LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! ALESIA

Mamico sa-ti traiasca fetita si sa va implineasca vietile! si pt Tudorica fara frica.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Bey gagici,hai sa va distrez nitel:

http://www.apla.ro/aplacolorselect.php

Si dati click pe ,,demo video'' sa o vedeti pe mandea in 2006 in vara
Asta asa,ca sa vedeti valoarea mea
Adicatelea imagine de imagine

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Maaammmaaa!! Pai cu asa imagine...

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io nu vad nicio imagine, cica sa instalez QP, am facut-o...si degeaba

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Am trimis pe mail ultimele 4 luni in poze cu Energia. Sunt foarte multe si nu cred sa aveti rabdare/timp sa le vedeti, dar eu tot le-am trimis .

we linistit tuturor!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pup fugitiv si weekend placut!

Eu multa munca, Andrei mai bine ca ieri, dar tot nu ok. Cica e o forma severa de laringita, ca e epidemie, dar el pare sa aiba cea mai severa forma. Tot ragusit, tuseste, dar mai putin. Tot aerosoli si cam atat.

Alesia sa fii sanatoasa si norocoasa

Sa va traiasca nepotii, finutii, si ce ati mai aniversat, sa fie sanatosi copiii si sa ne auzim cu bine! va pup.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara si de la noi,

Am reusit sa vad pozele de la petrecere.......superbe.

Nu am citit decat putin, asa ca o felicit pe Erina pentru bb David, frumos nume.......si urez la multi ani Alesia.

Cand va aud de bbbbbbb parca imi vine si mie sa mai incerc.....mai ales ca de 2 zile am un finut de 3900g si 54cm...nascut natural...cand mi-a povestit fina ce si cum m-am gandit la Roxana.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Offf, am reusit ai noapte sa ajung la zi si am tot strans de vreo 2 zile ferestre deschise cu mesaje la care vroiam sa raspund. Si bineinteles ca am reusit sa raman fara baterie si s-au dus toate . Asa ca acum scriu din amintiri, care nu sunt, zilele astea, cele mai de incredere .

Deci, sa vedem...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Carpatina, nu, nu e "deformatie profesionala", e doar curiozitate din postura noua de mami, pe care am dobandit-o acum 2 ani. Exemplele pe care sa ma fi bazat nu au fost intotdeauna cele mai fericite, asa ca m-am apucat sa citesc si sa imi contruiesc eu propriile criterii, reguli si aspiratii educationale in ceea ce priveste copiii si cresterea lor. Tocmai pt ca am vazut de atatea ori in jurul meu ca in momente de criza se ajunge fix la acele reactii pe care s-au jurat unii ca ei nu le vor avea niciodata, reactii pe care le urau din suflet la proprii parinti/educatori etc. Un exercitiu de vointa, daca vrei...

Si mie mi-ar place enorm sa va cunosc - poate veti dori sa petreceti aniversarea celor 3 ani ai Ioanei undeva pe plaja, la soare, la nisip... Ca tot m-a voluntariat Luy sa organizez petrecerea papanashilor si dulcetelelor la anu' . Nu cred ca ma voi putea ridica la nivelul ei, ca s-a gandit la lucruri care mie nu mi-ar fi trecut veci prin cap, dar sunt convinsa ca pustii vor fi cei mai incantati de locul pe care l-as alege . Cum ziceam mai sus, plaja, nisip, valuri, caldurica... dar asta inseamna ca va trebui sa va organizati sa inchiriati un avion pt toata trupa si sa bateti drumul pana la antipozi! Va fi ceva inedit, mult mai mult decat as ajunge eu in Bucuresti .

Ce fain ca iti vin ajutoare azi. Si "cado"-o :P Sunt sigura ca Ioana va fi in culmea fericirii ca apare buni, unde mai pui ca vine cu surprize ;) Sa ne zici despre reactii (Ioana, buni, mami).

Pupam trandafirasu' si mami ei si sa aveti un weekend super (stiu ca asa va fi!!!).

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Piciulix, deci vine Radu sa faca excursie cu capu' in jos. Musai sa dai detalii pe mail ce si cum si cand, sa ne putem organiza la o intrevedere-discutie-bere-bbq. Mi-ar face o enorma placere sa va cunosc (si pe fetele de la odiseea asta), mai ales ca ma simt de parca va stiu de o viata. Nu imi vine sa cred ca nu stiu pe nimeni in carne si oase, ci doar din poze. Dar sentimentul ca stiu fetele si copiii de aici e asa de puternic, m-am atasat asa de mult de fetele noastre dragi . Deci, cum am zis, arunca un mail cu detalii si la mine.

Si da, suntem in Sydney. T e pe cont prorpiu si foarte multumit de situatia de fata, asa ca, deocamdata nu schimbam nimic. Mai ales ca daca vrem sa ne gandim la bb3, vreau musai pe medicul asta de l-am avut...

Am fugit, va pup apasat pe toti 4!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Rox, ce rau imi pare de laringita lui Bubu!!! Macar Alex e bine??? Adevarul e ca sunt tot felul de viroze, ca si Lisa stranuta, baleste si muceste la greu de vreo saptamana. unde mai pui ca pe mine m-a durut gatul de am crezut ca innebunesc! Acum m-a mai lasat, dar am inceput sa tusesc ingrozitor. Si sotul de plangea si el de dureri de gat. Si tatal meu ma toca la cap ca Lisa e racita din cauza ca nu ii dau sosete in casa . Bietul copil, cica ce conteaza ca sunt 29*C?

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput