Ce parfumuri va plac? (20)
Raspunsuri - Pagina 8
teo30967 spune:
eu mi-as lua magical moon de la hanae mori de pe amazon ca vine mai repede, cu midnight-ul mi s-au lungit urechile, amandoua ar fi gourmande si am asa o pofta de un parfum gourmand si dulce desi nu e f frig afara ...celalalt hanae e la fiica-mea si desi nu se da frecvent cu el pe ce pune ea mana nu mai scapa !
...si tocmai ce ziceam aseara "sa ma asez " si eu la o casa si sa -mi iau soir de lune si sa ma potolesc in felul asta (ca e scump nu e orice parfum !)
rose_selavie spune:
Tocmai am descoperit in gama Estee Lauder alte variante ale clasicului Private Collection. Deci, cel aparut in 1973 este si aici si e cel de care spuneam aseara ca inca nu am gasit un tester sa-l incerc, mereu vad numai parfumul sgilat in cutie. E vorba de acesta:
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Private-Collection-547.html
Apoi mai sunt cele 3 interpretari noi ale clasicului:
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Private-Collection-Tuberose-Gardenia-1011.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Private-Collection-Amber-Ylang-Ylang-4742.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Private-Collection-Jasmin-White-Moss-6066.html
Sunt tare curioasa cum sunt 
Pt fetele interesate de mirosuri fresh (nu neaparat doar parfum), mai am o idee, de vreun an folosesc o apa de frumusete
de la Caudalie cu miros f placut,nu este parfum, nici apa de toaleta se cheama Eau de Beaute, hidrateaza si reimprospateaza pielea
E inspirat de regina Isabela a Ungariei, era elixirul ei de tinerete si e bazat pe extract din struguri, trandafiri, rozmarin, flori de portocal. Se gaseste in farmacii. In Romania nu vazusem, l-am luat din Germania, dar sper sa aduca. Poate se pot comanda.
Caudalie e o firma frantuzeasca de produse pt ten si corp, bazate pe extract de struguri.
Clarisss spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie Dear Clarisss am vazut Private Collection si pana acum nu am nimerit un tester, am sa il incerc daca pot si revin cu amanunte. ![]() |
multam fain, rose! la noi nu l'am vazut. daca intradevar se simte crizantema trimit interpolu' dupa el si tot mi'l cumpar. ador miresma florilor de toamna, le'as priza de'a dreptu'

| citat din mesajul lui allure Private Collection e BESTIAL! Unul dintre cele mai bune parfumuri ever! Am un sample mic dar nu l-am folosit vara ca e prea dulce..acum il scot de la naftalina, bine ca mi-ati amintit de el! edit: acum am vazut linkul pus de tine...modelul ala eu nu-l stiu..sticla aia mi se pare necunoscuta, cred ca e model mai vechi... eu vorbeam de astea: http://www.esteelauder.com/product/mpp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT937 |
da, il caut pe cel original (1973) datorita crizantemei
ah, si eu iubesc ambratele.
| citat din mesajul lui sali off topic: ma intriga acest: Kill all my demons and my angels might die, too. L-am mai auzit undeva, stiu sigur. Dar nu imi amintesc unde. De la ce sunt aceste initiale TW? Da mi un punct de plecare. |
(este o adaptare a unei replici dintr'un interviu dat de Tennessee Williams. textual suna cam asa: "If I got rid of my demons, I'd lose my angels" )
(edit-am gresit citatul)
Cristina, Iuliya, deci Crystal Noire tre sa'l incerc pe pielea mea. simtiti ceva coconut in el?
tenchiu

Kill all my demons, and my angels might die, too (TW)
sali spune:
| citat din mesajul lui teo30967 eu mi-as lua magical moon de la hanae mori de pe amazon ca vine mai repede, cu midnight-ul mi s-au lungit urechile, amandoua ar fi gourmande si am asa o pofta de un parfum gourmand si dulce desi nu e f frig afara ... ...si tocmai ce ziceam aseara "sa ma asez " si eu la o casa si sa -mi iau soir de lune si sa ma potolesc in felul asta (ca e scump nu e orice parfum !) |
Magical Moon este si pe strawberry in Topul cu oferte de Craciun.
http://us.strawberrynet.com/perfume/hanae-mori/magical-moon-eau-de-parfum-spray/65071/?CatgId=33 sau
http://us.strawberrynet.com/perfume/hanae-mori/magical-moon-eau-de-toilette-spray/65069/?CatgId=33.
Dar ca pret cred ca este convenabil sa il iei din alta parte.
A aparut si TOPUL No. 2 cu oferte de Craciun pe strawberry, acum am vazur si eu. http://us.strawberrynet.com/main.aspx?region=USA
teo, nu ti mai face iluzii ca o sa te asezi la casa ta ...de parfumuri. Asa cum spuneai recent, sunt prea multe ca sa ne fixam limite .
Urechile tale cred ca o sa se intalneasca cu ale mele la jumatatea drumului dintre Bucuresti si Targoviste .
O varianta gurmanda ar fi Lolita pe care a primit-o carmena sau L de Lolita, ca tot vin sarbatorile....asadar, poftiti la vanilie si scortisoara!
clyo spune:
gata, ma declar fericita posesoare de lolite; Eau de Minuit - Midnight Fragrance imi place la prima vedere, sper sa devenim prietene.
Dana, multumesc mult pt ajutor

acum cateva zile am descoperit in dulapul cu bunatati Tendre Poison
.
il iubesc ca in prima zi.
sali spune:
[quote]citat din mesajul lui clyo
gata, ma declar fericita posesoare de lolite; Eau de Minuit - Midnight Fragrance imi place la prima vedere, sper sa devenim prietene.
Doar atat ne spui?
Zi macar cat este de asemanator cu Lolita normal.
clyo spune:
Sali, din pacate, nu am avut ocazia sa testez lolita normal, plus ca nu ma pricep la descrieri.
la mine treaba e simpla: imi place, folosesc. ce nu mi se potriveste, ajunge la mama sau la sor-mea.
Carmena spune:
Sali, imi spui cand faceti comanda pentru VS? Vreau sa ma bag si eu cu cateva produse, in special cu crema aia cu miros de vanilie...mmm.
Iulya, cand ai timp, nu e bai, taman ce m-a convins Sali cu babanu', deci mai am timp pana imi trazneste ca imi mai trebuie cine stie ce.
Dana
ma bag la Casmir pe nemirosite, nu gasesc sa il testez, dar iti place si tie si lui Rose si lui Sali, deci musai tre sa imi placa si mie.
Lolita mea, ca stil, e diferita de hypnotic poison sa stii. E un dulce gurmand, cu tente de scortisoara, mult mai accentuate decat in Lolita simpla. Mie imi place mult, si persista si f bine, dar acum ce sa zic, tu alegi... Oricum, nu e f scumpa, cred ca merita sa incerci
, numa asa ca e nebunie cu lolitele pe aci. Aici la subiect nu esti suficient de "parfumata" daca nu ai incercat macar o lolita![]()
Si trebuie sa ma gandesc de acum si la cadourile de Craciun...Eu dau parfumuri sau bijuterii de obicei la femei. Si revin cu intrebarea, merge Casmirul si pentru o femeie cam de 50 ani, mai "domnoasa" asa?!Nu gasesc alt termen acum, e cucoana
ce sa mai...
Hai pupici.
sali spune:
| citat din mesajul lui clyo Sali, din pacate, nu am avut ocazia sa testez lolita normal, plus ca nu ma pricep la descrieri. |
Cand ai zis ca esti fericita posesoare de lolite( la plural), m-am gandit ca ai cel putin doua. Si am crezut ca , in afara de cel comandat de dana, il ai pe cel normal.
De aceea am crezut ca le poti compara.
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali [purple]Magical Moon este si pe strawberry in Topul cu oferte de Craciun. Dar ca pret cred ca este convenabil sa il iei din alta parte. |
da m-am gandit sa -l iau de pe amazon ca tot babanu mi-l aduce
| citat din mesajul lui sali teo, nu ti mai face iluzii ca o sa te asezi la casa ta ...de parfumuri. Asa cum spuneai recent, sunt prea multe ca sa ne fixam limite . |
sali ADEVAR GRAIT-AI ! eu ...ma straduiesc sa raman fidela
unei case ca doar am o varsta !ar trebui sa mi treaca nebunia si sa ma opresc la 2,3 parfumuri pe an care sa ma reprezinte, cica asa-i recomandat,da` cand vad bogatia asta de parfumuri, daca ma mai duc prin mall la mirosit
cu dorinta (de a fi fidela!!) raman!am zis sa-mi iau asa vreo doua mai scumpe si sa fie "beton " si sa ma cumintesc! mama daca eram tot asa devoratoare de barbati ca si de parfumuri ...nici nu vreau sa ma gandesc!
| citat din mesajul lui sali Urechile tale cred ca o sa se intalneasca cu ale mele la jumatatea drumului dintre Bucuresti si Targoviste . |
adica ?
in legatura cu mirosul de transpiratie din boudoir sa stii ca si black-ul are un miros de transpiratie in el, pe pielea mea se lasa ca un pulover purtat ziua si dezbracat seara impregnat cu parfum si parfumul corpului... totusi imi place acum la inceput nu i dadeam viata lunga cu mine si cum am mai zis e f cuminte