Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si de la mine.
un remediu miraculos pt vocea mea. ieri am fost ragusita si de dimineata cind m-am trezit eram ca la filmele mute, dadeam din buze dar nu se auzea nik. o laringita super tare, nu mai pot sa vorbesc fii'mea si ta'su sunt fericiti la maxim, ca cica nu-i mai bat la cap toata ziua.
Andreea, Roxi, Ange, Laura, Anamona si multumesc tar emult pt aprecieri. m-ati facut sa
Naspa cu ora asta, fii'miu e deja la a 2-a repriza de somn.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Razvanel fotomodelu' lu' mami. Felicitari Clau!
Roxi, imi pare tare rau pt lipsa poftei de mancare a soricelului. Las' ca terminati vitaminele si atunci sa te vad cu gatitul.
Nikol, ati prins intrusul? Multa sanatate Clipul Karinutzei este minunat, iar voi sunteti atat de frumoase
Nocom, te-ai scos cu curatenia:)))
M-am spart de ras la filmuletul cu Ania. E mortala! Saraca Pucca cum indura ea si nu riposteaza:(
Anamona, mi-am bagat si eu nasul pe situl cu hainute si m-am umplut de oftica M-am uitat la "Older Girls" pt Alexa, sunt minuntate!!!
Laura ma bucur ca va reveniti. DD ajuta in continuare. Mai avem o sapt si vacanta scrie pe noi

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

am o dilema de blonda, sa le tai sau sa le las sa creasca, de vene era vorba. cu cit cheltui aici sa-i iau Alexei o per de blugi, o geaca si o per de incaltari, ii pot schimba toata garderoba toamna-iarna comandand acolo.
se vede ca am tastarnita ca deh daca nu pot vb

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare tuturor!

De mine nu se-ndura nimeni sa ma-ndrume spre pozele Alinei?

Laura, ce mai faceti? Cum e Alexia?

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Claudinna, salata de icre yumy , nu am mai facut de mult.

Eu ca sa o leg pun putin mustar, tu cum o faci?
Friptura am facut ieri si pana azi a mancat Crina 2 ciocanele
ici lui Razvan si tie
Azi a mancat pe langa friptura si putin castravate murat

Anamona

Nocom ati mai fost la disco?

Alina niste zeama de lamaie amestecata cu miere, ceaiuri calde si sa iti pui ceva la gat am si speram sa treaca cat mai repede, nasoala rau laringita
Eu astept sa ia tati banii, tre sa ii refac garderoba de iarna pt iesitul afara

Babymom , ai mesaj

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

am o dilema de blonda, sa le tai sau sa le las sa creasca, de vene era vorba. cu cit cheltui aici sa-i iau Alexei o per de blugi, o geaca si o per de incaltari, ii pot schimba toata garderoba toamna-iarna comandand acolo.
se vede ca am tastarnita ca deh daca nu pot vb

alexa, cipri si mami

hehehe, traiesc bine englezoii, mai ales in provincie

si nici nu ai vazut ce preturi mici au si la mancare...

pe de alta parte nici nu au salarii mari, dar clar nu se compara c cele din Romania...

babymom o sa fii super castigata daca va hotarati sa va mutati acolo...., nu mai pomenesc viata total relaxata pe care o duc, respectul fata de ceilalti,....pentru mine este locul ideal de crescut copii.

Mergi la inceput

In sfarsit am vazut si eu pozele. Tare frumosi sunt copiii Alinei! Seamana bine unul cu celalalt! Alexa e fetita mare! Cred ca e cam de aceeasi varsta cu Victor al meu, nu?

Ange, Anamona, multumesc

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alina cat astept vacanta..ptr gat eu ma tratez cu homeogene sau homeovox..voi sunteti la a doua repriza de somn,noi de abia o facem pe prima...cat chin cu somnu'asta

Ange m-as baga si eu la garderoba de iarna,da'mai astep un picCe bine mananca Crina,friptura

Lavinia e mai bine zic eu,da nu vrea sa manance si nici lichide nu prea vrea..azi am avut vreo 5 scaune,da tot cantitati mici,incepe sa se irite la funduletz,o dau cu Petrini,nush daca ar trebui altceva...si nu descurcam cu laptele,il vrea numai pe al ei,da sa nu fie amestecat cu nimik.
Voi?E mai bine Dragos?

Claudinna icre

Nocom asa pe scurt?Unde te grabesti?La disco?Mai bine ziua decat noaptea

Eu azi nu va spun ce am gatit:mancare de regim ca l-a lovit si pe sotz microbu'si e prieten cu toaleta

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona
nu mai pomenesc viata total relaxata pe care o duc, respectul fata de ceilalti,....pentru mine este locul ideal de crescut copii.

Serios, Anamona? Mie de asta-mi era teama - ca o fi viata stresanta, ca mediul in care cresc copiii n-o fi unul tocmai bun, mi-e frica de diverse influente proaste, droguri, etc... Nu ca as avea informatii concrete, doar asa, idei preconcepute. Poti sa-mi dai mai multe detalii?

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Lavinia, eu sunt pe tel acum, dar vad ca ti-a trimis Angi mesaj. Anamona, si ca sa ne ofticam si mai rau mai arunc un ochi la shopul din josul pagini

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput