Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce-ati patit fetelor?foarte slaba activitatea...

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara,

LAURRA,sa-mi zici si mie,eventual pe PM,numele de magazin si strada,ca mai face cumnata cate o delegatie si imi cumpara ea (intr-adevar super calitate si super preturi).

CRIS,e tare sotul tau,asa mai face si al meu,dar cu ce-si alege Radu,evident ca iese scandal acasa( sa folositi lucrusoarele sanatosi).

MIRUTA,

ALYNTA,am vazut si eu pozele,ce mare s-a facut Matei.

KIRALINA,multumim de informatii,am gasit si eu pe net piramida cu alimentatia sanatoasasi am si salvat-o.

Azi a filmat-o nasa pe fimea cum se lipise de o farfurioara cu o baclava pe ea,e o calica asta mica,la fel ca mine.

Va pup

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

nicuratza......ma gandeam ca "remorcuta" mea e unicat,dar se pare ca m-am inselat,multumim..pai si noua nu ne arati?

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

alic, alynta27, cris multumim pt aprecieri. va dati seama ce creste inima in mine :)

Picky_toto scutece bio am luat de la eco-baby punct ro. dar tb sa fie si la voi. chiar si la DM au.
M-am uitat si prin album si cred ca inteleg ce spui cu Vul. La voi cumva e mai jos, la noi mai sus. O mai studiez maine si pe Ada.
Imi place mult poza asta: http://family.webshots.com/photo/2832974700104436114KBrqvp

laurraa interesanta treaba cu fabrica din Vaslui. Dar e asa departe....

miruta jambierele le avem de pe amazon.de, dar am mai luat acum si din Ro de la greenbaby punct ro

CarlaV astept sa ma bati la cap cu carnea. Cartile de care zic inca nu am venit si am facut comanda de 3 sapt ... tot astept sa le primesc...

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Seara buna dragelor!

Aseara mi-am luat "la revedere" cu promisiunea ca am sa revin, da dupa un asa masaj...am adormit ca o valiza langa fiu`miu si n-am mai fost capabila sa ma trezesc!

Laurraa iti multumim de pontul cu fabricuta din vaslui..indata dau drumul la GPS sa vad cati km sunt pana acolo de la Sibiu ca parca m-ar bate gandul sa merg la "aprovizionare".Cum se numeste fabrica?

kiralina, iti spun si eu ca am admirat-o pe Ada toti 3..e o scumpa si cu jampierele e . Cu cazutul parului si eu m-am confruntat/ma confrunt dar vad ca situatia incepe sa se schimbe in bine...am luat Elevit ca mai aveam in casa si vad ca nu-mi mai cade asa! Bafta multa!

cris, esti mortala! ori de cate ori citesc vreo postare de a ta..este imposibil sa nu ma faci sa rad! felicitari pentru achizitii si nu te supara pe "soata" ta...nu-l lasa si maine la restaurant cu voi! Noi mergem maine..face bebe 19 sapt si din orice noi gasim motiv de sarbatoare(oameni nebuni si cu mintea hodinita)

Hainute de la "absorba" am folosit si folosesc si acum...sunt f incantata de ele! Sunt f bune! Eu le-am cumparat de la hoti..ma rog ei spuneau ceva de genul "a dat faliment in Franta un magazin si l-am preluat noi" va dati seama ca nu i-am crezut, da..m-am bucurat cand am luat hainute care aveau pe eticheta preturi de 20 e pt un tricou si eu am dat 5 ron/bucata...cred am luat atunci de vreo 400 ron...

..

AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)

Mergi la inceput

Un calduros "la multi ani" piticilor care au mai adaugat o lunita in palmares!

Beca foarte bun taticul vostru la dans! Super imagine...sunteti o familie frumoasa! Va felicit pt tot!

pickyfelicitari de achizitii si sa le poarte sanatoase!

noapte lina si vise placute tuturor!

Mergi la inceput

Dupa modelul lansat de Maria de a ura tuturor toate cele bune la ora 0...am zis sa fac si eu schema asta macar o data pe luna...si ca aproape niciodata...pentru data de 25 nu exista sarbatoriti,,,asa ca, in lipsa de urari pt o lunita in plus,,,va dorim un week-end minunat, nopti linistite, bebei sanatosi si mamici odihnite!

ps..astept sa se faca 00.00 sa postez la fix (am zis eu ca am minte hodinita)!

Mergi la inceput

neata mamici cu pici..va invit la o cana de ..

De ieri fi-mea ii da tare cu rastogolirilenu ca inainte nu ar fi practicat asa ceva,dar e descoperit ca e foarte amuzant ca eu sa incerc sa-i schimb "gogosarul"adica pampersul si ea sa se suceasca si sa-mi bage bucile la inaintare..cica,na si vezi daca poti sa ma imbraci si asa mami!!.

carla........si fi-mea a descoperit ca e mult mai usor si comod sa traga de paturica ca sa apuce jucarioarele,decat sa se deplaseze eaadica, ce domne..vrei sa o pun sa slabeasca?

ana..............nu pot sa fiu suparata pe el ,mai ales ca imi face aceeasi moaca de nevinovat ca si fi-sa,dar vitrinele(ochelarii mai pe intelesul tututror) tot ar trebui sa i le ciobesc acolo un pic

beca.............ce nu fac taticii pentru piticii lor

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna dimineata!
Cris, merci pt cafea!
la fel patesc si eu cu Natalia, nu mai sta locului o clipa...am ajuns la 3-4 tumbe pe runda

Lauraa, merci fain; daca mergi poate vezi si ce program au; spor la cumparaturi!

fetelor, apropo de diversificare, este un articol bun si pe dc:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=625

spunea o mamica, parca Beca (sper sa tin minte corect)...ca i-a facut puiului iaurt; este vreo reteta speciala? ce fel de lapte ai folosit?

plecam la papic si-apoi la plimbareala, ca e bine afara, profitam!
va pupam!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

ce bine e sa dormi..am furat o ora de somn langa pitica,ea inca doarme..

alic...............interesant articol,dar sincer nu cred ca l-as respecta cu sfintenie..la noi baza e laptele(din fericire,inca productie proprie)am incercat cate putin cu diverse sa ii dau sa pape,dar nu ne grabim..o sa aiba la dispozitie o viata intreaga sa manance tot ce-i va pofti inima..mie insa tzatzi nu o sa imi curga pana o face fi-mea 20 ani,asa ca profitam din plin acum si ea e foarte fericita.Din cate tin eu minte,dr. mi-a spus ca iaurtul de casa si branza calcica se face cu lapte 3,5% grasime..

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput