Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
sagetutza spune:
Salutare fetelor!
miremia, eu am luat augmentin de 2 ori i sarcina, o data pe la 5 saptamani zice anea dr ca aveam o scurgere ce nu i-a placut si adoua oara acum aproape 2 luni cam pe acelasi criteriu, in plus am avut si o infectie la ureche si am prelungit la vreo 10 zile. si dr de la orl imi dadea tot amoxicilina, dar eu mai aveam cateva zile de augmentin si l-am sunat pe gine si zicea ca augmentinul e mai bun atinge o paleta mai larga. si mi-a marit tratamentul la 10 zile(7 e normal- o cutie). Stai inistita, am inteles ca asta e un antiiotic permis in sarcina. Sa te faci bine..
28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
sagetutza spune:
EEEEeee si daca vad ca in dimineata asta sunt cea mai matinala, va ofer eu cafelutza , dar nu cred ca e atat de buna ca a celorlalte fete. O las pe plateea sa ofere tortul...
va pup si o zi buna va doresc la toate.
28+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
cris.dogarel spune:
ba e fooarte buna, sagetutza, multumim
adina, asa cum au zis fetele, mergi la clinica. altfel il stresezi intre timp pe bebe cu starea ta. poate ca nu ai motive, asa ca trebuie sa stii cat mai repede. Tin pumnii sa iti iasasi sa vii cu vesti bune.
eu votez pentru postarea nr. de tel. pe mailul comun. Larisel, esti prima, nu?? sa nu uiti sa ne anunti
nikole, cand mai iesi si tu din butoi? te-ai suparat pe noi?
Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)
cris.dogarel spune:
VIKINGA, LA MULTI ANI!!! Sa ai parte de bucurii de la viatza si copii cumintzi, intzelepti si iubitori.
cris.dogarel spune:
MASHINUTZA, LA MULTI ANI!Scuze de intarziere. ce mai faci? Cum mai iti e?Iti doresc sa vina bebe repede
cristies spune:
Neata si de la mine. Si o ciocolata calda intr-o zi mohorata.
Inca o data LA MULTI ANI sarbatoritelor. Multa sanatate si fericire si bb-ii sa fie santosi si mancaciosi.
Frumoase nume Danasor!
Aseara am visat ca nascusem o fetita blonda . A cui o fi?
28+
bubu_bu spune:
buna dimineata fetelor!beau si o cafea ca tare e buna cu muuuult lapte...sagetuza
adinacel mai bine fa cum zic fetele...insista la dr la cabinet....sa fie doar alarma falsa
vikingala multi ani sa iti dea DD sanatati si imipliniri
Danasorsi la mine face bebe ca toate alea cand stau pe spate
Cris_marioe un scump puiutul tau am vazut poze sa-ti traiasca sa se faca bine
mai citesc din urma si mai raspund de la birou
eu ma epilez singura de ani buni si asa o fac si acum dar pe bajbaite ca nu mai vad deloc
colega simonette a avut probleme in familie draga de ea a scris la nov-dec....m-am gandit la ea perioada aceea saraca!
o zii frumoasa....m-ati innebunit cu tiramisu si am facut si eu unul mic....sper ca e ok..daca doriti va ofer o portie mica mica sa nu facem rau la bb
26+
analessya13 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Am nevoie de ajutorul vostru. Voi va confruntati cu "calduri" ca alea de la menopauza? Eu am 2 zile si 2 nopti ca mor de nu mai pot. Ma ia cu niste calduri, sunt nevoita sa inchid centrala ca altfel nu stiu ce se intampla. Ceilalti in casa se acopera pana la urechi, iar eu stau bine mersi dezvelita.
La inceputul lui noiembrie am vizita la gine, dar pana atunci as vrea un sfat de la voi. Nu am avut nimic pana acum, o sarcina usoara, insa cu o schimbare in ultimele zile de ma sperie: imi cade parul de ma sperii, nu reusesc sa gasesc o pozitie noaptea sa dorm, ziua sunt o zombie, am si aciditate la stomac. In fine parca s-au adunat toate acum.
Cel mai multa ma preocupa caldurile astea. Voi va confruntati? Eu nu imi amintesc ca la prima sarcina sa fi avut asa ceva.
Andreea, 25s (inca nu am reusit sa imi creez semnatura).
mamidepuiuti spune:
buna dimi si de la mine! zilele trecute am fost intr-o pasa taaaaaaaaare proasta...imi venea sape toata lumea......rau cu starile astea......noroc ca de aseara am inceput sa-mi revin...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+
cris_mario spune:
Neata si de la noi,pupam toate burticile...multumim de cafelutza sagetutza...fff buna
.....multumesc am mai pus o poaza cu tati si bb 1
cristies nu am mai reusit sa pun pozele ptr k din nou m-a durut piciorul mult mai tare am plans...sotul a vrut sa mergem la spital...azi sun medicul si ma programez la control...si vedem ce zice...scz ca nu v-am mai scris,dar nu m-am mai putut ridica din pat...acum o sa incerc sa le pun caci multumita lui larisel am reusit..sper sa pun link-ul cu poze la semnatura..si azi fiind acasa o sa ma ocup sa postez si multumesc de intelegere...deh sunt la inceput
la multi ani tuturor sarbatoritelor de zilele astea si .....LA MULTI ANI vikinga sa fii sanatoasa si tu si cei 3 vikingi
Mario Andrei 16.08.2005 22+
[url=http://www.flickr.com/photos/43981940@N03/]poze[/url]