Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 6
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL1
dragutelor eu sunt inca la birou desi s-a terminat de 1 ora programul....am avut o zi mai incarcata si de aceea nu am scris...am vazut de dimineata ca a postat ioanact sinaxarul si acatitul Sf. Dimitrie Basarabov si pe urma nu am mai avut timp sa intru.....asadar multumesc Alina pentru postari.....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te rasplateasca.....
anadomnica - ai o minunatie de fetita....sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.....
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica Fetele, am pus ceva poze la semnatura: sper sa le puteti vedea. Doamne ajuta! Mami de Maria ![]() Poze Maria |
Am vazut si eu poze cu Maria, f frumoase sunt..si ce grasuta e.

Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui caciantoni SLAVIT SA FIE DOMNUL1 dragutelor eu sunt inca la birou desi s-a terminat de 1 ora programul....am avut o zi mai incarcata si de aceea nu am scris...am vazut de dimineata ca a postat ioanact sinaxarul si acatitul Sf. Dimitrie Basarabov si pe urma nu am mai avut timp sa intru.....asadar multumesc Alina pentru postari.....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te rasplateasca..... anadomnica - ai o minunatie de fetita....sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea..... "Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman) |
Nu ai pt ce..o fac cu multa placere!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
15+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
georgia_c spune:
domnica...ce fata frumoasa aveti..sa va traiasca gargarita ca tare e frumoasa si grasuna e.. scumpa foc foc
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
deeva73 spune:
Draga noastra anadomnica ai o Marie asa de faina. Ma uit la voi si-mi pare ca pozele miros a prunc si a lapte. Doamne asa de fericita imi apari in chip... cum eu nu mai nadajduiesc sa fiu vreodata. Iertare, n-am vrut sa te intristez, icoana-mi este orice mama cu al ei prunc la san. Din toata inima ma rog
sa fiti ocrotite de Fecioara Maria cu a ei maica ale caror nume sfinte le purtati, mama si fiica.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
Dragi fete si Cipicah,
Imi cer iertare daca am sa va scot din atmosfera pozitiva a ultimelor pagini... simt lipsa unei fete... pe nume livsy. Voi ati observat ca de 3 zile nu ne mai vorbeste? In cel mai recent mesaj o incercat sa ne spuna o parte din framantarile ei. Eu simt ca-i tare trista da' stiu ca ne ceteste, fi'nca la fiecare veste buna merge cuminte si tacuta la prima pagina ca sa o modifice. Asa ca fac apel la voi toti care ati simtit sau poate n-ati simtit ce'nseamna deznadejdea, deseara, maine dimineata cand ingenuncheati la sfanta rugaciune opriti-va putin cu gandul si la Ana Livia, rugati-va sa primeasca mangaiere si pace launtrica.
Va multumesc ca m-ati cetit. Noapte buna!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
anadomnica spune:
Seara buna, fetelor, multumesc de aprecieri. De acum cu Doamne Doamne inainte. Va doresc la toate fericirea de a va tine proprii prunci in brate, Domnul sa va binecuvinteze.
deeva - ai observat bine,multumim de atragerea atentiei. Sa ne rugam pt. Ana Livia ca Domnul sa picure un strop de fericire si liniste familiala in viata ei. Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria 
Poze Maria
Ioanact spune:
deeva73 mie mi-a trimis PM, Livsy pe data de 25 Oct, seara..in leg cu ceea ce ne-a intrebat pe forum..si de at sunt 2 zile. Sigur o vom pomeni in rugaciunile noastre.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Anaomaria spune:
Buna seara, fete dragi
M-ati facut si pe mine sa plang...
Victorita, felicitari, mare minune
Va admir pe toate cele care sunteti atat de tari in credinta si ma bucur cand Dumnezeu va rasplateste cu un samburel. Sa va dea Dumnezeu tuturor darul mult dorit pentru ca veti fi niste mame deosebite.
Anadomnica, tare frumusica e printesica ta si tu intr-adevar radiezi de fericire.Sa va milostiveasca Dumnezeu cu toata darurile bune. 
Ma voi ruga si eu in seara asta pentru Ana Livia si pentru voi toate, sunteti niste suflete deosebite si-mi doresc din toata inima ca DD sa va blagosloveasca cu pruncii multi asteptati.
Va pup pe toate si va imbratisez. Noi suntem bine, am iesit azi la plimbare, am fost la o expozitia de crizanteme si apoi Mariuta a dormit toata dupa-amiaza.
Doamne ajuta-ne si milueste-ne!
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
Maria-Parascheva
Livsy spune:
Dragele mele dragi 

Va pup si va imbratisez cu toata dragostea si va incredintez ca nu aveti niciun motiv de ingrijorare in ceeace ma priveste, pur si simplu nu am reusit sa scriu din cauza unor lucruri care nu mi-au lasat ragaz. ORICUM, va multumesc 

din tot sufletul ca mi-ati observat lipsa si mai ales pentru ca v-ati rugat pentru mine. Asta imi aduce cea mai mare bucurie si lumina in suflet, rugaciunile spuse de suflete curate si frumoase asemeni voua.... Pe bune, chiar simt ca nu merit atat bunatate. Va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca!! 

Intrasem hotarata sa va scriu, ca sa le felicit pe fetele noastre care ne umplu de bucurie - cand am vazut ca ati tras semnalul de alarma ca am disparut eu... hmmmm
Deci:
Victorita, ceeace traiesti este o minune, pe care sper ca o vei putea impartasi cu noi pana cand vei naste si dupa aceea, sa ne spui tot ce poti despre tine si samburelul tau, ca sa ne bucuram alaturi de tine si de familia ta. Dumnezeu sa te binecuvanteze, pe tine, pe pruncul tau si pe toti cei dragi si apropiati. Si cred ca nu intamplator ai primit aceasta binecuvantare, esti un suflet mare si bun, care s-a rugat atat de mult pentru sot, l-a sustinut - sunt sigura ca nu numai pe dansul - si iata, acum ai primit ceva absolut deosebit in dar 
Sarcina buna si usoara, sanatate, un bebelus sanatos si cuminte iti doresc! Asteptam vesti de la tine cand poti!
Anadomnica, Bunul Dumnezeu sa iti binecuvanteze in continuare fetita, care e absolut minunata si cred ca va fi deosebita, caci are cu cine semana! Multumim mult de poze! Eu le-am savurat dintr-o suflare!
tie si Mariei!
Draga mea Alrak, iti MULTUMESC din suflet pentru mesajul la care inca nu am apucat sa raspund, te rog sa ma ierti. Pur si simplu nu am apucat, desi am fost impresionata de tot ce mi-ai spus, de promptitudinea cu care ai raspuns apelului meu, de tot... Dumnezeu sa te rapslateasca,draga mea, sa ne aduci curand o veste buna! 
Iti voi scrie negrsit si te rog sa ma ierti ca nu am facut-o inca!
MULTUMESC din toata inima fetelor care mi-au scris in legatura cu intrebarea mea. Magdita, astept ![]()

Va multumesc si am apreciat enorm caldura inimilor voastre, dorinta de a ajuta si nu in ultimul rand sfaturile voastre si ceeace mi-ati povestit, sa spunem ca inteleg acum mai multe lucruri si automat imi este mai bine. De aceea suntem aici, ca sa ne ajutam, cu siguranta... Va multumesc!!!!!
Deeva, iti multumesc mult pentru grija. Dumnezeu sa te rasplateasca, pe tine si familia ta! 

Doamne Ajuta! 
Va iubesc!