul cantand...
"Dyin' ain't much of a livin'....when you're liiiiivin' ooooon the run.....Dyin' ain't much of a liviiiin' foooooor the young..."

Si daca mai baga si o Santa Fe sau un Runaway....pot sa mor linistita

Edit: Anina, acu' vazui ca ai postat linkul de pe youtube cu "Dyin' ain't..."

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput