Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
'elo burtix!
simo, am vazut fatzucile..nu altceva..pacatele mele ... si multam de cofi
Mira, hai ca poate ai noroc si sta bb pana pe 4 nov ..sa stii ca si eu ma uit aproape zilnic la lucrusoarele lu' bb....si chiar ma abtin cu greu sa pun asternutul in patut..pt ca nu vreau sa se umple de praf.....dar, mai e putin
stephy, stai pe-aproape ca doar ce mi-am schimbat-o si eu pe a me...semnatura
laura, da..se zice ca pe partea dreapta nu e indicat sa dormi..din cauza ca presezi pe madam vena cava...si astfel nu mai circulaq bine sangele prin vene si automat nu mai ajunge nici cat trebuie la bebe...da' mama mai mult pe drepta dormea..ca si acum, de altfel..si..vorba aia....iote-ma-s
Cuscrix, esti maestra, ce sa mai!
Flavours, eu mi-am facut recent analizele de sange..alea uzuale decontate de casa, plec listeria si toxo...de recoltat culturi nu am mai recoltat recent..ci, cam acum cateva saptamani..dar nu mai stiu exact cand
alinutza, ai grija cu bucatarela...nu te forta prea tare, da?
Ancutz...nu mai fi supi..."asa ie lumia"...dupa ce-o sa nasti o sa icneapa cu altele..."vaaaii, ce bucalat e:..sau..."vaaaii, da' parca era mai grasut saptamana trecuta"...vaaai...da' cu cine seamana"...si tot asa..hai, sa treaca starea, da?
Camy, relax..tot ce ti-ai pus in gand..asa se va intampla..si totul va fi bine!
krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
roxyaly spune:
Semnam si noi condicuta.Suntem bine , stam cuminti pana pe data de 1 Noiembrie cand vine medicul in tara.Bebe e miscacios tare si cum nu e intors ma loveste cu picioarele tare in vezica.Ramonika, Simonette voi care aveti tot bebei neintorsi nu simtiti o presiune pe vezica??
O sa pun o poza cu patutul pe picassa si dupaia voi face si cu camera lui bebe cand va fi gata aranjata.
34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI
shtephy spune:
Buna fetelor
Ionelamaria intr-adevar imi lipseste energia de a raspunde mai multor mesaje pe forum de vreo doua zile,nu stiu de ce dar imi revin eu
Lylyana iti multumesc mult pentru sustinere si pentru frumoasele mailuri pe care ni le trimiti mereu
Andreuta multumesc draga mea,voi intra diseara cu siguranta sa va zic cum e bebe.
Si mai pup sa iti treaca emotiile de la deschiderea capitolelor.
As sta mai mult dar trebuie sa ma pregatesc pt vizita la medic.
aaaaaaaaa
Cred ca acest capitol trebuie sa fie 141 pentru ca 140 a fost "hai Rony" ,inainte a fost 139 si ma inainte a fost "felicitari Betty" adica 138.
Iar linkul de la hai rony ,adica 14o numerotat corect, lipseste.
Banuiesc ca nu e nici o problema ,as modifica eu titlul acestui capitol dar mai bine decideti voi,cele cu experienta la capitole,listute .
Si nu am mai inteles iarasi de ce unele capitole sunt" mamici de fulgusori" si altele "fulgusori" .
Va pup pe toate si mai intru eu o data pana plec la medic.
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rebebebe Buna fetele! Am scris ieri prima data, in capitolul vechi, cred... Sper ca ma primiti si pe mine... Sunt atat de nerabdatoare sa nasc!!! Azi intru in saptamana 32. Teoretic ar trebui sa nasc in ziua de Craciun. Am vazut ca mai sunt cateva fete cu dpn de Craciun. Practic, vom vedea cand se va intampla minunea. Eu mai am o fetita de 3 ani, Jessica. Aceasta e a treia sarcina-am pierdut una anul trecut (cam in 10 saptamani eram). Acum asteptam un baietel! Voi mai mergeti la munca? |
Esti binevenita printre noi. Pana la mesajul 12 esti moderata si noi te vedem tarziu... Scrie niste mesaje scurte sa scapi de moderare si sa nu-ti mai ratacim mesajele.
Nastere usoara si sarcina usoara pe ultima suta de metri
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Ancutza haide nu mai fi tristuta ,e normal sa iti doresti bebelusul in brate cat mai repede ,dar mai e tare putin,inca putina rabdare ...daca au trecut 37 saptamani mai trec cateva zile,da?
In plus iti vor lipsi tare mult burtica,miscarile bebelusei si toate emotiile de graviduta.
DianaR sanatate multa mami, vad ca te-a prins tare rau.Cei mici sunt bine? sa treaca repede.
Krelia ai vazut ce putin mai este pana pe 1 nov?
Felicitari tuturor burticutelor ce au mai implinit azi o saptamana.
Simina ce mai faceti?Ce face mancacioasa mica?
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+
ionelamaria spune:
shtephy, da ce face printesica ta? inca te ia de noua in fiecare zi? sa ne mai lase si noua putin din mami ei!!
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui rebebebe Buna fetele! Am scris ieri prima data, in capitolul vechi, cred... Sper ca ma primiti si pe mine... Sunt atat de nerabdatoare sa nasc!!! Azi intru in saptamana 32. Teoretic ar trebui sa nasc in ziua de Craciun. Am vazut ca mai sunt cateva fete cu dpn de Craciun. Practic, vom vedea cand se va intampla minunea. Eu mai am o fetita de 3 ani, Jessica. Aceasta e a treia sarcina-am pierdut una anul trecut (cam in 10 saptamani eram). Acum asteptam un baietel! Voi mai mergeti la munca? |
bine ai venit draguta!..dar scrie repede, repejor inca vreo 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata si mesajele tale sa le vedem in timp real...
Sctie 10 mesaje inca cu ce vrei tu..scrie despre fetita, despre tine, despre bebe.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 5 ZILE
POZE
ali762000 spune:
Buna fetelor, am vb azi dimineata cu dr si a zis ca nu i s-a intamplat nimic bebelusului el fiind in lichid. Sunt asa de obosita ca am dormit prost azi noapte si spre dimineata am dormit ceva ca in rest am stat si m-am framantat si .
Va multumesc din suflet ca m-ati sustinut aseara si mi-ati mai ridicat si voi moralul ca altfel nu stiu cum trecea noaptea. Bebelusul misca din nou la fel ca si ieri cu energie.
Va pentru ajutor
ALI
vias spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Camy, sa ai un w-e linistit, ultimul in 2... De sapt viitoare sper sa ai timp intre alaptari, plimbari, baite si muuulta joaca sa ne saluti. curaj .... acusica e Flavius in bratele tale! 34+ AMR 5+ sapt Mihnea aniversarea nuntii POZE |
saptamana viitoare sigur voi fi inca in spital pe vremea asta...asa fac astia din Tg Mures, nu stiu de ce...la o nastere naturala te tin in spital 4 zile si la cezariana 7 zile
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 5 ZILE
POZE
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui shtephyCred ca acest capitol trebuie sa fie 141 pentru ca 140 a fost "hai Rony" ,inainte a fost 139 si ma inainte a fost "felicitari Betty" adica 138.Iar linkul de la hai rony ,adica 14o numerotat corect, lipseste.Banuiesc ca nu e nici o problema ,as modifica eu titlul acestui capitol dar mai bine decideti voi,cele cu experienta la capitole,listute .Si nu am mai inteles iarasi de ce unele capitole sunt" mamici de fulgusori" si altele "fulgusori" . |