Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna seara

Intru scurt sa-i spun lui Nikolici ca am reusit sa vad pozele: sunteti niste frumoase amandoua, ce nasucuri aveti amandoua. Karinutza tot campioana e cu parul cel mai lung si ce-ti seamana. Wow ce de jucarii pe-acolo, si ce turta, ce tort cu fluturasi, mi s-a facut o pofta... Ai un copil superb, o dulceata de fata.
Cand mai veniti incoace, sunt sanse sa ne vedem?
Multumim de urari, iar eu cu rusine trebuie sa va felicit cu intarziere: La multi ani Karinutza, sa fii sanatoasa si norocoasa si tot ce-ti doresti tu si parintii tai sa se implineasca!!!
Mi-am amintit cum acum un an, asteptam sa nastem si ramasesem numai noi pe forum. Apoi mi-ai luat-o inainte si te-ai dus sa nasti, si uite ce minune de fetitza a iesit .

piolica iti raspund maine mai pe indelete, multi pupici si noapte buna.

Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Am uitat babytza iti trimit si eu maine o poza pentru clipul de 1 anisor. Merci ca ne-ai amintit .

Noapte buna!

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Explicati-mi si mie,va rog,cum se face diferentiere viral-bacterian la o raceala?

Bitza, Eva, alte mamici intersate promit ca va explic, dar nu azi ca sunt prinsa cu redactarea CV-ului ( si mama-mama cate am de trecut acolo ! ), ci maine dupa ce ma intorc de la Cluj, daca n-o fi prea tarziu.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
Eva sunt placut impresionata de noua ta pasiune, mi se pare ca ai progresat foarte repede, parca mai ieri intrebai cum se fac fotografiile si te jucai cu un alb negru si o pata de culoare :)
Ce aparat ti-ai luat?

Am un point-and-shoot, f bun dar tot point-and shoot e, nu un DSRL, asa ca am dat comanda la Santa Claus de un DSRL. Se cere , evident, un reflex camera. Doresc ca marca Nikon, si anume D3000, daca nu, macar 90. Voi pastra oricum in poseta aparatul acesta point-and-shoot, este micut, plat, usor, nu plec nicaieri fara aparat in poseta, nu stii niciodata cand o imagine te frapeaza si trebuie musai sa apesi pe shutter. Dar aparatul profesional il voi folosi atunci cand fac fotografii pt galeria mea sau portretele lui fi-miu. Regret ca nu am deja un DSRL sa ii fac lui fi-miu poze asa cum poftesc si invat dar in curand, baby, in curand. Chiar este si va fi primul meu model Noah.

Cat despre "punctul" de care vorbesti, asa am inceput, cu selective colour, in Photoshop, si inca sunt indragostita de SC.
Si asa e, progresez repede. Pai stii cum e? "Treaba" asta numita fotografie sau pasiune, cum sa o numesc, se fura, se invata repede, vorbind cu fotografi, bagandu-ti nasul peste tot, nu iti da nimeni mura in gura,si ca atare ori progresezi repede pt ca iti place ori nu e de tine...Eu sunt un mare diletant acum, aspirant la semiprofesionist dar intr-o zi sper sa imi castig existenta numai din asta.

Ai dreptate cu fotografiile de studio, majoritatea sunt reci, dar nu e de vina studioul, ci cum bine ai zis, nenea fotograful. Fotografia este ochi, creativitate, imaginatie...

Chiar daca nu am mai intrat pe aici, am vazut pozele Aniei de Nausica si ale Sofiei de Mimihoo prin alte parti) si am admirat atat felul in care sunt facute fotografiile cat mai ales printesele si mamicile lor. Ele stiu, dar le repet si aici ca mi-au placut fotografiile lor f tare.

Astept sa il vad si pe Gruia la pozar...sper sa intru si zilele urmatoare sa vorbim.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Anamona, Thea e o scumpa-scumpica frumusica foc! Tare mult a mai crescut de cand n-am mai vazut-o! E atat de expresiva si dragalasa!
In ceea ce priveste curiozitatea se potriveste bine cu Dragos. Micii exploratori!
Si... sa stii ca ai avut dreptate: acum nu mi se mai pare ca e doar "a lui tati". Disting trasaturile tale pe chipul ei. Incepe sa-ti semene tot mai mult!

Pupici voua!

LE: cel mai mult mi-au placut pozele cu Thea si papadia

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Tare frumoasa s-a mai facut Thea!!!Ce ochi frumosi are si ce culoare are parul, asortat perfect cu nuantele toamnei din fundal.
Si eu zic ca iti seamana, Anamona.

Babymom, faci CV in engleza, adica patterned pt ei? Pleci in Anglia?

Noapte buna va urez, s-a facut si p'aici miezul noptii.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Babymom, faci CV in engleza, adica patterned pt ei? Pleci in Anglia?

Eva, asa intentionez. Vom vedea ce iese...

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.... si .
Am avut o noapte linistita.

Lavinia tin pumnii pe azi la interviu sa iasa asa cum vrei tu

Bitza

Nikolici cum sunteti?

Claudinna hai la cafea

Lumi voiam sa-ti scriu si ieri da n-am mai apucat...si la noi se intampla cam la fel,eu vorbesc si el isi butoneaza telefonul sau laptop-ul din pacate incep din ce in ce mai mult sa cred ca-l preocupa orice mai mult decat noi trei...uite ieri Andy a avut de desenat familia la scoala,ne-a desenat pe mine si pe Alexia si pe el,fara tati,am ramas socata si ff trista,stiu ca acest test eff important,n-am apucat sa caut interpretarea lui,da' nu e k,cand i-am spus,a zis:asta e,daca asa crede copilu.N-am avut replica.Si multe,multe
Te si sper ca macar voi sa va reveniti,noi ne-am revenit cu Andy dupa ce a inceput sa mearga la gradi...acum insa deja mi se pare tarziu.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

Babytza: ma bucur ca ati trecut usor peste decalotare soricelul curajos. Cu mancarea: te-ai uitat in gtul lui? nu o avea vreun "rosu" sa-l deranjeze? Sau pur si simplu o fi in greva

andy.p: te cred ca esti suparata, mai stai un pic si ia-l pe tati la o dicutie, nu-i normal ca Andy sa creada asa, dar nici ca tati sa zica asta este

Babymom: Bafta astazi! Tinem pumnii!

La noi, tati a innebunit cu economiile si cheltuielile, criza, frate, l-a facut Cucuvea Ca o sa vad eu ce greu o sa fie In conditiile in care pe noi nu ne da nimeni afara de la serviciu si cat muncim atat castigam. Ma rog, pentru ca ma ocup de actele lui m-a pus sa fac decizie de concediere si tot ce trebuie pentru ultima angajata in firma lui. I le fac, i le dau si vine cu ele inapoi: nu am putut sa o concediez, vin Sarbatorile, unde-si mai gaseste fata asta de lucru? Si a casunat pe mine, sa-i micsorez programul si salariul D-nei Vio, ca vine el mai devreme sa stea cu Vlad
S-o creada el, i-am spus clar ca nu fac lucrul asta, poate sa zica ce-o zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si o maaaaare pentru toata lumea.

Multumim gagici pentru "sustinere", a trecut si cucuiul si rana de la gurita, acum totul e bine. In sfarsit vad ca azi e senin afara, ne-am saturat de atata ploaie si vreme rea.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput