Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Se modifica alocatiile

Acvum sunt pe fuga, citit vesti bune despre Camy, iti tin pumnii si sa traiesti la maxim intalnirea cu Flavis.

Am fost cu Yvo la gradi azi si a cconcluzionat ca nu vrea la gradi, dupa ce imi plangea mereuca e avrea sa mearga la gradinita. Se agatase de mine parca cine stie ce i se intampla. O sa incerc sa vad daca o conving, educatoarea mi s-a parut calma, draguta si mi-a zis ca o primeste, in corp nou, care arata ca la particulare.

Am pe foc, ciorba papricas si placinta de dovleac, asa ca n-am vreme de pierdut. Va pup

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vic nu, nu esti exagerata deloc; nici eu n-as accepta asa ceva, apai sa mai si cumpar! Ok, si nasii nostri au dat cam prea mult as spune dar macar a fost placerea lor, nu le-am impus eu ce si cate haine sa-i cumpere! Dar, lumea e asa colorata si plina de diversi...

Dia s-a modificat schimbarea:) si am nevoie de ajutor dar la microbuzele Tg Mures-Buc, caci sambata nu e nici macar un loc la avion nici la voi, nici la Cluj, nici la Sibiu si parca 10 ore, in tren, n-as sta. Eu am gasit site-ul asta: http://www.autogari.ro/Transport/Targu_Mures-Bucuresti/15840-643.aspx

Ai auzit de ei? Sunt ok? Multumesc mult de tot pt ajutor, esti o comoara!

Ma scuzati fetele ca-s bagata in priza asa si vb numai despre drumul meu, de zici ca ma duc pe luna dar nah, is incantata foc!:)

Merg sa hranesc bestia si apoi si noi, ca-s lihnita!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
camy, m-au trecut toti fiorii, mai e asa de putin si o sa ai puiul in brate sa ai vise frumoase acum ca nu mai esti nelinistita ca nu stiai cand o sa nasti
sun e normal sa fii asa. si cand tot zici ca ai sunat si colo si colo parca faci momentul si mai palpitant si ne faci si mai nerabdatoare, parca ne-am urca si noi in tren

i-a iesit si ioanei un coltzan de masea, sper ca de-aia ne tinea noaptea in fund

jaluzele sotul meu se mai ocupa cu distributia de jaluzele verticale, in timpul liber. noi avem doar in sufra pentru ca apucasem sa ne punem peredele la dormitoare. din ce stiu de la el, nu trebuie spalate la masina ci in cada, de lasa la inmuiat in detergent lichid, din cel cu care ne spalam pe maini. se clatesc si se lasa sa se scurga. mai sunt nsite jaluzele in genul celor care erau pe vremuri, in interiorul geamului, se agata de geam cumva si se strang in sus. sunt facute tot din materialul din care sunt facute si ceve verticale, numai ca se strang ca un evantai in sus si sunt dintr-o bucata. eu am vazut la cineva unele portocalii si aveau si o perdea un portocaliu mai pal, se vedea super. astea sunt mai scumpe decat cele verticale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sun exact pe astia ti i-as fi recomandat si eu! Compania e C&I, noi cu ei am mers de fiecare data spre Bucuresti, biletul e 48 lei si dupa cum ai vazut au din 2 in 2 ore plecarea, deci nu stai sa astepti. Vezi numai ca noi avem 2 autogari. Microbuzul asta pleaca de la autogara de pe strada Bega.

Vicky nu esti exagerata! Urat din partea ei sa fie asa de "demanding"!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sun exact pe astia ti i-as fi recomandat si eu! Compania e C&I, noi cu ei am mers de fiecare data spre Bucuresti, biletul e 48 lei si dupa cum ai vazut au din 2 in 2 ore plecarea, deci nu stai sa astepti. Vezi numai ca noi avem 2 autogari. Microbuzul asta pleaca de la autogara de pe strada Bega.

Vicky nu esti exagerata! Urat din partea ei sa fie asa de "demanding"!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

KIMMY, la multi ani fericiti inca 100 de acum inainte!!!

OOKA, ANKA SI FETELE CARE VA PRICEPETI LA FACUT PAINE DE CASA Am hotarat ca trebuie sa=mi iau aparat din ala fain de facut paine, pentru ca Luca al meu ma dispera, nu mai mananca aproape nimic decat paine, paine si iar paine, painea goala e delicatesa nr. 1 la noi. Macar daca va fi facuta de casa nu o sa ma imbolnavesc chiar asa de nervi, ca va fi mai naturala. Si am mai multe intrebari:
1. Imi recomandati de la vreo anumita firma sau sa aiba o anumita putere sau o anumita caracteristica? La ce sa ma uit cand cumpar?
2. E adevarat ca e asa usor, pur si simplu pui ingredientele acolo si se face tot, inclusiv ii da forma?
3. E adevarat ca dureaza mult coptul, vreo 3 ore si iese numai vreo juma' de kil de paine? Sau care ar fi cantitatea maxima de paine care iese?
Cred ca mai aveam o intrebare-doua, dar evident le-am uitat Pentru inceput ajunge... Multumesc din suflet anticipat, va rog sa-mi raspundeti care va pricepeti, ca mi s-a pus rau piticul pe creier!
OOKO, dupa ce-mi iau sa vezi cum te hartuiesc pentru retete de paine

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN jos palaria.Super frumos gestul tau de a te duce la Camy cand naste.Esti o fata deosebita cu un suflet mare.
Vicky cum ma sa ceara asa de la obraz?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu sper ca Sun sa mearga cu Pustache inapoi sambata macar pana la Brasov..si de aici sunt foarte multe trenuri...care arata si bine

Ma duc langa Pustache..noapte buna! toate fetele!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Moni, uite niste raspunsuri:
1. pai poti sa te uiti la un anumit model pentru ca sunt forumuri unde fetele cu respectivul model posteaza retetele reusite de paine/cozonac/prajituri. Eu iti recomand daca nu sunteti cine stie ce mancatori de paine, o masina de capacitate mica, maxim un kg produs finit (adica faina plus apa plus etc) sau mare de doua kg produs finit daca mancati multa, in genere mai mult de doua zile io n'as vrea sa mananc din paine.
2. e relativ simplu cind vrei o painica simpla si care iese sigur la masina, forma de floare de nu ma uita nu'i da, astea's minciuni.
3. fals, nu dureaza 3 ore, adica timpul de plecare la mine e de la 50 minute de la punerea ingredientelor si pana la livrarea painicii fierbinti.

Acu' mie cel mai mult imi place sa o coc la cuptor, daca ai cuptor electric e za best. Pentru ca esti cu pui, nu iti este recomandat sa te stresezi daca nu iti iese, s'ar putea sa dai niste rateuri la inceput. In alta ordine de idei, eu am o masina reconditionata de la morphy richards, de pe electrobazar. Sunt folosite dar mai eftine si cu garantie un an. Eu nu am avut nici o problema cu ea. Ah, in caz ca nu am scris, e mai buna daca are cuva orizontala, ca un chec de exemplu nu ca o sticla in picioare.

Daca te mai pot ajuta cu ceva spune, pupici.

Turturelule ce mai faci, esti mai bine? te pupam si ne gindim la tine

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Merci fetelor, m-ati asigurat ca nu sunt eu bizara :).

Jaluzele verticale : parerea mea e ca sunt pentru birou , nu au ce cauta acasa. Eu clar sunt fun perdele bogate :) si jaluzele exterioare.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput