Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)
Raspunsuri - Pagina 5
Picky_toto spune:
Neata,
Relusha multam ptr cafea... bubu mic
Miruta nu i-am luatm ulte, doar niste body, bluzite, pantolanasi, pijamale si jucarii pana in 6 luni, chestii cu muzica, papitoi roz.....Programul de somn la bebe se v-a schimba...uite de ex a mea a inceput din nou sa pape mai des noaptea...iar acum ma rog de ea si nu vrea....
Fetelor, Carla, Betty nu stiu cat e la voi de cald dar eu cand io scot afara deja ii dau caciulita in cap si geaca ...e rece, ieri au fost 11 grade ziua ...
Beca, Sara are niste ochii minunati, si asa rosii cum sunt ei, iti vine sa o papi cu totul...am vazut ca o lasi sa se joace pe jos...si stiu ca ai si catel...cum procedezi cu el? ...Legat de kg si la mine arata cantarul cu 2 kg mai mult...si un inteleg de ce ca de mancat nu prea mananc...de ex ziua daca am timp mananc un castron de cereale simple cu lapte, iar daca nu am timp...nu mananc nimic pana seara ...
Kiralina, poza a fost stearsa de respectivul site..mai sun ceva poze in album...Pozele sunt mortale, si Ada e o frumusica foc...Am cautat si eu aici scutece bio dar nu am gasit...tu de unde le-ai luat in Ro?
Cris cred si eu ca te-a luat somnul, doar toata ziua ai fost fascinata de Miruna in noile ei jucarioare
Alynta multumesc
Carla distractie placuta
Uram si noi la mai multe lunite sarbatoritilor de azi
Alessia Georgiana, bebe de baby-first
Maria Alexandra, bebe de andreea1608
Sa cresteti mari, sanatosi si mumosi..
Va urez o zi placuta la toate
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
laurraa spune:
buna fetele!
multumim din inima pentru aprecieri si ma bucur ca v-a placut filmuletul
ieri ne-am plimbat toata ziua; am plecat pe jos! si am mers destul de mult pe la ora 3 si am intrat in casa la 21; ne-am oprit la mall si ne-a luat tati de acolo.
in legatura cu alaptatul in public: cand incepe sa planga de foame nu mai am eu timp nici de paturica deasupra, apoi de mers la masina sau alt loc nici gand.Am alaptat si in mijlocul Carrefour-ului; ata ete
chiar facusem curatenie in hainutele Mayei si deja 2 saci i-am pus la nepurtat; mi-era ciuda de mor; eu ii cumpar multe hainute ca nu ma pot abtine; apropo, stiti ca va spuneam de o fabrica din Vaslui cu hainute pentru bebe? Ei lucreaza pt "absorba", "ikks" si "danina line" (ultimele le-am vazut comercializate de miniblue).De exemplu cele IKKS o pereche de pantalonasi ajunge si la 79 de dolari pe site am vazut si eu dau 7 lei (http://www.ikks.com/eshop/fr/21/RA-550/robe.htm)- este pt adulti dar sa dati cautare IKKS BEBE sa vedeti ce lucruri au si super calitative ca si cele "absorba" si un body e 5 lei maxim 7 si o salopetica cu totul care la IKKS e 30 dolari eu o iau cu 12 ron.
http://www.absorba.fr/baby.php
http://www.daninaline.ro/
cris, foarte frumoase cumparaturile sa le poarte cu placere
Ioana, si eu as manca non-stop; am vazut ca si Sara are ochii ca Maya conturati cu albastru pe margine; filmuletul cu Rebe este criminal; asa facea si Maya acu cateva seri, adormea 30 min, se trezea; acum si-arevenit cica e de la crestere, au momente
alynta, am mers la chineto la recomandarea dr pediatru caci mi se parea mie ca sta incovoiata, dar ea era prea grasuna
kiralina, si mie imi cade parul foarte foarte mult
miruta, multumim si sper sa revina cu somnicul
relusha, multam de cafea, foaaarte buna
clody, multumim de capitol, sa dea Dzeu sa fie plin de bucurii
LA MULTI MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
week-end frumos fetelor
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
la "absorba" daca intrati la "buy line", prima salopetica la 50 de euro eu i-am luat-o Mayei cu 12 ron; si rochite, hanorace Levis, multe tare.Daca aveti rude la vs sa le spuneti.Sunt super super calitative; cele de la zara sunt net inferioare
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
alic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurraa la "absorba" daca intrati la "buy line", prima salopetica la 50 de euro eu i-am luat-o Mayei cu 12 ron; si rochite, hanorace Levis, multe tare.Daca aveti rude la vs sa le spuneti.Sunt super super calitative; cele de la zara sunt net inferioare mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Laura, tu ai pe cineva acolo? ca am inteles ca nu e deschis publicului larg...
eu am niste hainute de-acolo luate de nana-sa, dar ar trebui sa ne refacem stocul, ca de-acum raman mici...
tu ce-ai mai luat? pui poze? merita un drum?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
miruta spune:
Laura,sper din suflet sa fie de la crestere trezirile astea dese si sa-si revina cat mai repede.Azi-noapte de la 1.30 pana la 7 nu stiu daca am prins 2 ore de somn.Nu mai pot ,sunt franta.
Coraly,da,ai dreptate,e cam slabut ,citisem undeva ca la 6 luni ar trebui sa-si dubleze greutatea de la nastere.Cu ce cereale incepi?
Ioana,pupam ochisorii frumosi si rosii si felicitari pentru rostogoliri.
Kiralina,e o scumpa Ada.Imi plac la nebunie jampierele,de unde le-ai luat?
A adormit pitica...ma duc sa ma asez si eu un pic in pat.
Antonia,minunea mea
laurraa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alic
Laura, tu ai pe cineva acolo? ca am inteles ca nu e deschis publicului larg... eu am niste hainute de-acolo luate de nana-sa, dar ar trebui sa ne refacem stocul, ca de-acum raman mici... tu ce-ai mai luat? pui poze? merita un drum? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim! |
parintii mei sunt de acolo, acum au si magazin de desfacere, poate cumpara oricine; eu vreau sa ajung saptamana viitoare ca pe 7 botez si te anunt ce au
CarlaV spune:
Sunt intr-o pauza intre randurile de invitati, asa ca scriu 2 vorbe scurte:
Ioana, vazut si admirat poze superbe
Cris, cu bebele infofolit continuu am vazut chiar la vecinii de palier, care la Saby se uitau mereu ciudat ca era mai dezbracata (ma rog, ca noi) si al lor era mereu cu multe randuri de caciuli. N-a trecut saptamana in 2 ani si ceva fara sa fie racit, cu bronsita, laringita, sinuzite, otite etc. si n-a trecut luna fara sa ia antibiotic. Nu zic sa tinem copiii dezbracati, Larisa iubeste caldura mai mult decat Saby, dar sa nu-i infofolim cand nu e cazul.
Kiralina, pasaportul se face si in 2 ore la urgenta, altfel cred ca intr-o saptamana. Si mie mi-a cazut parul ingrozitor timp de 2 luni, acum pare sa se opreasca, dar mi-a ramas mai putin de jumatate (acum, daca vreau sa ma vopsesc, fac economie mare ). Remedii nu am, e chestie de hormoni, trebuie sa se echilibreze dupa sarcina si nastere. Voiam sa te intreb ceva de carne dar am uitat, daca-mi amintesc te bat la cap.
Raluca Ioana, din ce-mi amintesc eu Locoid are corticoizi, mai bine te mai interesezi inainte sa-l folosesti la bebe.
Ancy, mie personal mi se par foarte ciudate retetele de diversificare de la voi. Atatea alimente noi introduse in acelasi timp nu-mi suna bine, parmezanul si carnea de la varsta asta nici atat... ma rog, or stii ei ceva dar nu se pupa cu ce stiu altii.
Lauraa, te inteleg bine cu hainutele. Am avut dulapuri intregi la Saby si multe dintre ele le-a imbracat o singura data, am sperat ca Larisa le va imbraca mai mult, dar nici la ea n-a mers, fiindca am mai cumparat... acum ma gandesc ca a 3-a fata poate le va imbraca pe cele pe care le pastrez .
Picky, multumesc mult, ce memorie ai! Tu si cu Maria tineti minte tot. Am un tort frumoooos, sper sa fie si bun.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
buna ziua..mamici cu pici..
Noi am plecat de azi de dimineata de la 8 si pana le 2 pmla shopping..si cand am ajuns acasa m-am luat cutreaba,am culcat bebe..acum a fresh brotacul si face scandal ca nu o las si pe ea sa butoneze tastatura..si mai devreme mi-a sters un mesaj.Mi-a venit si scaunul de masa..mai trebuie sa-i iau suport de stat in buci la baitza si gata
relusha.....multam de cafeluta e foarte buna si la ora sat ca si asa de dimineata nu am apucat sa o gust macar
alic.........pai in magazine am gasit putine produse de la bertoni si fata de unde le-am luat eu sunt si cu mult mai scumpe..si asa sotul mi-a facut criza ca vezi domne ce multe i-am cumparat..dar cine se uita in gura lui?
kiralina......e o dulcica foc Ada
alynta.....
laurraa.........,..eu nu pot sa vad ce e pe www.daninaline.ro..imi cere parola..
miruta......pupam pitica fitoasa si mamica obosita
carla............eu imi tin brotacul mai "dezbracat" si imi iau la suturi de la toata lumea de intr-o zi o sa le pun dinamita sub fund..si daca numarul 3 iese baiat?
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
cris_82 spune:
ioana......am facut proba la scaun in masina azi,si am fost la cumparaturi si em ajuns si la raionul cu peste..si eu am tot pus in cos tot ce mi-a picat pe mana,dar fiindca sotul "conducea" cosul si eu eram cu bebe in brate am luat teapa..soata mi-a abandonat nu stiu pe unde fructele de mare si nu am realizat decat la casa cand a trebuit sa platescsi asa ma ramas iar cu gandul la ele..singura solutie e sa mergem undeva la un restaurant si el sa haleasca ce vrea si eu multe fructe de mare
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg