Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza multumesc pentru urarile de ,,la multi ani,,

nu ma mai dat demult asa ca dau acuma vreti?fac cinste

LucaDaniel -22.10.2008
povestea mea Slideshow asa sunt eu
va deranjam cu un vot se poate?
www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Luca Daniel cu intarziere

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
sunt si eu racita, cred ca m-a contaminat fii'miu.
Laura lasa butoiu' ala, ca vin io personal si-l sparg. baga-l pe tati in sedinta
eu azi sunt retraiesc dupa acele ceasului emotiile de acum 5 ani. am avut o trezire brusca la 5.30 (exact ora la care am nascut-o pe Alex) si am vrut sa merg la ea sa o pupacesc, m-am abtinut de teama sa nu-i stric somnul si am iubit-o inainte sa plece la gradi.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Noi se pare ca suntem putin mai bine. Aseara am avut o durere de cap rea de tot.Am inceput sa plang de neputintza ...K era maraita si mucioasa, mucci din gura si cei din gura se reuneau in barbitza.
Am aspirat-o cu forta, saraca cat se zbate si in ce pozitie trebuie tzinuta...zici ca o schingiuiesc.
Legat de antibiotic, cat si despre alte pastile...eu sunt genul de nu prea iau nimic...si in special NU antibiotic, decat la nevoie...adika super nevoie.
Asa ca nu am luat antibioticul ieri, s-a dus barbati miu la farmacie si a luat alte chestii in special pt mine caci K are destule, se pare ca am tratat-o bine cu eurespal si nurofen, cu toate ca taica-su nu suporta Ibubrofenul, are boala pe el, imi spune cum de in Anglia este interzis si la noi nu...hai sa ii dam altceva...ma rog.
Azi vad ca este mai bine...stranuta cu muci , dar cantitatea e mai mica, da semne de insanatosire, deci cred ca e viral mai mult decat bacterian...Doamne ajuta sa ne facem repede bine!
Multumim pt sustinere fete...muah muah muah.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Feli stiu ca asa e,aseara dupa ce i-am spus ,cand era Andy la el in pat,s-a dus si l-a intrebat ce a facut la scoala,Andy surprins ,ca de obicei nu intreaba,ii spune,bine,apoi l-a intrebat daca a desenat ceva...n-a recunoscut nimik ,noah eu nu m-am bagat,deci pe undeva cred ca l-a durut:(
Mortal barbat ai,cred ca va distrati de minune...la d-na Vio nici eu n-as renunta nici macar ptr o ora

Nikolici si Alexia urla de numa cand o aspir,nu-ti spun in ce pozitie o tin cand sunt singura...aspir-o cat mai des ,multiici si tie insanatosire grabnica .

LA MULTI ANI ALEXA DE ALINA!!!SA CRESRI MARE SI SANATOASA.UN IC MARE DE LA NOI.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Valy moaaah ce cafea avem in dimineata asta

Laura ma bucur ca ati dormit

Alina imi pare rau de raceala. Multi pupicei sa treaca repejor

La multi ani Alexandra !!!!!!!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si voioasa !!!!! Alina sa iti traiasca printesica !!!!!!!

Anca pupici Carlei Ma bucur ca a trecut buba O floricica si pentru mami ei

Edi : am vrut sa mai zic ceva si am dat send repede.....
Feli foarte frumos din partea sotului sa nu o concedieze pe fatuca aia de sarbatori , o bila alba ! Si una neagra ca vrea sa umble la salariul d-nei Vio Sa nu il laaaaaaaaasi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani,Alex!!!, sora de Cipri...

Exact asta povesteam si eu ieri... n-am dormit noaptea precedenta, fix ca acum un an cand numaram contractiile...

Multa sanatate picilor bolnavi! O imbratisare calda si pupaturi la Nikole si Karinuta, you are so missed

Referitor la discutia voastra despre antibiotice... se poate spune ca daca NU a facut deloc febra, indiferent cati muci, tuse, rosu in gat, etc... nu este bacterian, deci nu e cazul de antibiotic? Sau nu se poate spune asta...

Intreb pentru ca la noi, cand avem episoade cu muci, dureaza cam doua saptamani (de cand ne tratam mai mult homeopat decat alopat, dureaza si mai mult de doua saptamani, si exista o inrautatire a situatiei... peste care eu trec foarte foarte greu)
In acest timp copiii incep sa haraie, sa tuseasca, sa expectoreze... eu nu rezist, mi-e frica, pe bune. Si ajung mereu cu ei sa-i asculte la plamani.
Pana acum lucrurile au decurs asa:
1) muci lichizi (pe toata fata ) aspirat la greu (3-5 ori pe zi si mai rau) dureaza cam 3 zile
2) mucii se ingroasa, Teo incepe sa tuseasca... mai stau doua zile, il tot caut de febra... ajungem la pediatra sa il asculte
3) cu toti nervii, dupa 5 zile de chin, incepem Eurespal, Zyrtec, Prospan daca expectoreaza, peste tratamentul homeopat inceput in ziua zero.
Avem desigur pe reteta Augumentinul, in observatie... il cumparam, de un an nu l-am folosit, slava Domnului.
4) dupa 7 zile de Eurespal&Co. incepem sa zicem ca ne-a trecut...

Cam asa se desfasoara ostilitatile la noi. Cate avem nervii, daca nu suntem obisnuite, sa trecem peste ce zice dr. (unul, altul... uite ca la noi e mai ok, ca ne zice doar "in obs.") si sa nu dam antibioticul prescris cu atata usurinta.

In fine, intrebarea ramane. Daca nu e febra, e viral? (ai mei nu au facut deloc, dar deloc febra la racelile din ultimul an).

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, Roxi, Ada si multu mult de urari. sunt asa emotionata il imbrac pe Cipri si ne intilnim cu tati la gradi sa petrecem si acolo cu praji, baloane...

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alexa

Alina sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

ALEXA

ALINA, SA ITI TRAIASCA PRINTZESUCA, SA FIE SANATOASA, SA AIBA O PETRECERE FRUMOASA SI SA PRIMESCA MUUULTE CADOURI!!!!!

andy.p ma bucur ca ati avut o noapte linistita si nu a mai vomat Alexia!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput