Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
analesya si mie imi cade parul fff tare...dar cu "calduri" nu am probleme
cristies reteta de cremsnit nu e speciala daca vrei ti-o scriu.....
si vroiam sa va intreb...cum pot sa scriu nr de tel akl pe mailul comun?
akm sper ca mi-a iesit cu semnatura...k nu pusesem " "
Mario Andrei 16.08.2005 22+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
cristies, ana mea a fost blonda (nordica)si inca mai e (cu shuvitze maro), desi eu si tati suntem brunetziavem o explicatie: cand eram mici eu am fost blonda pana pe la 3-4 ani, iar tati pana la 7-8!! cica se inchide la culoar odata cu tunsul repetat. ana are parul luuung, tuns doar odata pe an, poate d-aia..
analessya13, bine ai venit in club. pai daca ai simptome d-astea abia acum esti fericita; suporti doar 3 luni.... vezi ca a trmis cineva un link haios capitolul trecut cu "chestii pe care nu ti le spune nimeni despre sarcina". tot ce simti tu si mai multe, se regaseste..
cris-mario, nu-i a buna cu piciorul tau. iei vitamine+minerale? tre sa mergi la dr neaparat, poate iti da tratam si trece repede.
bubu, imi pare rau de simonette. o sa intru si eu la odiseea vecina,s-oinvit sa ne mai viziteze si pe noi.
Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)
mamidepuiuti spune:
gratiana...sper sa fie vesti bune azi de la doctor;stai in cm daca trebuie...adina...imi pare tare rau ca ai aflat de bb bolnavioara...poate este doar o alarma falsa...cris_mario...ai un baietel superb!sa-ti traiasca!...alexutzzza mama,tie iti da mana (cu cele 3 kg)sa ne ispitesti pe noi,cum zicea o burtica? "femei cu greutate"...abia astept sa probez tiramisu ... larisel...multa sanatate sa ai!... LA MULTI ANI SARBATORITELOR!
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+
cris_mario spune:
cris stiu ca nu e bine....si e o durere ..iau decat elevit
mamidepuiuti spune:
analessya...stai linistita...de o sapt am oprit caldura in casa...dorm in tricou...stau fara sosete..etc...zic ai mei ca sunt cam nebuna......eu sunt o friguroasa si jumatate,sotul isi doreste sa pun mai putine haine pe mine dupa ce nu voi mai fi gravida......acum ii este frica sa nu racesc(am avut luna trecuta parte de o raceala zdravana...abia stateam in picioare)
Tanaion spune:
Vikinga, malina LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase si fericite, bebeii sa fie sanatosi!
miremia Augmentinul se da in sarcina. Dar mi se pare cam ciudat ca ti-l da fara sa stie de fapt ce infectie ai. Poate ar trebui sa mai consulti si alt medic.
analessya si mie mi-e cald si transpir de mama focului. Si ininte de sarcina eram o friguroasa...Dar am inteles ca e normal in sarcina.
Adina Doamne ajuta sa fie bine si sa nu fi vazut dr bine.
Larisel bine ca ti-ai luat de grija cu celulele stem. Si eu as vrea sa fac, trebuie s incep sa ma documentez mai mult. Am gasit deja patru firme.
Referitor la cumparaturi, ai dreptate net-ul e de baza. Pt mine e ceva nou, n-am cumparat niciodata de pe net, imi place sa vad eu cu ochii mei si sa pun eu mana, sa ma conving , dar ma adaptez.
Cris-mario, sanatate sa scapi de durere!
Noi am mai crescut o saptamana.
O zi frumoasa sa aveti,
Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+
mamidepuiuti spune:
cris_mario...sper ca ti-ai facut programare la doctor,sa primesti tratament!...sa treaca!
nicolcris22 spune:
Neata mamici!
Si eu am calduri...bine, acum s-a incalzit si vremea si ne baga si caldura zdravan la calorifer si nu am cum sa o opresc...asa ca dorm cu gemul rabatat si cat mai lejer imbracata! Pana sa ne dea caldura dormeam cu pijamale groase!. Nu-mi cade parul,inainte de sarcina la baie pierdeam mai mult, chiar am un par extrem de frumos ...nici nu mai m-am vopsit de 6 luni jumate si cred ca asta l-a ajutat sa se regenereze!Sunt tare mandra de el...dar am auzit ca e normal in sarcina , dupa nastere o sa ne cada si mai mult!
In legatura cu epilatul...eu ma fac cu epliatorul de multi ani singura, acum e putin mai greu, pe bajbaite si il mai pun pe sot sa ma faca pe pulpe sus la spate....in rest e ok si sper sa ma fac asa pana nasc!Mai nasol sa zic in zona intima...tot ziceam ca ma duc sa ma fac cu ceara de tot dar nu am avut curaj ...asta e, poate dupa nastere si la sarcina urmatoare sa fiu ok.
Si in legatura cu tiramisu....eu mi-am facut fara oua, cu smantana si praf de frisca in loc de mascarpone si insiropat cu lapte cu rom in loc de cafea! A iesit super...chiar daca nu e chiar tiramisu...a mers!
Pupici si o zi buna!
26+ ANDREI ....
nicolcris22 spune:
Am uitat sa va spun o problema cu care ma confrunnt de 2 zile sa zic...mi s-au umflat mainile....ma simt tare aiurea!Pana acum am luat 10 kg, nu prea se vede dar se simte ca obosesc foarte repede! Am mers azi o statie pe jos si am inceput sa am contractii!!Incep sa realizez ca nu-i de gluma!Pana acum nu am avut nic o problema!
Si am schimbat si semnatura ca am mai crescut cu o saptamana!
27+ ANDREI ....
cris_mario spune:
mamidepuiuti acum il sun pe medic sa ma programez ms
nicolcris sa treaca si calduri si tot
tanaion
am mai pus niste pozici...dar ink nu cu hainutele..urmeaza