Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 7
Livsy spune:
I-am dat de lucru Alinei
cu absenta mea. Alina, Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te rasplateasca pentru ca ai postat tu Psalmii. Iata, am reaparut si reaiu aceast aactivitate care imi face deosebita placere. Deci, iata Psalmul:
Psalmul 48
Mai-marelui cantaretior, un psalm pentru fiii lui Core
1. Auziti acestea toate neamurile, ascultati toti cei ce locuiti in lume :
2. Pamamtenii si fiii oamenilor, impreuna bogatul si saracul.
3. Gura mea va grai intelepciune si cugetul inimii mele pricepere.
4. Pleca-voi spre pilda urechea mea, talcui-voi in sunet de psaltire gandul meu.
5. Pentru ce sa ma tem in ziua cea rea, cand ma va inconjura faradelegea vrajmasilor mei ?
6. Ei se incred in puterea lor si cu multimea bogatiei lor se lauda.
7. Nimeni insa nu poate sa scape de la moarte, nici sa plateasca lui Dumnezeu pret de rascumparare,
8. Ca rascumpararea sufletului este prea scumpa si niciodata nu se va putea face,
9. Ca sa ramana cineva pe totdeauna viu si sa nu vada niciodata moartea.
10. Fiecare vede ca inteleptii mor cum mor si cei neintelepti si nebunii si lasa altora bogatia lor.
11. Mormantul lor va fi casa lor in veac, locasurile lor din neam in neam, desi numit-au cu numele lor pamanturile lor.
12. Si omul in cinste fiind, n-a priceput; alaturatu-s-a dobitoacelor celor fara de minte si s-a asemanat lor.
13. Aceasta cale le este sminteala lor si celor ce vor gasi de bune spusele lor.
14. Ca niste oi in iad sunt pusi, moartea ii va paste pe ei.
15. Si-i vor stapani pe ei cei drepti, si ajutorul ce-l nadajduiau din slava lor, se va invechi in iad.
16. Dar Dumnezeu va izbavi sufletul meu din mana iadului, cand ma va apuca.
17. Sa nu te temi cand se imbogateste omul, si cand se inmulteste slava casei lui.
18. Ca la moarte el nu va lua nimic, nici nu se va cobori cu el slava lui.
19. Chiar daca sufletul lui se va binecuvanta in viata lui si te va lauda cand ii vei face bine,
20. Totusi intra-va pana la neamul parintilor lui si in veac nu va vedea lumina.
21. Omul in cinste fiind n-a priceput; alaturatu-s-a dobitoacelor celor fara de minte si s-a asemanat lor.
Sa fie de folos!
Fetelor, ati reusit sa ajungeti la Patriarhie? Vorbesc de fetele din Bucuresti si cele care, poate, au venit in pelerinaj.
Va imbratisez mult mult, noapte buna si VA ROG din suflet - nu va mai faceti griji din pricina mea. Totul e ok, a fost doar o "coincidenta" ca n-am reusit sa va mai scriu cateva zile la rand. Iertati-ma
, va rog!
Va multumesc mult mult, sunteti minunate, Dumnezeu sa va rapslateasca!
deeva73 spune:
Buna dimineata fete si Cipicah,
Livsy ma bucur ca am dat o alarma falsa.
Stiu dragele mele, de la alt subiect, ca astazi cami pus va naste la Targu Mures prin cezariana. Dumnezau sa-i ajute!
O zi buna va doresc... la noi ii soare.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah......sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie28.htm
sa ne rugam pentru Elena - Camelia sa aiba o nastere usoara, fara complicatii si sa aduca pe lume un prunc sanatos!
housepocket480 spune:
Doamne ajuta
Am reusit si noi azi dimineata sa ajungem la Sfintele Moaste de pe dealul Patriarhiei dupa mai bine de 10 ore, dar a fost asa de frumos si am simtit cum Dumnezeu ne incearca cu ploaia, dar ne si intareste ca se mai apropea. Asa am trait o bucurie sufleteasca imensa cand am ajuns aproape de racle si ne pregateam din ce mai intens pentru "intalnirea "mult asteptata. Dupa ce am plecat am vazut ca nu mai era coada nici pe jumatate cat fusese si ne-am bucurat foarte mult ca am putut sa trecem printr-un canon mai greu (asa cum spune parintele, noi suntem deosebiti si de la noi Dumnezeu cere mai mult
). Si bucuria a fost pe masura.
Am vazut ca v-ati facut griji pt Livia si ma bucur ca e aici si ne citeste. Doamne ajuta.
Gata, naste Cami? Asa repede a trecut timpul? Ne rugam dar pentru nastere usoara si prunc sanatos pentru Camelia.
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
vvvv
am trimis PM. Sper sa-ti fie de folos informatiile si multumesc si eu pentru incurajari. Sarcina usoara
Mama lui Matei Alexandru
angel33 spune:
Buna ziua fetelor!
vvvv Doamne ce minune traiesti alaturi de sotul tau. Ma bucur foarte ult pentru voi si cred ca asta e rasplata pe care o primesti pentru rugaciunile si incercarile prin care ai trecut. Slava Domnului!
anadomnica felicitari pentru bebelina dulce. Sa fiti sanatoase.
cami am reusit si eu sa iau informatiile necesare sa trimit niste bani.
Inca nu am net acasa, scriu de pe la vecini. La sfarsit de saptamana vreau sa merg sa fac un eco, am mari emotii si ma rog sa fie bine. Daca ati putea sa va ganditi macar la mine la ora de rugaciune, mi-ar fi de ajutor. Dumnezeu sa va rasplatesca pe fiecare.
Nu am inca medic aici in Ro si sunt putin pierduta in spatiu, dar sper sa ma dumiresc si sa imi fie mai usor.
Sanatate si sper sa gasesc de fiecare data vesti asa bune pe pagina noastra de forum.
tuturor
cami_antonia spune:
ANGELICA multumim din suflet pentru donatie ... sa iti adjute Dumnezeu la eco ... sa fiti bine
livsy eu nu am apucat sa iti rasp ca stau toata ziulica cu fata ... dar o voi face in curand ... m-am tot gandit
pup pe toate celelalte fete
magdita emisiunea la TRINITAS CU ADI SI SOTUL MEU nu a fost inca ... se va da lunea care vine la 7 seara deoarece lunea asta au fost sarbatorile ... vecernia ... etc.... astept si eu sa o vad desi adi mi-a zis ca s-a emotionat total
va pup
camiiiiiiii nastere usoara
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
luca2008 spune:
Anadomnica , sa-ti traiasca Mariuca .
Aveti un copil tare frumos , iar tati este topit tot.
Livsy , pup fata draga.
Housepocket480 ma bucur pentru tine ca ai ajuns la sfintele moaste.
Sa-ti fie de folos si sa vi cu vestea cea mare.
Cami-pus nastere usoara si bebe sanatos.Maicuta Sfanta sa va ocroteasca.
caciantoni spune:
“În 1989, în urma slujbei Sfântului Maslu, un credincios care participa regulat la aceast#259; Sfânta Taina si la celelalte slujbe ale Bisericii ramânea întotdeauna ultimul ca sa se închine, umblând în cârje. Si, într-una din zile, la fel procedând, a urcat la racla sfintelor moaste, si-a asezat cârjele, ca de obicei, ca sa si le poata lua dupa rugaciune, dupa îngenuncherea pe care o putea facea el acolo în felul lui, si …minunea s-a întâmplat: s-a ridicat, s-a închinat, a coborât treptele, n-a realizat pe moment ca el de fapt îsi uitase cârjele si de-abia dupa ce a coborât Dealul Patriarhiei si-a dat seama de minune. S-a întors înapoi plângând si multumind cu lacrimi în ochi lui Dumnezeu si Sfântului Dimitrie, povestindu-i totul preotului slujitor de pe vremea aceea – era un arhimandrit deosebit, un preot evlavios, iubit de credinciosi, parintele Grichentie, care s-a retras dups Revolutie, la pensie, la M#259;nastirea Secu si a ramas foarte impresionat, desi mai vazuse si alte minuni petrecute la racla Cuviosului Dimitrie cel Nou.
Stela, o crestina credincioasa, venea zilnic la Catedrala Patriarhala si se închina la sfintele moaste. Avea însa o mare suferinta, vorbea foarte rau, stâlcit. Venea si se spovedea de multe ori la unul din duhovnicii de acolo, parintele Antim, care marturiseste: „Ar fi trebuit sa golesc biserica de lume, caci vorbea foarte tare. De aceea, preferam sa o spovedesc într-un loc separat, fara a întelege mare lucru din spovedania sincera pe care aceasta persoana o facea înaintea lui Dumnezeu. Aveam totdeauna grija sa îi spun: «Roaga-te lui Dumnezeu si Sfântului Dimitrie si n-o sa ramâi fara raspuns!». Acestea erau cuvintele pe care i le strecuram în suflet totdeauna“. Într-o zi de vara, în urma cu câtiva ani, era putina lume în catedrala si parintele o vede pe Stela cum se asaza la moastele Sfântului Dimitrie. A stat un ceas rugându-se Sfântului. Apoi s-a ridicat, venind la acel parinte cu bucurie mare în suflet. Atâta i-a spus: «Parinte, eu vorbesc!». Si din acea zi sora Stela vorbeste, ai toti o pot auzi cum se exprima clar, datorita Sfântului Dimitrie, dupa ce, mai înainte, nu putea sa lege doua vorbe. Stela are în jur de 50 de ani. Este casatorita si are doua fete. Parintele a explicat ca „avea o viata mai dificila cu sotul ei. Era o fiinta foarte chinuita. Dupa aceea aveam sa aflu, din ceea ce mi-a relatat aceasta crestina, ca, de fapt, neputinta aceasta îi venise din multele batai pe care le primise de la sotul ei”.
In 2004, la unul din duhovnicii Catedralei, parintele Dimitrie, a venit un om în jur de 30-35 de ani si care i-a spus ca doreste sa i se faca special, numai dânsului, dezlegari, pentru ca are pacate foarte grave. Spunea ca în timpul regimului comunist a scris o carte care avea subiect anticrestin, împotriva lui Hristos.
Când a ajuns la Catedrala, omul era bolnav, avea o semiparalizie. Duhovnicul i-a spus sa scrie de-acum si sa îndrepte ce a facut rau, tot prin scris. Omului i-a venit foarte greu, nu mai avea aceleasi „pârghii” pe care le avusese înainte. Cert este ca el a venit tot timpul la Catedrala, a venit în special la moastele Sfântului Dimitrie, s-a rugat si, dupa multa vreme, a ajuns sa se îndrepte. El era adus cu masina, altfel nu se putea deplasa; era în carucior, paralizat. Numai ca, dupa câtiva ani, si-a revenit si el însusi a marturisit ca, desi doctorii nu i-au dat nici cea mai mica sans de vindecare, credinta în ajutorul Sfântului Dimitrie l-a facut sanatos.
O doamna în jur de 40 de ani era revoltata asupra celor din familia ei pentru ca veneau si stateau la Sfântul Dimitrie foarte multe ore în sir, în ploaie, în frig. De aceea, a venit cu gând vrajmas la racla Cuviosului Dimitrie. Ea nu concepea, nu putea întelege, si a venit cu acest gând de razbunare împotriva Sfântului si cu o mâna a zgâriat cu unghiile moastele Sfântului Dimitrie în locul unde ele sunt descoperite spre a fi sarutate de credinciosi. Când a venit la unul din duhovnicii de la Patriarhie, i-a spus, ascunzând fapta sa: „Parinte, am fost la toti doctorii; am o boala foarte rara – îmi curge sânge din buricele degetelor“. Acesta i-a facut dezlegari, apoi s-a mai linistit; era foarte agitata. I-a explicat ca trebuie sa se spovedeasca, sa tina post, si atunci femeia a strigat: „Eu numai cu o mâna am zgâriat acolo, dar îmi curge sânge din amândoua mâinile!”. Apoi s-a vindecat.
(reprodus dupa revista “Presa Ortodoxa“, nr. 9/2009, sursa originala: Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov cu sfintele moaste la Bucuresti. Viata, istoricul moastelor, minunile, acatistul, paraclisul, Editura Sophia, Bucuresti, 2009).
sandaa spune:
Dragele mele si cipicah,
Victorita vreau sa te felicit pentru burtica mult asteptata. Te pup si te imbratisez cu mare drag. Ma bucur foarte mult pentru tine. Dumnezeu a randuit sa ai acum acesta bucurie dupa multe incercari, stie El ce este mai bine pentru fiecare si toate la randul lor.Maicuta Domnului sa te insoteasca, ingerul tau sa-ti fie aproape pe tot parcursul sarcinii sa dai nastere unui copil sanatos si binecuvantat. 

Caciantoni multumim pentru postarea cu Minunile Sf. Dumitru. Ne dau sperante ca sfintii ne ajuta. Te imbratisez cu mare drag.
Housepocket
sa te ajute Sf Dumitru in dobandirea copilasului mult dorit asa cum te-a mai ajutat. Ai stat foarte mult, bunul Dumnnezeu iti va rasplati efortul.
Livsy ma bucur ca esti bine sa-ti ajute Maicuta Domnului sa ne dai numai vesti bune.
Deeva
ma bucur si pt tine ca esti putin mai bine desi dupa cuvintele care le-ai scris se vede suparare. Bunul Dumnezeu sa iti ajute sa treci cu bine peste incercari. Ma bucur ca ne dai vesti despre cleo stim ca ea este foarte ocupata cu gemanutii dar ne bucuram ca ne citeste. O imbratisez cu mare drag.
Mi-e dor si de Virginia si ma gandesc la ea.
Anadomnica
fetita frumoasa si pe tine binenteles. Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa.
Angel sarcina usoara. Ma bucur ca mai treci pe la noi si ne mai spui ce faci. Ne rugam pt tine.
Cami ma bucur ca s-au adunat bani pt Alina. Sa va ajute bunul Dumnezeu si pe ea sa o ridice din patul suferintei.
Cami_pus nastere usoara. Maicuta Domnului sa te ajute .
Luca, Magdita, Ioanact si tuturor multi
. Dumnezeu sa ne ajute.