Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
onitza asa era,esti tare dulce ms frumos......si ai dreptate in cea ce priveste gradi,dar eu avand-o pe mama mea langa noi nu va fi asa greu ptr Mario
http://www.flickr.com/photos/43981940@N03/
Mario Andrei 16.08.2005 22+
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dastefa
din pacate tot nu reusesc sa vad poza cu Mario mai am o intrebare pt fetele cu bb2(3) -ii duceti pe cei mari la gradi in perioada ianuarie-martie? eu sunt in mare dilema-pe de o parte nu as duce-o ca ma astept sa-mi vina cu tot felul de boli care ar putea-o atinge si pe cea mica dar pe de alta parte pt Daria ar fi mai bine sa mearga la gradi.Eu voi fi cu siguranta destul de obosita/ocupata si mi-e frica ca nu as putea sa-i acord suficienta atentie pt joaca,diverse alte activitati osaptamana usoara va doresc Mihaela 27+ Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria creste burtica |
ana merge la scoala, deci ...da. as fi dus-o si la gradi, oricum, cred ca e mai bine ptr. toata lumea. drobul de sare cu "virushi" nu poate fi evitat. o sa fim mai "disperate la capitolul igiena si "acces la bebe". insa fiind in alaptare, va fi ok in majorittaea situatiilor (SPER!!). Altfel va trebui as stea si tati acasa 2 luni
Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)
alexutzzza spune:
Neatza tuturor si multi pupici de insanatosire mamicilor si puiutzilor bolnaviori!
cris_dogorel imi pare rau ca a fost cu boala si nu v-ati putut bucura de concediu, bine ca ati luat cele trebuincioase! Cu epilatu..buna intrebare..mai suporti? nu pozitia e problema mea, eu dorm cu orele pe spate, procesul in sine e auuuuu!!! nici nu ma mai duc la salon d ela 4 luni ca se ia paru cu pielea d p labii cu tot :(, mi-a si zis cosmeticiana ca in sarcia pielea e mai sensibila si ca nu mai ma face inghinal total ci numai deasupra labiilor si interfesier da nu in zona labiilor ca raman fara ele! So...ma chinui de una singura acasa cu ustensila Braun silk-epil...
cris_mario ce tare!!!! tie ti-a dat voie dr. sa papi tiramisu? ca e interzis in gravizenie ca are oua crude in compozitie, si io poftesc la tiramisu de un stu cand mai ales ca si al meu iese f bun si e f usor de facut.
danyelana bravooo! Si noi am dansat vineri seara intr-un club la ziua unei prietene
dastefa, da eu fac! Fac sigur toxoplasma da inca nu stiu cand, dr a zis sa astept pan l a urmatorul control (27 de sapt) si-mi zice atunci ce sa mai fac (anticorpi anti grupa sotz si glicemie sunt pe lista de analiza si mai vedem daca mai imi da ceva).
In rest, raportam miscari diverse, nu pricep ce misculatii tot face Yannis pe acolo dar are toata ziue ceva activitate de facut, mai intens, mai domol, mai cu "aruncat de pereti" sau mai lin de nici tati nu-l poate simti, diverse
26+ Yannis
danyelana spune:
Ramonaradu79, merci pt cuvintele frumoase si sa te faci bine cat mai repede.
Cris.mario, eu am putut sa vad poza. Mario e un dulce si un cumintzel la poza.
Cris.dogarel ce de cumparaturi ai facut la Viena. Si aici se practica sistemul de vanzare SH dar mai mult pe net sau nu cunosc eu magazine. Uneori produsele sunt foarte bune si nici prea scumpe. Eu inca nu am cumparat prin acest sistem dar se practica siu m-ar deranja.
Pupici la burtici.
Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
alexutzzza nu stie doctorul,aveam o poftaaa de....nu am mai rezistat si am mancat o portie mica mica,
dar sotul tau are Rh negativ sau ce ins anticorpi anti grupa sot?
danyelana spune:
Alextzzza, ce super ca vati distrat si voi vineri seara. Pe mine singurul lucru care m-a deranjat a fost fumul de tigare si am zis ca nu-l mai scot in club pe bebe cat e in cuptor. Dar in noiembrie avem o petrecere la una di prietene si von dansa iar dar acolo nu se fumeaza.
Pupici la burtici.
Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
danyelana ms mult ma bucur ca se vede poza akm,knd ajung aks..pun si cu hainutele ptr bebelina
alexutzzza spune:
cris_mario bravo! curajoasa! vreau si euuuuu tiramisuuu! nu cred ca e mare lucru, dar incerc sa mai rezist 3 luni . Sotul are B, rh pozititv si eu am 0 Rh pozitiv, nu avem aceasi grupa, deci trebuie verificati anticorpii mei chiar daca amandoi avem Rh pozitiv. Conteaza daca nu ai aceasi grupa, nu e asa grav ca in cazu Rh-ului, dar trebuie verificati.
26+ Yannis
cris_mario spune:
alexutzzza daca poti rezista ca este mai bn asa..eu nu am putut
sotul meu are rh neagtiv,dar am inteles ca era mai grav si erau multe tratamente de urmat daca aveam eu negativ,asa nu cred/nu am auzit sa fie grav.....daca stii cv spune-mi
alexutzzza spune:
danyelana vinerea trecuta de dinaintea asteia tot asa am fost la un party si acolo am stat la masa la restaurant si mai mult de 2 ore nu am rezistat din cauza fumului , prima ora a fost ok ca inca nu se aglomerase dar cand deja a venit toata lumea si masa s-a umplut... in 20 de minute am ridicat sotu si am plecat! Si asta eu! fumatoare inraita! Sa plec de la fum, eu! dar nu e a buna. Pentru ziua mea acuma imi caut un local care sa fie mai aerisit ca nu am cum sa plec daca nu-mi convine fumu !
26+ Yannis