Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 21
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Am vb cu Lavi este deocamdata internata la Reghin, este bine, a avut contractii ca nici nu mai putea sa mearga dar a ajuns la spital, e bine acum, nu e deloc dilatata, colul e lung si inchis...medicul ei din Tg Mures e in concediu pana luni..ca si al meu ![]() ![]() ![]() Crede ca azi sau maine ii dau drumul..o sa stea cumintica pana luni sau marti..cand ne vom vedea la Tg Mures....noi inca speram sa fim colege de salon Dar si ea si bebe sunt bine...s-a speriat dar sunt bine deocamdata... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian AMR 5 ZILE![]() POZE |
Pai asta am patit si eu weekendul trecut...acum ma simt mai bine ca oricand
------------------------
38+
DavidAlbume foto
Evy30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura B [b Evy, am vazut ca ai mai primit raspunsuri, dar hai sa te “incurajez” si eu- daca mai intai se rupe apa, ar trebui sa ai timp suficient de cosmetizat. Eu am avut alta experienta decat Shtephy la primul meu copil: mi s-a rupt apa pe la 1 jumatate noaptea sambata sper duminica, pe doctor l-am sunat abia dimineata pentru ca nu am avut contractii intre timp, m-a vazut, nu eram deloc dilatata, asa ca a inceput sa-mi dea antibiotic preventiv si ne-am intalnit regulat la fiecare 6 ore; abia luni pe la 4 dupa-amiaza au hotarat ca sa-mi aplice un gel pentru declansare, am plecat din spital cu promisiunea ca revin cand am contractii cat de cat, ceea ce s-a intamplat doua ore mai tarziu. Sper ca la a doua nastere sa fie totul mai rapid, insa tot nu ma astept la ceva atat de rapid incat sa nu mai apuc sa fac un dus luung inainte de a merge la spital… (Simonette, ce bine ar fi sa fie totul mai rapid- Doamne-Ajuta!) Laura "At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve |
saru'mana .
asa da , mai zic si eu . 15 min imi trebuie ...ras+dus rapid
insa vom vedea ce soarta avem pregatita .
preventiv am pus in bagaj o lama noua .
Monis , burtica ta nu pare lasata , doar ca bebele cred ca s-a intors si acum e mai jos si se tuguie burta mai jos . la mine asa e . il simt altfel decat pana sa se intoarca .
cica testul se face asa (la cine merge ) . daca pui palma sub sani (fix pe mijlocul burtii ) si incape toata fara sa stea deloc un pic mai curbata , sa te pregatesti de nastere ....nu stiu cat e de adevarat sau nu . la mine insa mana mai sta curbata .
Evy 36+

AMR 5 ZILE