Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 20
krelia spune:
uf...abia astept sa mai bucataresc si eu cate o praji...ca de cand cu "orizontu'"....cred ca nici aragazul nu mai stiu sa-l aprind 
..da' daca e chiar asa simpla...poate il conving pe al meu....desi....ar fi o super-premiera 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 Fetele va trimit o reteta de praji. Nush cum e ca n-am incercat-o inca dar e super usoara si rapida. www.libertatea.ro/stire/prajitura-rapida-cu-fructe-261452.html" target="_blank">http://www.libertatea.ro/stire/prajitura-rapida-cu-fructe-261452.html Lidia ![]() |
krelia
37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
krelia spune:
candidate la capitol nou??.....sau prestez eu pentru schimbul 3 de huhureze?![]()
krelia
37+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
nov.dec2009 spune:
ma uit la dansez
....vreau s-o vad pe Moooooooonnnniiiiiii 
| citat din mesajul lui shtephy cum de nu faci nani Kreliutza? _ Ramona,mami de Stefita (20.11.2006) si 33+ ![]() |
lylyana.ion spune:
shtephy, felicitari pentru grasunel.
am avut mari emotii cand am citit de Lavinia, ma gandeam ca deja de acum o sa avem cel putin o nastere pe zi 
lidia, am pus reteta la favorite, cu prima ocazie o pun in practica
Lili
37 cu
Alexandru
lylyana.ion spune:
Eu ma bag in pat caci e foarte agitat donshoru'
Noapte buna tuturor!
Lili
37 cu
Alexandru
shtephy spune:
| citat din mesajul lui nov.dec2009 ma uit la dansez ....vreau s-o vad pe Moooooooonnnniiiiiii ![]() |
m-as uita si eu dar nu am chef daca nu am vazut de la inceput
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
RamonaCopot spune:
Ui ca e si Shtephytza prin preajma.
si ma bucur alaturi de tine de rezultatele faine de la eco.
Eu azi am papat sarmaleeeeee bune facute de mama azi noapte pe la 23, dupa ce a reusit sa scape din bratele Denisei si acuma imi astept sotul vagabont
sa vina acasa sa mai pap vreo 2-3
.
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
dana n. spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Si sa ma laud ce isprava am facut ca pe 'zambilica' si am facut o baie in cada , dupa ce de aproape 9 luni jindesc sa lancezesc in cada plina cu apa calda, in seara asta am comis-o ..Da era asa frig in casa, si mi=am bagat corpul de sirena-a se citi [balena]![]() Laura, 37+ Mara TeodoraAMR 3 saptamani !! poze |
Eu fac saptamanal baie in cada si nu am avut probleme pana acum. Este adevarat ca apa este calduta nu fierbinte ca inainte de sarcina.
------------------------
38+
DavidAlbume foto

ca pe 'zambilica' si am facut o baie in cada
Mara Teodora