Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor.
Ieri am tot incercat sa ajung la zi cu cititul... nu am reusit, mai aveam vreo 2 pagini, dar a venit seara si n-am mai reusit.
Esme, Simonix, va multumesc ptr invitatie, sunteti niste scumpe, Iuby a ramas tablou cand i-am zis Problema e ca noi suntem foarte prinsi cu proiectul "casa" care abia acum incepe sa se miste si sper ca pana la sfarsitul anului sa reusim sa avem casuta noastra. Sa vedeti atunci! Doamne abia astept!!! Va mltumim, inca odata insa nu putem sa facem acum aceasta calatorie. Va iubesc foarte tare!!!
Desiree, Victoria este absolut superba! Noi inca nu i-am cumparat cizmulite. Sper sa reusim la sfarsitul acestei saptamani sa o facem, ca incalt fata cu niste adidasi
Alysh, Laurita, din pacate am plecat miercuri seara din Pantelimon, imi pare rau ca nu v-am vazut, oricum nu puteam intra pe net, asa ca nu as fi stiut de intalneala. Pupici la gravidoase.
Nu am ajuns nici la nashica, avem masina in service ptr o revizie mai serioasa, deja ne-a costat vreo 1200 ron
Adriana, emisiunile alea sunt tampite rau de tot, toate regizate (stiu sigur) mai rau este ca prin scenariile pe care le pun in fata camerelor cred ca modeleaza caracterele adolescentilor, copiilor, care incep sa nu mai dea 2 bani pe ceea ce cred parintii, pe respect, pe cultura, pe nimic. Cica asta se "vinde". Eu de exemplu am avut o discutie serioasa cu mama mea care vroia sa se uite la Acces direct, iar eu vroiam sa vad un serial coreean, istoric si destul de diferit de telenovelele sau filmele de actiune pline de violente, gloante, explozii si sange care au invadat de mult micile noastre ecrane. Nu a vrut sub nicio forma sa ma lase pe mine sa ma uit la serial, caci vroia ea sa se uite la porcaria aia de emisiune, in care se discuta numai subiecte aiurite, crime petrecute la tzara sau mai nu stiu ce scandal din lumea "buna" a Romaniei. Of...
Am vazut ca vorbeati de greva foamei, idem si Eva. Cu toate ca are si zile in care papa bine. Cu somnul, doarme de la 2-5 dupa amiaza si de la 22.30-8.30, eu zic ca e bine.
Cleo, pupici Marei, sper ca e ok acum.
Va pup, hai ca fug afara ca vreau sa dau o fuga la emag sa imi cumpar o perie cu uscator de par, foarte smekera (stiti ca sunt nebuna cu aranjatul parului - dupa principiul tara arde si eu ma aranjez la par)
Iulia mi-a parut bine sa vad ca ai scris din nou. Imi pare rau de problemele cu okishorii Mufytzei, sper sa se rezolve cat mai curand.
Adriana, la fel ptr Lara cu urekiusha.
Imi cer scuze dar nu mai imi aduc aminte mare lucru din tot ce am citit ieri. Deh... batranetile...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI


http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

-Inca o data multumesc de vorbele frumoase la adresa comorii mele
-Noapte aproape alba, eu aproape alba la par
-Victoria sa porti sanatoasa cojocel&cizmulite, foarte frumos ai papat la "masa mare"! (ai acelasi scaun de masa ca si Robert)

- Ylari

Lori, mami de Robert din 9.06.2008


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vad ca va laudati cu vreme frumoasa, la noi ieri a nins , inca nu am prins ninsoare din octombrie insa e un inceput pentru orice. Eu ma laudam mereu ca iarna incepe din noiembrie-decembrie aici, iata ca trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea… offf!

ADRIANA, YLARI si eu ma minunez ce emisiuni mai sunt pe la televizor la romani! A gasit barbate-meu un site unde prindem posturi romanesti, pentru soacra-mea, ca eu n-am timp nici sa ma uit la preferatul meu Dr House, odata pe saptamana. Insa soacra-mea se mai uita si mai aud si eu, ma crucesc! Abia astept sa plece sa inchid de tot site-ul ala.
Prima chestie care m-a izbit, imi aduc aminte, de cand am fost anul asta in tara, e desconsiderarea totala a femeii, pur si simplu am impresia ca femeile la noi nu sunt decat niste obiecte sexuale. Toate la televizor sunt care mai de care mai dezbracate si mai decoltate, ti se face greata. Mereu mi-a placut aici ca prezentatoarele nu sunt fotomodele, dar au creier si odata trecute de 30 de ani nu sunt reciclate.

LAURA – si eu tot asa zic, ca e cu codite! #61514; Daca tu simti asa, asa e.

Mi_bebelina – al meu se impaca bine cu opincutele gen Robeez, trebuie sa ii iau altele ca cele pe care le are le-am dus la gradinita. Intr-adevar nu tin cald, insa cu o soseta mai grosuta merg.

DESIREE – super fain cojocelul! Oare mici mici nu au (3-6 luni)? Ca as vrea si eu pentru finuta mea, pe 14 noiembrie avem botezul.


Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Vreau sa va multumesc pentru urari tuturor fara exceptie.

Apoi sa va spun ca am vazut poze super cu Robertel de Lorich, Robertel de Simonix, Victoria, Vlad si Ilinca.

Lorich:super pozele de la tara; Si alor mele le place mult la tara; De aceea noi mergem in fiecare weekend la ferma animalelor; Luam lapte, calarim, ne dam in toate alea....
Am notat reteta ta. Sper sa reusesc in weekend sa fac ceva.

Lily79: M-am tot gandit ce raspuns sa-ti dau. Pentru mine a fost un soc cand am ajuns acasa cu copilul. Nu numai ca nu stiam ce sa-i fac daca: plange, nu mananca, se inneaca, nu respira etc dar m-am trezit ca viata mea practic s-a schimbat total fara sa ma gandesc la asta inainte. Am locuit timp de 6 ani undeva si nu m-am plimbat nici macar o data pe jos prin zona. Veneam acasa pe la 12 noaptea si dimineata plecam la munca. Mancam numai pe la restaurante sau fastfood si in weekenduri eram plecati. Cunosteam doar cativa oameni din vedere prin zona. Cand am nascut inevitabil am inceput sa cunosc oameni, sa merg pe afara spre parc, magazine etc. A fost greu, asta s-a rasfrans si asupra relatiei dintre noi. Sotul pleca la munca si eu ma simteam intr-un fel tradata mai ales ca fusesem aproape 24/24 impreuna pana atunci de cand ne-am cunoscut. Era un sentiment ciudat ..si totusi cat eram cu fata nu ma plictiseam si nu eram suparata; dar cand venea sotul acasa izbucneau certuri din nimic mai ales ca eram uneori nedormiti, nemancati, etc
Eu cred ca daca reusesti sa treci peste aceste certuri inevitabile atunci cand ti se schimba viata si apar frustrari relatia se consolideaza daca stii sa renunti si sa te multumesti cu mai putin. De fapt sa furi de la viata ce e frumos atunci cand prinzi momentul nu cand ai vrea tu. Viata pe care ai avut-o inainte nu mai revine dar incet iti dai seama ca noua viata este mult mai surprinzatoare si mai aducatoare de satisfactii decat cea dinainte. Si cu 2 copii deja nu ai nici o sansa sa te mai gandesti decat cum va fi cu 3. (La asta ultima am glumit)
E mai greu cand nu ai pe cineva din familie aproape cum ar fi o mama/soacra/sora etc care ar putea sa te ajute in momentul cand simti ca nu mai poti. Atunci ai putea sa tragi o gura de aer si sa incepi din nou. Dar depinde si de mama/soacra daca sunt genul care-ti dau cu o mana si vor pe de alta parte sa fii sclav apoi ....mai bine nu.

M-am lungit si cred ca scriu prostii deja....




pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, va multumesc ptr. complimente.
Laurita a papat din farfurie toti cartofii... carne, mai putin. Doar ce am pacalit-o eu si i-am bagat in gurita; ea prefera legume. Si acum, cat scriu, ea e chiar langa mine, pe scaunel, papa pancakes.

Doloress, chiar nu stiu iubita, daca or avea asa mici. Nu m-am uitat! Dar anul trecut nu vazusem asa mici, deci ma gandesc ori ca nu au, ori sunt modele iesite anul asta.

Ylari, daca nu ajungi la Simonix sau Esme, poate ajungi la mine. Ia-o si pe Iulia.
Gata, tre sa termin, ca Victoria a terminat de papat.


Va pup pe toate si va multumesc inca o data ptr. complimente.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

HOME ALONE. Au venit tata si sor'mea si l-au imbarcat pe VLad cu ei asa ca pana maine la pranz suntem singurei. NU va spun cum arata casa mea si in special bucataria: e dezastru. FAce copilul asta ceva ce nu poate fi descris in cuvinte dupa ce papa. Horror!

Laurita, ma enervezi cu fetitza asta a ta, ca si eu vreau si parca vad ca-i baiat al meu. Vreau sa facem amandoua fetitze. Ah, mi-am facut testele alea de la cealalta odisee si m-am inselat de fapt imi ies la ambele baieti. In plus presimt si eu ca-i baiat asa ca.... dar daca e tandru si iubitor ca VLady nu ma supar!
Nu mai pui pozele ca-s curioasa daca am iesit groaznic in ele sincer, nu-mi place deloc tunsoarea asta a mea, vreau cu ardoare sa-mi creasca parul , sa mi-l prind in codita, sau sa-l las pe langa urechi nu conteaza, vreau fatzuca mea de dinainte de fetitza, cu tunsoarea asta parca am 10 ani in plus....lasa, nu zice ca nu-i asa.
Mi-e deja dor de tine. Daca e frumoas, ne vedem si saptamana viitoare.

Desiree, e demential cojocelul ala

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

BELLANNE foarte frumos ai descris !

ALYSH - tu esti frumoasa oricum!
Eu cu cat trece timpul tot mai mult vreau un al doilea baietel. Vreau sa se joace frumos impreuna, sa aiba mai mutle in comun cand cresc, sa nu-mi mai bat capul cu garderoba, etc... Insa ce-o fi o fi, si la o fetita m-as bucura enorm.
Si al meu e tare iubaret. Aseara nu voia sa adoarma, m-am suparat si am ridicat oleaca vocea la el si am facut pe suparata, m-am intors cu spatele la el. A venit pe intuneric asa si m-a luat de gat si m-a pupat apasat, si ma strangea de mama focului. Mi-au dat lacrimile.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri .Cand voi mai scrie despre subiectul asta sper sa fie vesti bune (nu sunt ele acum f rele, dar s-ar putea imbunatati mult).

mi_bebelina o idee sa o faceti pe Delia sa porneasca singurica: stati tu si sotul pe jos, la distanta mica si ii spuneti Deliei sa mearga de la unul la altul.Julia asa a pornit a doua oara (prima data a facut-o inconstient si-apoi a stat vreo 2 saptamani) si se arunca din bratele unuia in ale celuilat si radea in hohote.Apoi am marit distanta, si dintr-o jumatate de pas, a ajuns un pas, apoi 2 si fara sa-si dea seama mergea singura Ce pacat ca nu a filmat nimeni faza

Alysh si daca e baiat ce? Sanatos sa fie, ca de iubit il vei iubi oricum.Eu toata viata mi-am dorit o fetita, apoi cand am ramas gravi speram sa fie baiat, ca sa fie cel mai mare sa o protejeze pe fetita care va fi a-2 a Ma obisnuisem asa bine cu ideea de baiat, ca atunci cand am aflat ca e fata, am fost tare dezamagita.Si sotul ar fi vrut baiat, dar acum nu o mai da pe Julia pe 100 de baieti, e fata lui tati.
Iar pt bb2 am eu asa un sentiment ca ar fi prea simplu sa fie fata sau baiat, presimt ca vor fi si fata si baiat (is dusa rau, presimt ca vor fi gemeni si eu nici macar nu is gravi )
Am luat-o pe langa subiect.Inca nu ai de unde sa stii ce e in burtica.Cand vei afla si daca e baiat sa fii suparata maxim un minut, ok?

Mai aveam de scris, dar am treaba.

Un weekend placut tuturor.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

YEY! Azi am mai reusit ceva: Victoria si-a dat jos si apoi si-a pus singurica sandalutele in picioare; am o pereche de crocs care-i sunt putin mari, dar ii pastrez ptr. Cuba, la anu'. Edit, ca am uitat sa va spun ca si caciulitzele si le pune singura-n capsor. :)
M-a uimit azi teribil o chestie: a vazut acele de cravata a lui daddy si a aratat spre ele si i-am spus ce sunt si si-a pus mana la gatutz si jur ca nu i-am aratat vreodata in mod special ce e o cravata; acu'... o fi fost o coincidenta...???

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput