Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui rebebebe

Buna fetele!
Am scris ieri prima data, in capitolul vechi, cred...
Sper ca ma primiti si pe mine...
Sunt atat de nerabdatoare sa nasc!!!
Azi intru in saptamana 32. Teoretic ar trebui sa nasc in ziua de Craciun. Am vazut ca mai sunt cateva fete cu dpn de Craciun. Practic, vom vedea cand se va intampla minunea.
Eu mai am o fetita de 3 ani, Jessica.
Aceasta e a treia sarcina-am pierdut una anul trecut (cam in 10 saptamani eram).
Acum asteptam un baietel!
Voi mai mergeti la munca?

Bine ai venit in "gashca" noastra si felicitari ptr pereche!!! Te asteptam cu cat mai multe detalii

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

shtephy, da ce face printesica ta? inca te ia de noua in fiecare zi? sa ne mai lase si noua putin din mami ei!!

Nici nu ma asteptam sa fie asa de intelegatoare micuta ,ma lasa de multe ori sa stau in pat si aduce jucarii langa mine sa ne jucam impreuna.Cand ies doar eu cu ea afara e tare intelegatoare si nu ma alearga cum facea acum ceva timp sau cu face cu mama ,sora mea sau tati.
Chiar nu stiu de ce mi-a lipsit energia de doua zile,am iesit mai mult afara si poate am abosit si psihic nu doar fizic.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Semnam si noi condicuta.Suntem bine , stam cuminti pana pe data de 1 Noiembrie cand vine medicul in tara.Bebe e miscacios tare si cum nu e intors ma loveste cu picioarele tare in vezica.Ramonika, Simonette voi care aveti tot bebei neintorsi nu simtiti o presiune pe vezica??

O sa pun o poza cu patutul pe picassa si dupaia voi face si cu camera lui bebe cand va fi gata aranjata.

34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI

Simtim si noi presiune pe vezica....cred ca toate burticile o simt! E povestea tuturor! Abia dupa nastere o sa scapam, pana atunci facem carare pana la wc

32+ cu Nicholas Ellan

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Buna fetele

cred ca toate v-ati baut deja cafeluta . eu abia acum .
nu am reusit sa dorm azi-noapte caci ma sufoc groaznic . mereu am nasul infundat ...ma termina

pe la 10 m-a luat cu stare de greata si am renuntat la micul dejun . am mancat doar o felie de gem cu ceai .
m-a tinut pana acum , cand vad ca e mai binisor .
nu stiu ce sa ma fac ca de ieri am o durere in dreapta , cam in zona ficatului , dar mai spre spate , mai spre coaste . ma tine cand incerc sa ma asez pe dr sau cand ma ridic .
sper sa nu fie vreun semn , ci sa fie de la oboseala .

sa va spun ce am patit ieri
tanti de la cosmetica a refuzat sa ma mai faca jos , am mai mers in alta parte si la fel , zic ca am burtica mare , un pic lasata si foarte plesnita pe jos si ele nu se baga . si m-au sfatuit sa nu incerc nici eu acasa . una mi-a spus chiar ca fata ei ,a fost ca mine si dupa epilat a nascut la cateva ore
o sa ma fac cu lama , dar tine doar cateva zile . daca , doamne fereste , punem varianta ca mi se rupe apa , oare am timp si cum ,,,sa ma fac repede cu lama ??? , ca altfel mor de rusine si de nervi

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Bine ai venit rebebebe! Sarcina usoara si bebe sanatos!

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Evy, stresul lamei, il avem cred ca toate. Daca nu apuci asta este, nu este o tragedie, te aranjeaza la spital...
Shtephy, ai dreptate, este capitolul 141

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Krelia, Shtephy eu stiu ca voi aveti dreptate, multumesc de incurajari dar stiti cum e cand intri intr-o stare naspa si nu mai reusesti sa te aduni (tocmai am mai primit un telefon de care povesteam mai devreme de la o colega de servici )...o sa incerc sa nu mai bag in seama si sa ma gandesc la bebe, cand ii e dat sa vina, vine ea, nu?

colac peste pupaza, o colega, o prietena si cumnata (toate cu dpn-ul dupa mine cu o sapt-doua) au nascut sau sunt in mom asta la spital

si la fete

Anca 37+ Sabina Ioana

POZE

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Camy, chiar si in spital... tot in 3... tot frumosi... tot bebe mancacios... tot parinti fericiti

Shtephy, eu cred ca e normal sa fim mai obosite si mai lipsite de energie din cand in cand. Daca ai vedea cum arata camera mea.... in mod normal intai fac patul, apoi merg sa ma spal la baie... azi inca e neasternut pe aici. Ce bine ca fetita e intelegatoare...

Andrecluj, ei.... nu e bai cu numele de capitole... ne descurcam noi sigur vor salva fetele situatia

Evy30, eu sper sa fie timp dupa ce se rupe apa... ca nici nu m-as face la fiecare 2 zile... ca e prea multa bataie de cap...

ali762000 ma bucur ca te-ai linistit

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

mie nu imi prieste deloc statul asta degeaba... dar cu durerile de ligamente datorate minunatului relaxin (apropo pt fetele care se infricosau de vergeturi... pot sa apara si datorita relaxinului pentru ca blocheaza formarea de colagen... e dupa noroc... pana acum de dungi am scapat)... ce naiba sa fac. am chef sa zburd sa topai si sa ies la plimbare si uite cum trebuie sa stau pe canapea, sa ma tarai de colo colo prin casa ca o mumie.
am cazut intr-o usoara depresie cred... ma tot gandesc ca as vrea sa ii pot face si eu camera lui bebe dar nu am cum pt ca ne vom muta la ai mei dupa ce nasc... ca sa am ceva ajutor si nu se stie cat vom zabovi pe acolo si apoi in ce apartament ne vom muta... asa ca nu am cum sa fac nici o amenajare mai serioasa desi asta era una din pasiunile mele... in plus, ma gandeam ca as vrea ca bebe sa poata mazgali in voie pe pereti si precis ai mei s-ar criza la maxim... anyway aberez de plictiseala... cred ca ma duc sa pictez ceva pe peretii din bucatarie.
la tv e numai bullshit :(

37 sapt

Mergi la inceput

DianaR si sanatate multa iti doresc!

Krelia, stiu ca nu ai vazut nik sexy dar asa le zic io la baietii mei......putzulici!!!

Andre e totul bine acum in familia mea

Ptr toate fetele care ne-au vazut pozicile si ne-au admirat si nu numai!!!!

32+ cu Nicholas Ellan

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput