Pepenasi de iulie - august 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Revin, am uitat de cazare...Sun, eu stiu o pensiune care e chiar langa spital, efectiv la cativa metri, iesi din pensiune, treci de parcare si esti in usa spitalului...Pensiunea se numeste Ana, e foarte curata si ok, noi am mai fost acolo la restaurant. Adresa este: Str. Gheorghe Marinescu 50/K Tel:+40-265/214977 Fax: +40-265/214684 Am verificat pe net si pretul pt. o persoana pe noapte pt. camera cu 1 pat e de 85 ron. In zona stiu ca mai sunt si altele, da' nu mai tin minte cum se cheama. Dia, mami de Miruna (15.07.2008) ![]() |
si eu stiu pensiunea asta, dar mai stiu din experienta anului trecut ca nu erau niciodata locuri libere...trebuia facuta rezervare cu mult inainte...acolo voiam sa stea si mama si Pustache...dar de cate ori mergeam acolo..erau locurile ocupate...numai sa sune sa vada daca e liber ceva atunci..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
38+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 2 ZILE
POZE
ana_a spune:
Camy, mai aveti atat de putin timp pana la marea intalnire!! Un
mare de la Bistrita!Nastere usoara!Si sa auzim de bine! Pana atunci, sunt si eu cu gandul la tine!
proud mummy
mcoca spune:
Mada, Sib merci. Nu am nevoie de diploma sau de cursuri organizate. Doresc decat sa fac niste exercitzii de gramatica si scriere seara. Conversatzie fac cu husbandu au pire #61514;.
Bai am ajuns la concluzia ca sau eu sunt defecta, sau altzii sunt defectzi. Buuun. M-am intalnit cu o pretenara care e nasa la un botez in ro, si finii au pretentzii la haine de la catinimi si de catifea. Bad luck, nu gaseste de catifea acolo asa ca umbla ca nauca prin oras sa gaseasca un magazin cel putin egal cu catinimi. Afla de Jacadi si cheltuie pe trusou (strict pt hainele de biserica) 260 de euro. Bai enorm zic eu, pentru un bb de 2 luni, care le va fi impracat de maxim 2 ori, ca deh, sunt talie 3 luni, sa vina perfect.
Azi am dat o raita prin oras, si dau cu nasu’ de catinimi, care avea reduceri de 30%, ei si cu toate astea eu gasesc ca e hors de prix. Ca nu dau 50 de euro pe o rochitza cum nu dau 70. Mai bine ii iau o jucarie.
Deci, sunt eu defecta ??????
Vicky si Printzesone
kamelya spune:
salut
Simona te-am trecut in listuta cu ziua de nastere ca anul viitor sa nu mai uitam sa te uram...pe 24 octombrie da ?...
nazdravanului
Kimmy
cu ocazia casniciei si la mai multi ani!!
Camy 
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
SunSmile spune:
Am gasiiiiit! Multumesc Diishoru, am gasit camera la pensiunea Ana. Camy, e camera dubla, asa ca daca vine mama ta sau daca oboseste Cristi, facem cu schimbu si au unde sta!
Acuma sa corelam si biletele, se ocupa barbatu de asta momentan si cam gata. Bine, o sa trebuiasca sa iau un microbuz pana la Cluj la intoarcere da' nu-i bai, ma descurc io!
Nush daca ma lasa barbatu' sa iau camera, ca deh, e iubirea lui de-a treia:)
Iza va doresc inca 98 de ani plini de sanatate, intelegere si fericire!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
mcoca spune:
Bai tziganii iar au invadat Lyonu. Gara Part Dieu este la Part Dieu, care este al doilea cartier de afaceri din Frantza dupa Défense. Si azi era plin de pirande cu muciosii de fuste sau cu burta mare. Slava domnului, vorbeau in tziganeste, dar mai scoteau cate o propozitzie in romana.
Vicky si Printzesone
dia_filipas spune:
Sun ma bucur ca ai reusit sa gasesti! daca vrei info despre microbuze spre cluj, ma ofer sa te ajut, ca sunt as la capitolul asta, ca noi facem drumuri dese la cj (deh, orasul meu de suflet...anii de studentie...no ca devin melancolica!)
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Mada, Sib merci. Nu am nevoie de diploma sau de cursuri organizate. Doresc decat sa fac niste exercitzii de gramatica si scriere seara. Conversatzie fac cu husbandu au pire #61514;. Bai am ajuns la concluzia ca sau eu sunt defecta, sau altzii sunt defectzi. Buuun. M-am intalnit cu o pretenara care e nasa la un botez in ro, si finii au pretentzii la haine de la catinimi si de catifea. Bad luck, nu gaseste de catifea acolo asa ca umbla ca nauca prin oras sa gaseasca un magazin cel putin egal cu catinimi. Afla de Jacadi si cheltuie pe trusou (strict pt hainele de biserica) 260 de euro. Bai enorm zic eu, pentru un bb de 2 luni, care le va fi impracat de maxim 2 ori, ca deh, sunt talie 3 luni, sa vina perfect. Azi am dat o raita prin oras, si dau cu nasu’ de catinimi, care avea reduceri de 30%, ei si cu toate astea eu gasesc ca e hors de prix. Ca nu dau 50 de euro pe o rochitza cum nu dau 70. Mai bine ii iau o jucarie. Deci, sunt eu defecta ?????? Vicky si Printzesone |
Vicky, daca tu esti defecta si eu sunt atunci defecta!!
Dexi, eu as refuza astfel de persoane, sincer!Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
flo1980 spune:
Buna!
Mcoca nu esti defecta deloc, aia e defecta!!!
Camy nastere usoara! Cat de putin mai esteee! 
Eu m-am dus joi seara la control si mi-a zis ca vineri nasc, ca el pleca din localitate si ii era teama s anu cumva sa rateze momentul 
Ana le-am trantit pe sarma de rufe, pur si simplu, le-am lasat sa se scurga bine si le-am pus la loc.
Simona
si sa treaca buba lui Bogdanel repede! 
Kimmy
si voua si sa fiti fericiti multi ani de-acum incolo! Petrecere frumoasa, e o
?
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!