FIV in Ungaria 70

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

alrak, tamallys sa dea DD.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Mirela bafta in continuare poate azi se mai iubesc si altii
Am intrebat la capitolul celalalt si n-am primit raspuns asa ca repet intrebarea: momentan sunt multi la clinica????? Se respecta programarea eu am programare luni la 11 si am emotii oare iar vom sta 2 ore in plus pana intram pentru analize.?

Fetelor sunteti tari!!!!!

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui tveety

Mirela bafta in continuare poate azi se mai iubesc si altii
Am intrebat la capitolul celalalt si n-am primit raspuns asa ca repet intrebarea: momentan sunt multi la clinica????? Se respecta programarea eu am programare luni la 11 si am emotii oare iar vom sta 2 ore in plus pana intram pentru analize.?

Fetelor sunteti tari!!!!!

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

TVEETY indiferent de cate persoane sunt, gandeste-te ca va trebui sa-ti faci analize (estradiol, FSH) prma data, iar apoi etradiolul aproape de fiecare data cand mergi la eco.
O sa astepti pana sunt gata analizele , deci vreo doua ore.
Apoi sunt programate punctii si ET-uri, care acestea sunt facute la ore fixe si nu pot fi programate cu multe zile inainte, de aici iar asteptare (si tu cand vei face punctia si ET vei "intra" in fata altora), asa este procedura , au prioritate punctiile si ET-urile. Consultatiile vor fi printre aceastea.
Nu stiu cum este acum dar sunt sigura ca atunci cand sunt ambii medici va fi foarte aglomerat.
Asa ca sfatul meu: inarmeaza-te cu multa , multa rabdare.

(La intrarea in LORO PARK din Tenerife , este un afis prin care se mentiona ca isi cer scuze, dar se va sta la coada la intrare cel putin 30 minute. In acest fel oamenii erau pregatiti psihic ca vor astepta cel putin 30 minute.
Coada nu era chiar atat de lunga si ajungeai sa intri dupa vreo 15-20 minute. Toti erau fericiti ca nu au asteptat mai mult de jumatate de ora.
Daca nu ar fi fost acel anunt la intrare , cu siguranta dupa 15 minute deveneai irascibil.)

Asa si la tine mergi, cu gandul ca trebuie sa stai acolo la coada cateva ore, si va fi OK.
Scopul este nobil, trebuie sa trecem peste aceste detalii minore.
Tin pumnii stransi sa fie cu reusita

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Fetelor, s-a mai intamplat cuiva sa i se ingalbeneasca dintii dupa stimulare? Sau e doar o coincidenta? Eu aveam niste dinti destul de albi, iar acum parca nu imi mai vine sa rad cu gura deschisa!

Tamarillys, ce bine ca ai deschis discutia despre asta. Credeam ca am innebunit, ref la asta.
Si eu sunt foarte atenta la culoarea dintilor mei, nu beau cafea, nu beau coca cola ,pepsi si nici o alta bautura de culoare inchisa, tocmai pentru a-mi pastra culoarea dintilor.
Si mie mi se pare ca nu mai au aceeasi culoare , dupa stimulare. Sotul meu zice ca mi se pare, insa eram tentata sa merg la stomatolog sa-mi puna paleta de culori pe dinti sa vad ce cod am acum.
Concluzie: DA, dintii se pot colora de la stimulare, habar n-am de ce?
Ca nu cred ca om fii noi doua exceptii de la regula.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

buna fetelor ,
nu am mai scris de ceva vreme ,
nu am mai tinut pasul cu tot ce se scrie pe forum , dar recuperez .....
A mai facut cineva ET cu embrioni congelati ?

ank ... si eu sunt din cluj , am facut FIV dar ... embrionii nu au fost lipiciosi , asa ca ne pregatim sa mergem sa mai punem 2 pe care ii mai avem la congi . Tu unde ai facut FIV ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Alrak, sa stii ca la riscul asta nu ma gandisem! Oare isi vor reveni dintii la culoarea lor normala? Nici nu as merge la stomatolog sa-l intreb, caci la mine in oras se "aude" tot si nu vreau sa ma arate lumea cu degetul! Am spus doar unor prieteni apropiati si familiei mele, (mama, sora), despre FIV.
Ete macar aici, pe forum sa zambesc fara complexe:

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mirela pumnii sunt stransi.
zappp bafta multaaaaaaa!!!
tamy.ALRAK mie nu-mi vine sa cred ca di la stimulare ..da ma rog..mai sti?va puppp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gata!!!au mai taiat astia o bucatica din mine!!!
numa' ca nu de unde mi-as fi dorit eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Samira, ma bucur ca ai revenit cu acelasi tonus! Cum a fost? Ti-au facut operatie clasica? Refacere usoara!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

samira33, ma bucut mult ca esti OK, am urmarit povestea ta si m-am rugat initial sa fe o minune, apoi sa fii tu bine, te pup si recuperate grabnica.
mirela, iti tin pumnii sa ai cat mai multi embrioni lipiciosi.

Mergi la inceput