Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )
Raspunsuri - Pagina 20
Reallaura spune:
Mihaser, Ali si mie imi trebuie pastila
Chestia e ca va trebui sa ma pun pe picioare inainte sa incep lucrul, mi-am iesit din mana cu prea multe asa ca minim 6 l vor fi pentru MINE. Nu ma grabesc sa incep sv in starea asta deplorabila... Odata mers la sv nu mai ai timp sa te pui la punct...aia e.
Iulia cel mai nasol e ca te vorbeste de rau de fata cu Cornel, pe chestii aberante. asa e si maicamea. are niste chestii de caposenie si bravada...asa e ea. eu nu ma supar pe ea dar e greu de suportat daca stati impreuna iar.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
Alysh spune:
Laurita, da, da iubita nici eu nu tin neaparat sa merg la job, dar timp pt mine, SPORT, dans, masaje, chestii! Dar si job ca fara nu se poate!
Iulia, scumpa, tre sa-ti fie tare greu, eu ma inteleg bine si cu sorii si cu ai mei, ma rog, cat se poate de bine, si daca vin la mine mai mult de 2 ore mi-e greu. Dar tie? Sa-ti dea Dumnezeu putere si sa va mutati la casutza voastra cat mai repede!
ALI, mami de Vlady si
6+
gabitzam spune:
Am facut o chestie pentru fetele de la odiseea la care am fost cu Andrei, la mai-iunie 2005, si am de gand sa fac si pentru odiseea noastra. Aveam salvate toate fisierele cu toata odiseea si tot de la clubul scutecelor, si am facut un program cu care extrag toate postarile unui user din fisierele acelea salvate. Asa am un fel de jurnal pentru Andrei, pentru mine, despre cum a decurs sarcina, si primii ani de bebeluseala. Si am facut si pentru celelalte fete care si-au dorit asta.
Dar pentru asta trebuie sa salvez mai intai odiseea noastra. Poate intr-o saptamana-doua sa reusesc, printre picaturi, la servici.
Alaturi de SEBI
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Am facut o chestie pentru fetele de la odiseea la care am fost cu Andrei, la mai-iunie 2005, si am de gand sa fac si pentru odiseea noastra. Aveam salvate toate fisierele cu toata odiseea si tot de la clubul scutecelor, si am facut un program cu care extrag toate postarile unui user din fisierele acelea salvate. Asa am un fel de jurnal pentru Andrei, pentru mine, despre cum a decurs sarcina, si primii ani de bebeluseala. Si am facut si pentru celelalte fete care si-au dorit asta. Dar pentru asta trebuie sa salvez mai intai odiseea noastra. Poate intr-o saptamana-doua sa reusesc, printre picaturi, la servici. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Wow, ce idee buna.
Cum salvezi toata odiseea? Pagina cu pagina? Poate te putem ajuta sa termini mai repede
Trebuie sa fug

Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
belleane spune:
Uau Gabitam si eu vreau. E superr..de mult ma gandeam sa fac cumva sa le salvez.
E complicat?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
gabitzam spune:
Nu chiar pagina cu pagina, ci capitol cu capitol. Deschid fiecare capitol in "versiune pentru imprimanta", si ii dau de acolo "Save page as..." in formatul "Web page, HTML only". Pe urma programelul meu ia capitol cu capitol si extrage intr-un singur fisier toate postarile unui anume user. Mai mult imi ia sa salvez decat mi-a luat sa scriu programul, dar la servici as avea timp in cateva zile. Va zic eu cand e gata. Fetele de la odiseea asta au fost muuuuult mai vorbarete decat cele de la odiseea din 2005 ![]()
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Gabitzule suuuper, pot sa ma abonez si eu, merci muult. mi se pare genial
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+