Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nausica ff frumoasa jucarie si tare docila

Ange,multumim de link,nush daca a pus Alina link cu pozele ca n-am fost pe faza,da stiu ca ei nu-i place sa-si puna pozele pe forum,sa nu te superi

Laureta inca mai avem cateva scaune moi ,da e spre bine zic eu...mey da vaz ca Biancu n-are nicio treaba cu somnul

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p si sper sa va simtiti mai bine

Uofff sper sa nu se supere Alina pe mine

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Alina ce frumosi sunt copiii si ce bine seamana unul cu celalalt

Lumi voi?Ce faceti?

Preety si multa sanatate.

Alexia a slabit in 2 zile ceva fantastic,nici nu ma mir la ce mananca:banana,orez si morcovi,lapte tot cate un pic.e asa usoara a un fulg cand o iau in brate

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Ange suntem inspre bine,voi?
Nu cred ca sse supara,da-i edit si le scoti

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Le-am scos, ufff

Noi suntem mai bine, Crina nu mai are muci, mai tuseste insa nu mult, eu se pare ca sunt pe terminate cu raceala

Las ca va recupera Alexia

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Angi, trimite-mi te rog pe pm linkul

eu chiar nu le gasesc acolo, sunt aproape sigura ca albumul e privat

nici mie nu imi place sa fac publice pozele, asa ca de aia zic sa fie pe mesaj privat
multam

Mergi la inceput

Anamona trimis mesaj

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ange, azi n-am facut decat gris cu lapte si salata de icre cu ceapa, ca face socru-meu o friptura la gratar, deci nu mai gatesc cine stie ce
ma apucasem sa fac budinca de branza, dar am constatat ca nu-mi ajunge grisul, ca nu mai am nici miere si nici zahar vanilat....asha ca maine...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

sarumana angi

am vazut si eu in sfarsit pozele [:P]
ce mare e alexa! si cipri e baban :) pentru cel mai mic bobocel, mai mic chiar si decat Thea :)

felicitari alina pentru cei 2 copii frumosi :) mi-au placut si imprejurimile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

De la noi, un pentru toti!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput