Goldie Pants - 17
Raspunsuri - Pagina 4
oana_n spune:

asa te asteptai sa fie?![]()
mj_girl spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui oana_n![]() ![]() ![]() asa te asteptai sa fie? |

ce?
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
poi la ce bagasi tu ochii aia asa mari? citisi de BaV pa blog? si asta te intrebam..asa ti-ai imaginat intalnirea dintre BaV si neruonu meu blond?

mj_girl spune:
mey nashica 
pai cum pot sa-mi imaginez io intalnirea ta cu Bav??
io nici p'a mea nu mi-am imaginat-o

imi place cum ai scris

asteptam continuarea![]()
![]()
iti dai seama ca e la discretia ta tot uichendu' 

![]()
sa vedem ebony acu ce-o zice![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
ebony...sper sa nu zica ca m-am dat la parfumu lui...asa ca ii arat sticlutza si pachetu'
...
iona2005 spune:
oana

........am nevoie de mult mult oxxxiiigennn ca sa rezist pana marti

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race 

lisa-marie spune:
anka, spor la treaba.

mey oana, inteleg ca BaV te-a cucerit si pe tine...![]()
![]()
..si acum you just can't stop lovin' it...ce te faci cand va despartiti luni?....
...daca ai plans la intalnire, nu stiu ce reactie vei avea la despartire...

iona, purple...tineti-va bine...![]()
![]()
..ca saptamana viitoare vine peste voi...![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=Ibl2F33rSjg" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
lisa m-a cucerit clar, insa la despartire cred ca va fi mai usor, o sa raman cu amintirea si asta o sa ma ajute. am purtat azi un ceas cu curea de piele (ceasurile sunt slabiciunea mea, fac colectie
)....si s-a impregnat in ala ....asa ca o vreme...o sa il mai simt

iona eu zic sa te pregatesti bine....ca tu, daca dai de BaV, la cum tot umbli prin vecini si cauti centuri...cred ca o sa fie dificil sa ii mai faci bagaju spre purple....starneste niste sentimente...asa ca ai grija

mj_girl spune:

mey nenica, acilea nu mai presteaza niminea
??

lisa-marie spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl![]() ![]() mey nenica, acilea nu mai presteaza niminea?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me ! ![]() |
mj suntem cu okii la dansez pt tine

www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=Ibl2F33rSjg" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!