Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

alexxxutza............esti foarte frumoasa.....................

eu zic sa te bucuri ca nu ai burtica asa de mare ca si a mea, ca tare greu cu ea deja....................

dar eu sunt sifura ca va creste acum cel putin in fiecare sapt e tot mai mare mai mare................
asa ca don't worry........be happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu aratam ca tine la ............20 de sapt......................

lasa voi sa fiti sanatosi si gata!!!!!!!!!!!!!

danasor......eu votez IRIS

larisel. cu dtamai burtica unde ai vrut tu sa ma dantalesc......nu ca nu am vrut.................dar e grea, si imi sareau picioarele pe sub masa cand era ceva muzica mai buna, de numa numa...............
da ce sa fi facut?

intr-un final......m-am incumetat si am mers sa dansez pe meneaito......si se uitau la mineeeeeeeee................frateee................cu ditai burta, dansam pe fecioruasul de la mine din burta............mamaaa mamaaaaaaaaa
nu stiu cat tine piesa, dar am obosit de zici ca am tras la jug....................

eu am calduri la greu..................
cand mi-e cald mai dau ceva josm, sau ma dezvelesz, cand mi-e frig ma imbrac sau ma invelesc...........asa ca...................
si eu am optrit caldura la noi in camera...............

la multi ani VIKINGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tot ce iti doresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adina bulina....ne rugam pt fetita ta, speram sa fie bine, sa fi fost numai o greseala de echo............
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Multumesc mult burtici, m-am mai linistit. Ma tot gandeam daca e normal sa am vampatele astea de cald, dar se vede ca hormonii astia s-au "rasculat" cu intarziere la mine. Bine ca mai am 3 luni asa cum spuneti voi. Il am si pe asta mic care targe de mine si are nevoie de toata atentia mea, asa ca mi-e rau sau nu nu am ce face.

Apropo, ma ajutati sa gasesc acel link despre care scria parca mamidepuiuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

despre ce link e vorba?te ajut cu cea mai mare placere,dar nu stiu cum...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Scuze mamidepuiuti. Nu tu ai scris, ci cris.dogarel ca la cap. precedent exista un link cu chestii pe care nu ti le spune nimeni despre sarcina. Deocamdata nu am gasit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza fetele, va salutam de la o cana de laptic si o ciocolata cu migdale
larisel bravo, ma bucur ca ti-a trecut raceala. ce haioase sunt fetitele tale, cred ca e o senzatie sa ai gemeni! Eu mereu mi-am dorit gemeni: un baiat si o fata poate data viitoare!
miremia eu am luat 4 kg peste greutatea de dinante de sarcina (am slabit 3,5 kg la inceput, le-am pus la loc plus inca 4kg deci un total de 7,5 ).
adina_bulina si noi!
danasor stiu ca nu e bine pe spate, si pe mine ma bate bebe daca stau pe spate, dar e pozitia mea preferata de dormit, toata viatza am adormit pe burta si continuat cu dormit pe spate, adormitu pe burta a picat de pe la vro 3-4 luni acu...io incerc s anu dorm pe spate dar observ mereu cand ma trezesc cum ca...stupoare! eram pe spate..cine stie de cand ...Si a propos imi plac mult Rebeca si Roberta! cand eram mica aveam o vecina Roberta si atat de cu rezonanta si deosebit imi suna numele! unde mai pui ca fata era frumusica foc!
sagetutza multumim de cafea! F buna!
bubu_bu merci de tiramisu! Ai un pofticioas mic in burtica acolo am io impresia! sau cea mare e pofticioasa?
analessya13 eu inca nu ma confrunt cu ele, rareori am bufeuri asa da nu rele si insuportabile. dar stiu o prietena care nu a avut nimic toata sarcina in afara de: nu suporta parfumuri si tigari si ii era groaznic de cald! in toiu iernii (la noi minus 10, minus 15) ea se duce la hypermarket si statea numa pe la congelate! deci e normal . iar cu paru... bag mana in el si scot smocuri... si asta din senin, fara periat sau mai stu io ce...Linku funny cu simptome de care zicea cris.dogarel era de la mine: http://www.pregnancy-calendars.net/whattheydonttellyou.aspx
mamidepuiuti offf intra aici cand mai esti in pase din astea si la noi aici nu stresa oamenii p-acasa
cris_mario da ce ti-o fii cu picioru' ala? babesti ai incercat? cu saci cu sare calda si etc, etc? frumoase pozici! bravo! ce slaba esti in poza de la mare! Acum cum arati? scandura cu balon la mijloc?
nicolcris22 ingenios tiramisu! Ai mancat sarat? stii ca daca se "umfla ceva" treb sa taiem sare ptr cateva zile si sa bem lichide (apa). Incearca...
Beatrice1982 merci de complimente. Si eu sunt sigura ca va creste de acum tot mai mult.
MASHINUTZA si VIKINGA

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Neatza burtici!

Alexuttza , m-am distrat copios la faza cu vorbitul cu bebe in atatea limbi .Dar bebitza al tau va fii norocos pentru ca va invata 3 limbi odata: en, ro si greaca. De burtica ce sa-ti zic,esti o fericita, a mea e mai mare si e cu o sapt mai mica ca ta, dar inca nu am ajuns-o pe a lui Bea.

Bea te inteleg perfect cand spui ca ti-e greu cu burtica, si eu simt la fel, dar lasa noi toate sa fim sanatoase si bebeii nostrii la fel!
Cris_mario sa-ti traiasca beietelul ca e un scumpic si sa-ti fie un ajutor de nadejde cu bebelina.
adina nu te intrista prea tare, poate bebe nu are nimic si a fost o greseala. Multa bafta la control si multa, multa sanatate!

Calduri mai am si eu , dar nu tot timpul, cel mai mult ma supara picioarele care se umfla si stomacul. Ma balonez aproape zilnic si uneori am niste arsuri groaznice. Noroc ca mie imi trec arsurile daca ma pun la somn.

pentru toate sarbatoritele! Sa fiti iubite, fericite si sanatoase!

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Danasor mie imi place Iris, Rebeca si daca imi permiti, pot sa-ti spun ca unul din preferatele mele pentru fetite este Brianna. Poate te inspir .

Eu tot timpul mi-am dorit ca bebele meu sa fie blondut, cret si putin rarait . Acum blondut si cret ar mai avea sanse - eu sunt blonda cu tenul mai alb (tati e brunet si tenul mai inchis), iar soacra mea a fost creatza natural pana sa nasca primul copil. Dar raraiti in familie nu avem .

Fetele, vreau sa va intreb si eu ceva, mai ales pe cele care experimenteaza contractiile in ultima perioada, voi mai faceti "prostioare" cu partenerii vostrii. La noi dorinta e foarte mare, dar de cateva zile de cand am contractiile ne-a fost frica. Citisem undeva ca in timpul actului si mai ales dupa la orgasm , uterul se contracta si atunci nu prea ar fii ok.
Voi ce parere aveti, ca parca mie cam naspa sa-l sun pe doctor doar ca sa-l intreb daca ma lasa sa fac .

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

http://webducation.de.dd1924.kasserver.com/dad/content/romanian/index.html

e un link pt viitorii tatici, da eu zic ca e bun si pentru mamici cu bb1...............

ofe da bine zici....................sa fim sanatosi, apoi ne descurcam noi cumva.............

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ofe_27 eu sunt abonata la pofta de asa ca am citit diverse. Uite si aici articole linistitoare: http://www.pregnancy-calendars.net/pregnancy-sex.aspx
http://www.pregnancy-calendars.net/sexqa.aspx
mai, eu stiu ca daca e cu contractii nu e bine, dar sexul nu e indicat numa daca ai colu f scurt, moale, Doamne fereste deschis/intredeschis!!! In rest ia si tu un no-spa inainte, preventiv, si incercati seara inainte de culcare astfel incat dupa sex sa ramai intinsa si linistita sa nu fortezi, ca intr-adevar, orgasmul provoaca contractarea uterului dar am inteles ca sunt niste 'spasme" normale ca un fel de efect de recul si ca nu ar fi asa periculase ca si contractiile contractii, mai ales daca stai culcata si te relaxezi, nu-i problem. deci daca nu te stii cu colu scurt (este pe la 3,5cm sau chiar peste) ia un no-spa si go on!

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei de azi, de ieri...

28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput