Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (205)
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Nausica ff frumoasa jucarie si tare docila![]()
Ange,multumim de link,nush daca a pus Alina link cu pozele ca n-am fost pe faza,da stiu ca ei nu-i place sa-si puna pozele pe forum,sa nu te superi
Laureta
inca mai avem cateva scaune moi ,da e spre bine zic eu...mey da vaz ca Biancu n-are nicio treaba cu somnul![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Andy.p
si sper sa va simtiti mai bine
Uofff sper sa nu se supere Alina pe mine
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andy.p spune:
Alina ce frumosi sunt copiii si ce bine seamana unul cu celalalt
Lumi voi?Ce faceti?
Preety
si multa sanatate.
Alexia a slabit in 2 zile ceva fantastic,nici nu ma mir la ce mananca:banana,orez si morcovi,lapte tot cate un pic.e asa usoara a un fulg cand o iau in brate![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Ange suntem inspre bine
,voi?
Nu cred ca sse supara,da-i edit si le scoti![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Le-am scos, ufff
Noi suntem mai bine, Crina nu mai are muci, mai tuseste insa nu mult, eu se pare ca sunt pe terminate cu raceala
Las ca va recupera Alexia
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
anamona spune:
Angi, trimite-mi te rog pe pm linkul
eu chiar nu le gasesc acolo, sunt aproape sigura ca albumul e privat
nici mie nu imi place sa fac publice pozele, asa ca de aia zic sa fie pe mesaj privat
multam
angelynna82 spune:
Anamona trimis mesaj
de
Crina Alexandra
Atat de mare sunt
claudinna spune:
ange, azi n-am facut decat gris cu lapte
si salata de icre cu ceapa, ca face socru-meu o friptura la gratar, deci nu mai gatesc cine stie ce
ma apucasem sa fac budinca de branza, dar am constatat ca nu-mi ajunge grisul, ca nu mai am nici miere si nici zahar vanilat....asha ca maine...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
sarumana angi
am vazut si eu in sfarsit pozele [:P]
ce mare e alexa! si cipri e baban :) pentru cel mai mic bobocel, mai mic chiar si decat Thea :)
felicitari alina pentru cei 2 copii frumosi :) mi-au placut si imprejurimile
Nocom spune:
Salutare,
De la noi, un
pentru toti!!!![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI