parlament unicameral

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta
Capcaunule, te cred ca iti place Basescu, dar nu ma mai ataca.

Atac doar idei, nu oameni.
Nu-mi place Basescu. Rosia Montana, DN66A, snowmobilul, tiganca imputita, EBA, lista-i lunga.
Dar lista celorlalti este si mai lunga.
Singurul presedinte de care as fi 100% multumit as fi eu! Sau poate nici macar eu, caci om sunt si nu-s multumit chiar de tot ce fac.
In lipsa de candidati ideali, votez intotdeauna cu raul mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

cate din legile votate de Camera Deputatilor nu sunt votate si de Senat si invers ?
Am vazut mai degraba coalitii politice pe proictul X-decat respingere la vot pe probleme de fond ale proicetului x
asa ca , decat sa circule hartiile in natura deja aprobate sau deja respinse mai bine o singura camera ca oricum -mai mult de 300 de parlamentari nu ciotesc legile ce li se supun aprobarii -poate si asa e prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Rufus, mistourile sunt bune ca sa destinda atmosfera, dar realitatea e ca in cazul referendumului a reusit sa prosteasca o mare parte din populatie, care, atunci cand e vorba de Basescu, nu mai gandeste cu materia cenusie, ci actioneaza doar instinctual.

Ingrid, nu-i nici un misto aici.
Relitatea este ca Basescu este un jucator important, mult peste cei cu care candideaza. Si eu cred ca se foloseste de referendum in scop electoral, dar asta nu inseamna prosteala populatiei, ci o etapa in calea castigarii unei batalii. Daca se folosea de o aberatie, intelegeam, dar asa, care-i baiul? Toata lumea, inclusiv opozitia, vine cu proiecte similare, pentru scaderea nr. de parlamentari...si ce sa vezi, o face tot acum. A zis Basescu 300? PNL zice 250, sau chiar 225 de parlamentari! Evident, tot in doua camere, ca daca a zis Basescu primul despre o camera...
Eu ma intreb (si na, te intreb si pe tine) de ce nu poti discuta de parlament uni sau bicameral fara sa vorbesti de Basescu? Ca, in fond, ma cam plictisesc si eu de chibitii anti sau proBasescu...Simona a intrebat care ar fi diferentele...si s-au scris nu stiu cate pagini de Jos Basescu.

Asta-l face mare pe Basescu: obsesia chibitilor. Oriunde si cu orice ocazie, apare si numele lui. Nu-i trebuie nici o publicitate: o capata gratis. Eu nu-i votez pe ceilalti macar pentru faptul ca sunt impotenti. Cel putin dpdv politic.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, intelege odata omule ca nu am treaba cu Basescu decat din perspectiva faptului ca el tine cutitul in mana si tot el isi unge painea cu unt. NU e fair si cum vrei tu ceea ce face, ce tot o dai cu presedintele jucator, ptiu, asta e furt pe fata de voturi, mai bine mergea cu autobuzele intru slava PSD-ului care a initiat prima data asta, ca tot dracul ala era.
Si nu eram de acord cu parlamentul unicameral, nici daca il propovaduia Antonescu, sunt motive independente de d-l presedinte, ok?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am si eu o intrebare:in cazul parlamentului unicameral cine va fi al treilea om in stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Si nu eram de acord cu parlamentul unicameral, nici daca il propovaduia Antonescu, sunt motive independente de d-l presedinte, ok?

Ok. Inteleg ca-i asa. Dar, de ce trebuie sa legi discutia despre necesitatea (sau nu) a parlamentului unicameral de Basescu si lumea prostita de el? Ce legatura are?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Ok. Inteleg ca-i asa. Dar, de ce trebuie sa legi discutia despre necesitatea (sau nu) a parlamentului unicameral de Basescu si lumea prostita de el? Ce legatura are?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus, ma obosesti peste masura. Pentru ca n-a initiat si semnat referendumul decat acum, cand vin alegerile, ceea ce e profund imoral, cand stii ca iti aduce voturi in plus.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Edit, sa ma explic mai bine: multe persoane pe care le-am intrebat, mi-au raspuns ca voteaza cu DA la referendum deoarece Basescu vrea sa scape de hotii din Parlament si ca au salarii mari pe spinarea poporului. Nici unul nu stia de avantajele uni ori bicameralului. Si atunci, cum sa nu leg chestiunea de Basescu, hm? Cand se voteaza in orb?

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu is curioasa daca ar iesi in turul 2 Basescu si tiganul ala, nu mai stiu cum il cheama, cati romani ar merge la vot si cu cine ar vota?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Am si eu o intrebare:in cazul parlamentului unicameral cine va fi al treilea om in stat?

primul ministru

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:

Edit, sa ma explic mai bine: multe persoane pe care le-am intrebat, mi-au raspuns ca voteaza cu DA la referendum deoarece Basescu vrea sa scape de hotii din Parlament si ca au salarii mari pe spinarea poporului. Nici unul nu stia de avantajele uni ori bicameralului. Si atunci, cum sa nu leg chestiunea de Basescu, hm? Cand se voteaza in orb?

Corect, Basescu isi face campanie electorala pentru el pe seama referendumului:

www.pesurse.ro/2009/10/nu-i-a-mers-cu-cu-bunul-sim-bag-seama-c-nu-l-prind.html" target="_blank">Nu i-a mers cu cu BUNUL SIMT... Bag seama ca nu îl prinde :)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput