Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)
Raspunsuri - Pagina 10
selen80 spune:
avem si poze noi, inclusiv de azi...si cu noul (sau vechiul, depinde cum privesti) look de 29 de ani
AICI
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
si multumesc si fetelor care mi-au mai urat intre timp la multi ani
tot binele din lume tuturor 
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
selenico nu te ingrijora cu pizza, era doar un exemplu, accept orice 
, foamea-i mare ![]()
Sa-mi spui si mie cum ai umerii dupa prima plimbare cu marsupiul 

. Cred ca ar fi de 100 de ori mai usor daca ar trebui carat in spate dar se pare ca nu avem cum 

. Asa trebuie sa te si tragi de spate ca sa mergi dreapta.....
Am facut ce-am facut si iar ma vaicaresc.....
Hai fetele ca trecem noi cumva si peste greutati, fruntea sus, pieptul inainte (in sange sau nu)...ca doar 9 luni am visat zi de zi la aceste clipe ....si uite ca au sosit ...ar trebui sa multumim zi de zi lui Doamne Doamne pentru bogatiile primite. (cred ca mi-am gresit vocatia, mai bine ma faceam pastor ![]()
)
Pun pariu ca Iulika baga niste friptane....la interior ca s-a dus traiul si caldura de la exterior 

Mada ma bucur ca ai ajutor si le poti face pe toate. La mine sunt scoase din uz cuvintele si activitatile gen: gospodareala, mancare care implica manopera, curatenie (altceva decat matura si mop)....etc.....
Mai sunt si zile in care nu calc hainutele lui Gogo ca nu am timp efectiv dar se pare ca e soi rezistent ca mami ...ca nu a facut nicio alergie si si nicio bubita .....pupa mami gogosarul.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 avem si poze noi, inclusiv de azi...si cu noul (sau vechiul, depinde cum privesti) look de 29 de ani de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA! |
Esti radioasa sau radianta cum vrei

(un fost coleg de munca zicea radianta, monstra si complectare)
FREZA E SUPER
Iar Ebru e asa schimbata ....

in cateva sapt cum capata ei trasaturi.....si ce brotacei erau la nastere 
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!
lutoniana spune:
ELLEsi eu abia astept sa ne mutam la scutece...dar nici macar nu stiu ce si cum, voi afla eu.
Voi celecu 2 copilasi veti scrie la 2 topicuri de la scutece ?
Banuiesc ca sunteti prietene si cu fetele de la primul copil, asa cum suntem noi acum, nu ?
Nu iti pierde speranta si nu lasa steagul jos...mai ia o gura de ciocolata si baga un alaptat voios 

selen80 spune:
Luci multumim...pot fi si radiatoare, daca vrei tu
asa-s eu ranjita de obicei....raposata bunica-mea tot timpul imi zicea ca de ce rad cu gura pan la urechi tot timpul in poze, sa zambesc si eu mai finutz, ca o domnisoara....dar daca incerc sa ma abtin, ies mai mult stramba, si se vede ca nu-i natural...
da, si eu ma minunez in fiecare zi cum se schimba...a mea a facut o ditamai gusa, printre altele...nu n-ar avea cu cine semana ![]()
POZE URSULICA
nunta
raluk16 spune:
Iar incepusem mesajul mai la amiaza si nu mai e la zi cu ce voiam sa spun
, a trebuit sa sterg ![]()
La multi ani Selen!!! 

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta! 
Lullaby multumesc mult de raspuns 
Luci ce fain va sta voua la plimbarica 
Sunteti mari deja! Si bunica se va bucura ca ii purtati sepcuta! Ce fericiti sunteti amandoi 
. Si al meu tresare si isi deschide ambele brate atunci. Am uitat complet ce am citit, dar era si asta unul dintre reflexele pe care le verifica doctorii.
pazza tin pumnii sa nu mai stai mult asa la promotie!
Melania felicitari pentru ochisori! 
Claudia
nu ma ingrijorez atunci ca azi l-am scos in doua reprize a cate vreo 15-20 de minute. A fost tare frumos azi la noi si cum rar se intampla, am vrut sa profit.
Dana exact asa cum zici tu stiu si eu, la canale lacrimale infundate e suficient serul fiziologic, si isi revin ele in cateva luni. Si am vazut pe net ambele variante, dar sunt mai multi cei care spun ca trebuie de la interior la exterior. Recunosc ca in oboseala si stresul cu laptele meu de pana acum nu l-am spalat la ochisori, dar mi se pare interesant ca puiul meu plange cu lacrimi. Eu stiam ca au doar mai tarziu...
Si ce vesti bune cu greutatea si cu papatul!!! Deci pana la urma nu ai avut nevoie de pompa, nu? Produci exact cat papa, nu?
La punctul doi nu ma pricep deloc, dar noi avem (dupa ce am scapat de o iritatie sub testicole) niste bubite ca niste cosuri mici pe langa anus roata... Mai raporteaza cineva asa ceva?
... hmmm acum am citit de scutec, si noi avem pampers
din asta care absoarbe si kk in el.
Hmmm, lumea zice de printesa ta? Unde sunt poze??? 
Nela ai fost super tare cu brunch-ul in aer liber 
. Pai ce poate fi mai placut?
Danangie mai incearca. La inceput e foarte foarte dureros. Probabil trebuia cineva sa te indrume sa pompezi inainte sa se intareasca chiar asa tare. Eu acum sunt aproape scapata de furia laptelui. Cum prind ca se intareste ceva, cum pun comprese calde tare, masez chiar daca e dureros, din exterior spre mamelon, la inceput in spirala, apoi chiar ca si cum as mulge. Si apoi pun pompa. Vezi ca eu am niste sani care curg si cand nu vreau si patez tot in jur (chiar ieri m-am speriat ca nu mai pot spune ca picura, ci fac jet ca baieteii la pipi, fara sa-i ating eu deloc...). Dar in linkul de pe youtube in care cautam eu cum se foloseste pompa, era o tipa care abia dupa 10 minute de pompat incepea sa vina lapticul. Si nu era in furia laptelui, ci pur si simplu atata suctiune trebuia ca
sa vina lapticul. Tin pumnii! 
Si ce au zis fetele, sa stii ca puiul sigur trage mai din adanc decat pompa! Deci daca el poate sa se mufeze si sa traga, fa asta intai. La mine era problema ca el nu putea sa suga atata lapte si se intarea. Dar de papat papa si el, chiar daca sfarcurile erau beton.
Dana m-am topit de povestea ta cu "mama draga" 

Cu medicul eu stiu ca trebuie inscris la un medic de familie care sa fie si pediatru. La mine medicul pe care il aveam era si pediatru, dar oricum nu am incredere in ea, deci daca Doamne fereste e cazul, cred ca m-as duce la altcineva. La ea numai pentru birocratie.
Nela pai te cred si eu ca esti super organizata cu programul Anei, uite ce fain mi-ai raspuns si mie! 
Multu mult de tot 
Andraiulia
multumesc muuuullltt 
trimit sa nu pierd, revin (sper
)
Mami fericita de minune Alex
monique02 spune:
Buna seara 
Va mai trimit niste poze
http://picasaweb.google.ro/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora#
Va pup 
raluk16 spune:
Madalina 
Lullaby si noi avem noaptea o repriza de supt de 3 ore, intreruperile doar de ragaieli... Cum reuseste, cum vrea din nou papi
. Of, prin ce ai trecut si tu cu sanii! Uite ca eu cand am avut acuma furia laptelui mi-am dat seama ca nici una dintre fete nu povestise de asa ceva pe aici. Eu eram disperata... Ce tare esti
"suzeta gigantica" ![]()
Apropo, fetelor, help! N-ar fi mare lucru ca papa des si noaptea, bag sanul si gata. Dar daca nu reuseste sa ragaie (de obicei incercam cam o ora
) si il pun in patic, ori plange, ori maraie de crampe, ori vomita. Daca reusim sa ragaim, e ok. Dar nu tot timpul ne iese, chiar daca abordam toate tehnicile invatate de la voi sau de pe net. Asa ca noi ne pierdem noptile tinandu-l in brate in diverse pozitii sa ragaie. Nu stiu cat mai rezistam cu lipsa somnului
ca inca tot nu depasim cele 2 ore din 24 de somn...
Gianina multumesc mult 
Apropo de ce zice Luci cu rece la sani. In a doua si a treia zi de furia laptelui puneam dupa pompare comprese reci, pentru ca asa simteam nevoia, imi erau super fierbinti si durerosi, chiar si dupa pompat, parca s-ar fi umplut rapid inapoi. Dupa treaba cu compresele, vreo doua ore n-am avut probleme. Se zice ca recele mai taie din secretia laptelui, si poate atunci e mai bine asa.
Cu treaba cu marsupiul eu abia astept sa inauguram wrapul!
ca zice ca e mult mai bun pentru coloana lui si pentru umerii nostri. Dar deocamdata nu am avut nevoie de el, sta cuminte in asteptare ![]()
Luci eu nu calc deloc hainutele
. Ai fost super distractiva azi 

Te-ai gandit la noi, cele care tocmai am nascut, sa nu facem baby blues-uri, nu? ![]()
Iuiii ce scumpica e printesa, Selen! Nu-i p-aci Bruce-ulica s-o admire! Si ce bronzilici e! Ursulica intr-adevar 
Si ce fain rade 
Tre sa fug ca se trezeste si il spalam pe componente, nu ne-a cazut inca buricul...
Mami fericita de minune Alex