Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
dana81 spune:
Multumesc de primire
OANA
Multi ani fericiti!!!!!
Nicoleta bafta la eco!!! eu nu m-am hoatarat inca cand sa merg, cred ca pe la 8 saptamani, daca va fi totul in regula.Ma uitam in dosarul Clarei si m-am minunat cate eco am facut pana la 12 s aveam 5 ecografii
...de teama sa nu fie ceva in neregula cu bebe, acum sunt mai relaxata.
Laura te-ai uitat pe lege?Ca si eu sunt tare curioasa daca trebuie anuntat la serviciu si cum vom face trecerea de la un CIC la altul.
Lauriciu imi pare rau pentru mama ta dar sunt sigura ca va vegheaza de acolo si stie ca ii lipsesti
Ratusca bine ai venit!!! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare
Greturile pfiuu nu vreau sa-mi amintesc...in sarcina trecuta le-am avut pana la 16 saptamani plus o pofta de mancare nebuuuna, am luat foarte multe kg, acum nu as manca nimic, dar nimic.
Va pupacesc si o zi fara greturi si greutati va doresc
5+
CLARA ANDREEA 06.08.08
Flubby spune:
OANA, sa fii fericita si iubita si sa ai un bebe sanatos!
tot ce-ti doresti de ziua ta!
flubby
7+
adina_bulina spune:
Buna! Ma numesc Adina (mamici de pufuleti de ianuarie - februarie 2010) si am si eu nevoie cat mai repede de o programare la dr. Pop Adrian Mircea (la Diagnosis). Am probleme serioase. Va rog, daca aveti voi programare si nu puteti merge sau auziti pe cineva care vrea sa renunte, nu ezitati sa imi spuneti. Pot primi raspunsul si pe mailul meu dumitrache.adina@yahoo.com sau pe tel. 0728 17 97 53. Va multumesc din suflet!
26+
Maria
sabine spune:
Fetelor azi e mai bine.Am fost de dimineata la pi care e clar iar pe hartie a ramas doar putin maro.La 12,15 trebuie sa fiu la medic si am emotii pt ceea ce va spune.Sper sa fie totul la locul lui sa nu se fi intamplat ceva ieri.
Acum mi-e si rau in sensul ca imi vine sa vomit.
Va pup si va multumesc pt ca m-ati ajutat mult ieri.
Cand ma intorc de la medic intru sa va spun ce a zis.

M&M spune:
Tigruta, bafta la dr...ai PM!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Fetelor azi e mai bine.Am fost de dimineata la pi care e clar iar pe hartie a ramas doar putin maro.La 12,15 trebuie sa fiu la medic si am emotii pt ceea ce va spune.Sper sa fie totul la locul lui sa nu se fi intamplat ceva ieri. Acum mi-e si rau in sensul ca imi vine sa vomit. Va pup si va multumesc pt ca m-ati ajutat mult ieri. Cand ma intorc de la medic intru sa va spun ce a zis. ![]() ![]() |
Sabine, bafta multa...te asteptam cu vesti bune..
Dana , tie nu ti-e foame, iar eu as manca tot timpul!!
Noi ne pregatin de iesit afara..

Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
discordia spune:
La multi ani Oana

si din partea mea si sa ai un bebic sanatos care sa iti umple viata de bucurie.
Sabine, cel mai bine ar fi sa mergi la dr., dar pt linistea ta s#259; stii ca si eu am avut la prima sarcina scurgeri maronii in fiecare zi, iar de vreo 3 ori a fost chiar sange rosu. Cel mai bine este sa eviti efortul si poate medicul iti va da ceva de sustinere.
Aleesicoo, e bine de tine ca ai greturile seara cand probabil esti acasa, eu le am mai accentuate dimineata cand ma trezesc, tb sa stau in pat vreo 20 de minute, dar cum eu incep programul la 7:30 nu prea imi permit luxul asta, asa ca de vreo cateva zile in fiecare dimineata vomit, apoi am asa o stare aiurea la serviciu, iar mai nasol este ca eu sunt in birou doar cu seful meu, iar la parter unde este toaleta sunt numai barbati

, asa ca daca ma apuca ceva fac in punguta care o car zilnic cu mine.
mamica de fetita si
10s+
gabriella_t spune:
LA MULTI ANI OANA

si din partea mea, iti doresc un bebic sanatos, fumos si istet si o sarcina cat mai usoara.
Lauriciu si eu mi-am pierdut tatal acum 7 ani, stiu cum te simti dar timpul le vinedeca pe toate, oriunde ar fi mama ta dragostea si rugaciunile ei sunt alaturi de tine.
Pe mine greturile ma omoara iar de duminica seara, dar sper sa treaca si perioada asta, in rest cateva dureri de burti dar nimic serios...si multe pofte as manca de toate ...si nu pot
.
Bun venit noilor burticutze copii sanatosi si sarcini cat mai usoare si frumoase.
Asteptam pozici cu voi...![]()
9 +