Goldie Pants - 17
Raspunsuri - Pagina 6
oana_n spune:
iona, ori ii dai nr meu de tel, ori imi dai mie adresa. ca finalul tot ala e
si daca ti sacrifici pentru mine, atunci o sa iti fiu recunoscatoare si o sa ma revansez
mj ai fugit? la asa moment de rascruce pt mine, ma lasi acilea sa ma hotarasc singura?
oana_n spune:
hello
sa inteleg ca nu s-a trezit inca nimeni? si eu deja m-am saturat de umblat de azi dimineata.
un week-end frumos sa aveti
purple_blue spune:
E mai frumos afara si vad ca ati iesit la picnic cu MJ-iiiiii.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
lisa-marie spune:
M,I LOVE YOU!
Buna ziua goldie girls.
Purple, la mine vremea nu e tocmai de picnic...insa la o plimbare am iesit cu BAD...
.....ceva party asta seara?...cine ne primeste?
www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=Ibl2F33rSjg" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!
anka77 spune:
Bune fetili goldie
Ce mai faceti? Moama da` e liniste pe aici? Oana cum ai dormit aseara?
MJ, tu unde esti maica?
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
purple_blue spune:
va doresc distractie placuta in caz de party
Sa nu ma uitati .
Eu ma duc cu MJ-ii la ziua lui Tito, cum ar veni
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
lisa-marie spune:
mey fetili......da nu e nimeni aici?...nu vreti party?...
..pe puple o inteleg....a avut alta obligatie.....dar voi celelalte?....
anka, ia zi...cate fete de masa ai cusut pana acum?...sa stim daca esti absenta motivat sau nu...
mj, iona, oana, ce faceti?
...ei,daca voi nu vreti...eu vreau...
www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=Ibl2F33rSjg" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
eu sunt aci prezent.....
deci e rost de party...superrrrr!
anka iti dai seama ca am dormit
purple dixtractie placuta!
mj unde esti? unde te-ai ascuns?
lisa
anka77 spune:
Lisa le-am termenat.Am cusut la ele pana la 12 noaptea, ma uitam cu un oki la Dansez, apasam F5 sa vad ce scrieti voi....Napoleon d-le.Azi cand am venit d ela scoala le-am terminat pe ultimele 7.Sunt zombie , ma doare capu` da` daca e rost de party imi iau BlueShirtu si ma prezint.Fetele va dati seama ca mai e putin? Duamne miercuri la film...ma trec niste stari......mi-e dor de el rau de tot
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
oana_n spune:
a mai ramas putin doar pana la film. eu incerc sa ma gandesc c at mai putin la asta ca sa pot ajunge acolo cu optimism, sa nu vad ultima repetitie, ci sa vad un show al lui, unul de exceptie.
vreau sa imi inchipui ca stau in umbra lui cateva zile la repetitii si il admir fara ca el sa stie. asa vreau sa simt.
bravo anka ca ai terminat. ai fost si la scoala....moooama da harnicutza ai fost.
mj nu isi arata chipul pe ici? ce e cu ea?