Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dicirstea,nici mie nu mi s-a intamplat minunea asta(cel mai mult am stat de la 20.30 la 5 dimineata si imi erau sanii beton),dar ma gandeam ca poate,cine stie,o fi cineva care a experimentat....daca nu,atunci corectez intrebarea: de seara si pana dimineata pe la 5(adica vreo 9 ore,vreau sa spun).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

philip, foarte frumoase pozele si ce mumos sta el in fundulet.....

nusy, eu ma trezesc cu un san maaare si plin dar ii dau sa suga si desi se uda toata si curge ca la robinet se regleaza singur

honeybaby, sarcina usoara in continuare

fetelor, eu am matusa la tara care prepara foarte foarte multe alimente in gospodaria proprie printre care si o branza de vaci super buna; nu am voie sa-i dau branza de aceea din lapte de vaca?

si a mea ma cuprinde cu manutele si daca o invart si o pup la gat rade de moare

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mamaaaaa,da ati avut iar limbarnita nu gluma...

nusy......prima data tot la modelul Primo ma oprisem si eu,dar de cand fi-mea a descoperit ce e mai misto sa stea in buci..nu tine vrajeala sa ii iau scaun cu inclinatie,asa ca m-am orientat spre un alt model.Ce motan frumos si stufos,dar totusi am o intrebare..cand se spala,ii ajung balele?ca la cata blana are...

picky......,dn pacate se umple toata de pete rosii,si in special pe fata si pe cat la nici o ora de cand am incercat cu paracetamol..bine ca am si alternativa la medicamente in caz de raceala sau altceva

ertina....multam..si la mine s-a dat peste cap cu noua oradar usor-usor o aduc eu pe linia de plutire

danami....ce somnic fain

flobaby....azi mi-am cantarit si eu brotacul si na surpriza..a stagnat,dar nu ma ingrijorez atata vreme cat e vioaie,papa si se joaca,ca doar nu am de gand sa o fac la 6 luni de 10 kg

deea...... ce tare e

laurraa.......felicitari pentru somnic,daca tragi o fuga pana acolo te asteptam cu noutati

ioana.........si vrei sa balesc si eu la ora asta?..maine fuuuuug la magazin

carla.....multam de raspuns in legatura cu branzica calcica

miruta....felicitari pentru somnicsa o tineti tot asa.Eu nu am mai ajuns la coafat cu asta mica sa de..nu vrea sa stea cu nimeni in afara de mine..totusi sper ca intr-un viitor apropiat sa reusesc sa evadez si eu sa-mi fac frizura

dici.......asteptam cu nerabdare sa vedem culturacred ca e tare haios piticul

philip.....ce frumos ii sta in blugi

nusy......cand am experimentat si eu un somnic mai lung din partea lu' fi-mea ..m-am trezit si am dat pompa (oricum ma pompez,dar cel putin atunci ma trezeste fi-mea nu eu de nebuna umblu prin casa cu biberoanele dupa mine)

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

seara buna fete!

Deea...super Darian...ce fain impinge el funduletul
bravo lui!

Ana..nici eu n-am primit inca premiul..si nici nu cred ca a primit careva! mai asteptam...

lauraa... pupam somnoriciul!
si eu am gasit-o pe Natalia dormind pe burtica....pentru prima data ieri

Carla... buna ideea cu branza calcica; mie pediatrul fetei mi-a dat reteta clasica pe care am scris-o si aici pe froum; dar am sa incerc varianta propusa de tine; dupa ce pui lamaia sau iaurtul mai fierbi sau opresti?

Miruta, adevarul e ca sunt clipe unice pe care suntem norocoase sa le traim
sa-ti fie de bine "freza"

Honeybaby, felicitari pentru samburel!

Nusy...eu nu scot cu pompa, las acolo ca bebe oricum se scoala flamand si papa tot

va pupacim si revenim!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

fetelor vreau sa va intreb ceva: bebeii vostri dorm noaptea pe burtica??
Maya a tipat in seara aceasta ca niciodata (nu de plans, ci de moft) la adormit; ea adoarme foarte ok cu mine langa ea, sa ma pipaie si sanu alaturi, ei in seara asta se intorcea mereu si se burica.Am lasat-o si ce credeti???? s-a intors pe burtica si cat am numarat pana la 10, s-a mai alintat ea un pic si a adormit tun pe BURTA!!!!

SA O LAS TOATA NOAPTEA ASA???? Sau sa o intorc?

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

lauraa Ada doarme de la 10 zile numai pe burtica.
Eu zic sa nu ai nici o grija atat timp cat isi poate muta capul de pe o parte pe alta

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

laurraasebastian de ca 1 luna doar pe burtica doarme...nu conteaza ca eu il pun pe spate, in 2 sec e pe burtica..asa ca nici nu ma mai chinui sa il intorc..il pun direct pe burtica si gata

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mai este vreu bebeu pe aici care ziua doarme numia in reprize de 30 de minute? N a avut 3 de astea azi, cum a venit sotul, i l-am inmanat si eu m-am infiintat la calculator unde am halit un toblerone.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

laurraasebastian de ca 1 luna doar pe burtica doarme...nu conteaza ca eu il pun pe spate, in 2 sec e pe burtica..asa ca nici nu ma mai chinui sa il intorc..il pun direct pe burtica si gata

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

toata noaptea? deci nu e nici o pb sa se sufoce (mama obsedata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

laurrada toata noaptea..de la 19:00 la 7:00 cu 2 treziri de papi...doar pe burtica-i place sa doarme si face ture prin tot patul... totimpul pe burtica il gasesc cind "ma cheama" sai dau papi bun

Mergi la inceput