Ce parfumuri va plac? (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

stie cineva daca Versace/Crystal Noire persista? l'ati avut?
mi'am amintit ca prin august cautam un parfum de iarna cu coconut in notele de baza si am dat peste el pe fragrantica. nu l'am gasit intr'o sephora si am abandonat.
sau imi puteti recomanda un altul (purtabil iarna) in care sa se simta coconut dar nu prajiturea...

Claris, eu am Crystal Noir, de la Dana. Dar nu prea persista, cam dupa 3 ore nu-l mai simt.

Dana si eu am fost gripata, tot weekendul am zacut in pat. Dar acum sunt mai bine. Insanatosire grabnica iti doresc!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

imi pare bine ca v'am descoperit

Si mie imi pare bine ca ne-ai descoperit!
Sa nu te opresti din scris pe aici, ai un stil care mie, de cate ori citesc, imi smulge zambete!

dana, fa te bine!

carmena, nu te gandi ca putem comanda si plati on line de la victoria's secret.
Lotiuni de corp, sutiene si furouri de la VS tot prin babanu o sa comandam, nu cred ca expediaza in ro.
dar ne putem combina la comanda , cum am mai spus, la 3 articole comandate e un pret, la 5 articole comandate e un pret mai mic ( vorbesc aici de creme, despre care yuliya zice ca sunt asa de faine ).
.........si nu mai face presupuneri despre marimea mesei de toaleta a cristinei, a zis clar ca are mai multe !

VS livreaza in Ro. Dar in opinia mea e mai convenabil prin babanu` deoarece sunt scutita de plata transportului(in jur de 28$), de taxe vamale+TVA. E mai bine prin babanu`, platesc doar pretul produsului+comisionul.

Da, Sali, sunt foarte faine. Azi dimineata dupa ce am iesit de la dus m-am facut cu crema pe tot corpul iar bluza miroase a vanilie, va vine sa credeti?

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Citat:
citat din mesajul lui Allure

nu stiu daca s-a dezbatut...e un parfum nou de la Prada (cel putin eu nu-l stiam!) care mi-a atras atentia olfactiva...pentru iubitoarele de amber e o nebunie: http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/L-Eau-Ambree-6524.html

l-am mirosit numai pe hirtie deocamdata dar e foarte bine realizat.

Sali, Hypnose ala miroase super . Daca iti place Hypnose, pe care eu il ador, sigur o sa-ti placa si asta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Nu s-a dezbatut. Mmmm...eu sunt o iubitoare de amber. Nu stiu de ce, dar eu sunt foarte sigura ca o sa-mi placa... imi si imaginez cum miroase

nepotica mea

Cand va declarati iubitoare de "Amber " , la ce va referiti?

Buna intrebare..Amber este o substanta folosita in compozitia parfumului care miroase superb. Nu stiu daca e sintetica sau naturala. Probabil sintetica... Dar noua ne place

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Clarisss, multumim pentru blog. Imi place sa citesc despre parfumuri. Pe acesta il stii? Tot de aici, de la acest subiect il stiu.

cu placere!
da, il stiu si eu tot de aici

Citat:
In treacat fie spus, ma lasi sa iti spun claris cu un singur "s"? pt ca trei de " s" deja ma fac sa ma simt ca sarpele ala din Cartile Junglei.

(cand m'am inscris pe forum acu ani de zile tocmai vazusem "tacerea mieilor" si eram inca sub... impresie, de acolo vine claris scris fonetic ss'it . sigur ca poti sa'mi spui cum vrei, nu'i bai! - scuze de offtopic)

rose, as vrea sa te intreb (daca l'ai incercat) cum ti se pare Private Collection/Estee Lauder? se simte intradevar crizantema in el? caci daca acesta'i parfumul crizantemei sunt gata sa'l caut. am vazut insa ca are si ceva trandafir bulgaresc si dau inapoi numai la gandul...
il stie cineva?
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Private-Collection-547.html

Kill all my demons, and my angels might die, too (TW)

Private Collection e BESTIAL! Unul dintre cele mai bune parfumuri ever! Am un sample mic dar nu l-am folosit vara ca e prea dulce..acum il scot de la naftalina, bine ca mi-ati amintit de el!

edit: acum am vazut linkul pus de tine...modelul ala eu nu-l stiu..sticla aia mi se pare necunoscuta, cred ca e model mai vechi...
eu vorbeam de astea: http://www.esteelauder.com/product/mpp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT937

scumpe dar face! si astea sint tot cu amber...poate cele mai sofisticate parfumuri cu amber..si nu, nu e nici o nuanta de parfum bulgaresc pe care si eu il displac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
(cand m'am inscris pe forum acu ani de zile tocmai vazusem "tacerea mieilor" si eram inca sub... impresie, de acolo vine claris scris fonetic ss'it . sigur ca poti sa'mi spui cum vrei, nu'i bai! - scuze de offtopic)

Kill all my demons, and my angels might die, too (TW)

M-am gandit eu ca de acolo ti se trage! In acest caz, pt a pastra "parfumul" epocii Lecter, o sa incerc sa scriu cu 3 de "S".

off topic: ma intriga acest: Kill all my demons and my angels might die, too. L-am mai auzit undeva, stiu sigur. Dar nu imi amintesc unde. De la ce sunt aceste initiale TW? Da mi un punct de plecare.

Allure, si propozitia ta de semnatura imi place, de fiecare data cand o citesc ma gandesc cat adevar cuprinde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Aaa scuze am gasit de unde vine confuzia: eu tot o dadeam cu eau-urile si e vb de Soir de Lune, am gresit numele, eu ii ziceam Eau de Lune si de aici distractia.
Deci rectific: am descris Soir de Lune.
Eu am Eau de Soir mii de scuze

Ti-am zis ca asa o sa se intample !
Confuzia si amnezia fac casa buna impreuna!

Scuzati-ma parfumatelor pentru acest off topic absolut( nu detaliez) dar nu m-am putut abtine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, geniest e topita dupa mirosul de iarba cosita

Ah, Dana....mi-ai luat-o inainte ...eram sigura ca zici chestia cu iarba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Geniest scrie Danamiha ca-ti place mirosul proaspat de iarba cosita, si eu ti-am insiruit acolo numai dulcegarii :)), ia in calcul pt vara si apele de la Sisley cu numere 1, 2, 3, au aparut prin primavara anul asta, sau Eau de Campagne.

Sa stii ca pusesem ochii pe Sisley la un moment dat. Pe Eau de Campagne. Am dat inapoi fiindca am vazut ca e unisex si ma gandeam sa nu fie prea masculin. Despre persistenta ce stii ???

Daca Addict e dulcegarie sa stii ca-mi place ffff mult...
Alien, de asemenea....

Eau de soir merge si ziua ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Geniest cat persista Eau de Campagne nu stiu, e apa de toaleta, pot presupune ca tine acceptabil luandu-ma dupa cat de mult tin celelalte parfumuri Sisley. Eu l-am testat pe hartie.
E un miros foarte fresh cum am spus, de aceea e unisex. Cel mai green parfum din ce am este Cristalle Chanel.
Eau de Soir nu prea e de zi. Poate un singur puf de la distanta ajunge.
Asta e alegerea mea, pt ca il simt eu mai ciudat ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Si eu am Crystal Noir/ Versace.Dupa trei-patru ore, eu nu-l mai simt, insa cei din jur il simt si dupa 12 ore.....Am fost intrebata ce parfum folosesc dupa 12 ore de cand l-am folosit,in conditiile in care eru nu-l mai simteam de mult.

Mergi la inceput