Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Salutare!
Revenim si noi cu "forte proaspete"...dupa 2 saptamani de chinuri ,aseara am reusit performanta de a nu ne trezi decat de 2 ori pentru papa si somnic la loc pana la 7.30.Sper sa-si fi revenit,sa nu ma laud prea devreme.
De cateva zile e tare vesela...chiuie,tipa si rade intruna...am filmat-o,poate am timp sa v-o arat.Daca stau cu fata deasupra ei intinde manutele si ma mangaie (ma topesc toata),ii place la nebunie sa o pupacesc pe la gat ...inchide ochii si rade si intinde gurita sa ma "pupaceasca" si ea....m-am indragostit iremediabil.Doamne,ca frumos mai e sa fii mamica!
V-am citit dar nu mai stiu ce sa raspund("procesorul" functioneaza greu la ora asta).Stiu doar ca discutati de stangaci...si eu sunt stangace,in copilarie am fost terorizata pe tema asta,toata lumea ma batea la cap sa mut in dreapta,acum singurul lucru pe care il fac cu dreapta e sa scriu.E o idee preconceputa la romani inca cu mana stanga...la serviciu ne trimiteau frecvent documente despre indrumarea copilului stangaci la scris si dezvoltarea indemanarii cu mentiunea mereu sa nu fortam copilul sa mute in mana dreapta.
Pupacim tot stupul si sa nu uit...
Honeybaby,felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare.Mai scrie-ne de voi ,nu ne plictisesti.
P.S.: Azi am reusit performanta de a ajunge in sfarsit la coafor dupa multe,multe luni...ce bn ma simt.
Pupici!

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumesc tuturor pt urari.

Tocmai am aflat ca branza calcica nu se face cu calciu lactic. Am notat si asta.
M-am uitat prin albumele voastre incercand sa-mi dau seama cum aratau albinutele in primele hainute si cand au inceput sa le ramana mici.
Nu pot sa ma hotarasc daca sa iau hainute de 50 cm, de 52 , de 56 sau 60. Astea toate le gasesc la marimi pt 0-3 luni.

Azi am limbarita. Dupa ce am innebunit fetele de la odisee cu discutii despre biberoane si sterilizatoare, v-am luat pe voi
Pup tot stupul.

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Alynta ai vazut ca te numeri printre castigatorii de pe DC la concursul Lenor? Si eu am castigat..da pana acum nu mi-a ajuns premiul!
Alic, tie ti-a ajuns premiul?

Va tzuc pe toate, va uram o zi excelenta!

pentru toti sarbatoritii zilei...

Am pus si mai pun poze la semnatura!

AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)

Nu am vazut! Mc! Am sa intru sa le dau datele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ma zapaceste bb...ma umfla ca pe un balon, mai face si brrrrr.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anaela........foarte frumoase pozele de la botez si de o claritate buna!
Baietelul in costum de gala arata superb!
Deea.......ai baiat "mare" daca se da jos din pat...Acusica alearga dupa voi prin casa!
Deci......nu stiu exact la ce te referi, dar pt balonari e buna carbunele medicinal.
Nusy.........cartoful dulce nu stiu sa se cultive la noi, cu siguranta nu gasesti la tarani, poate la comercianti! Ce pisica nazdravana!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut 2 filme frumoase cu darian si cu maya. scumpici. l-am vazut si pe minunatul de razvan.
eu sunt iar cu 2 copii acasa, adevarul e ca sunt pregatita sa-l duc pe philip iar la scoala, azi e ok, fara febra, si m-a zapacit de cap. eu-s cam adormita si cele 2 cafele nu si-au prea facut efectul.
pup Ioanei pt grija si restul gastii.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am pus si eu niste poze noi cu N in blugi si cei trei "pumpkini" ai mei :)

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Deci......nu stiu exact la ce te referi, dar pt balonari e buna carbunele medicinal.
Nusy.........cartoful dulce nu stiu sa se cultive la noi, cu siguranta nu gasesti la tarani, poate la comercianti! Ce pisica nazdravana!

Vroiam sa spun ca sufla. Suge ce suge si apoi ia o pauza, dupa care incepe sa-mi sufle in san.

Incerc eu sa cultiv cartofi dulci am lasat cativa sa incolteasca iarna trecuta si numai dupa ce au facut lastari de 1.5m am inceput sa studiez problema. Cica fac vrejuri de ~8-10m. Am pus 5 cartofi. Sa vad ce iese vara urmatoare daca are rabdare mama sa-mi suporte lianele.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana,Kiralina,Alynta: ma bucur ca v-a placut motanul.

Laurraa: intr-adevar avem curaj cu pisica si bebel..dar,asa cum am zis,nu ma pot desparti de el caci m-am atasat foarte tare.

Ioana: si mie-mi place la nebunie caju!!!!Si fisticul.

Carla: multumim pentru reteta cu branza,am notat-o si eu.

Deea: super filmuletul,bravo ca poate sa se dea singurel jos.

Philip: foarte frumos ii sta in blugi,e smecheras mare!

Dicirstea:ha,h..haioasa chestia ca te face balon..nici eu nu stiam la ce te referi.Si chestia cu cartofii..ai face afacere,nu gluma,daca ai vinde..

Alynta: nu stiam ca nu se cultiva la noi,asa ca normal ca nu voi gasi la tarani...
Multumesc pentru ca mi-ai spus.
Miruta: ma bucur tare mult ca traiesti asemenea sentimente..intr-adevar e superb sa fii mamica....o spun eu,care am facut FIV(si nu unul,ci 3) pentru a o avea pe Ingrid...si ma topesc cand ma uit la ea...Felicitari pentru ca ati dormit bine,s-o tineti tot asa.

Flobaby: nu te mai stresa,mananca cat ii trebuie...si eu am trecut prin aceleasi sentimente ca tine,dar deja m-am calmat..am monitorizat-o vreo 12 zile si am vazut ca papa cam 550-600 ml/zi,fata de 900 ml,cat ar trebui..dar cu atat se satura ea si e fericita.

Ingrid deja doarme de vreo jumatate de ora,pana pe la 3 nu se mai trezeste.Atunci papa si doarme iar pana pe la 5-6.Azi-noapte nu stiu ce a avut ca ,in timp ce sugea,incepea sa planga...o calmam si iar sugea..apoi iar plangea..s-a potolit in final si a papat,apoi a dormit..nu stiu ce nu i-o fi convenit,n-o fi fost sanul asa plin,sa-i vina mura-n gura,cum era obisnuita si probabil de aceea.

Chiar,fetelor,in cazul in care doarme bebelul de seara pana dimineata la 8-9 non-stop,ce faceti cu sanii? Va treziti si scoateti cu pompa?Sau stati asa?

Mergi la inceput

Citat:

Chiar,fetelor,in cazul in care doarme bebelul de seara pana dimineata la 8-9 non-stop,ce faceti cu sanii? Va treziti si scoateti cu pompa?Sau stati asa?

Mooama, de seara pana dimineata 8-9 non-stop!!!!Pai daca as prinde asa ceva as da bairam si a servi lapte acru.
Am prins si eu un somn de vreo 5-6 ore legate dar m-am trezit inaintea lui bb ca udasem salteaua.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput