LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Yaia, Gabriela,Piciulika pe voi va doare burtica? De vreo doua zile am o durere constanta (nu numai in laterale ca durerea de ligamente ci si central) plus ca il simt pe bebelus mai tot timpul. E total diferit de la Daria, parca ar fi un pestisor. Sper sa fie bine si faptul ca e asa de agitat sa nu fie un semn rau... Mamici astazi e sarbatoare asa ca profit sa ma odihnesc mai mult poate asa trec si durerile!!! |
Uneori, dar pe perioade scurte. Ca si cum cineva ma taie pe interior cu un cutit dintr-o parte in alta. Dar nu e de la carat copilul in brate, ci probabil de la vezica plina sau constipatie. Suspectez eu...
Si eu il simt pe Bebedoi din ce in ce mai mult, parca e mai activ decat Tudor.
Sper sa aflu din postarile urmatoare ce sarbatoare e azi...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
valentina_22 spune:
La multi ani, cu sanatate si fericire pentru Eliana de mami mihaStroescu si Razvan Dimitrie de mami Bee.
Un pupic special pentru Razvan la aniversarea onomasticii.Mamico sa-ti traiasca puisorul si sa petreceti impreuna numai clipe minunate!
Sanatate, fericire si numai realizari in viata pentru:
iuli8700, draga nostra Nana si pentru o mamica speciala si puternica Ana. Draga Ana iti doresc tot binele din lume si sa te bucuri alaturi de veverita si de printisorul tau!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui Yaia Sper sa aflu din postarile urmatoare ce sarbatoare e azi... |
Astazi este Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir,iar maine il sarbatorim pe Cuviosul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Sabina spune:
fetele cu durerile, si eu le-am avut la GH, nu stiu de ce, ca teoretic si practic sarcina mergea struna. Si tot asa, mai miscaret a fost, muuult mai miscaret, dar la mine a fist previzibil: la Sofia a foist nasol ca n-am avut lichid destul si n-avea unde sa zburde, la Gh a fost ok. De fapt la Gh n-am avut nicio indicatie de cezariana...in afara de cea anterioara.
Sarcina cu Sofria a fost extrem de usoarta pt mine, dar era sa se terine nasol.
cea cu Gh a fost cu tot felul de disconforturi, de la greata pana la contractii, dar daca era primu bebe se nastea, cred eu, vaginal.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Yaia spune:
citat din mesajul lui Erina Yaia[/green], offf taree rau cu durerile astea. Sper sa treaca! Ma invinovatesc ca nici forma mea fizica nu e buna si ma gindescce o sa fac peste 3 luni daca acum nu ma simt bine... Doamne ajuta sa fie totul perfect! Si eu sunt foarte curioasa ce e bebelusul din burtica ta! Testul acela de pe Internet cum functioneaza? |
Eu cred ca acum sunt in forma fizica mai buna decat la tudor...in sensul ca ma misc mai mult acum, cu Tudor in preajma.
Hai ca o sa fie bine pentru toata lumea, o sa vezi!
Testul ala e un test de sarcina ca cele de acum, de pe piata, doar ca se coloreaza diferit in functie de sexul copilului. Dar aici la farmacie nu am vazut, de asta trebuie sa-l comand pe internet...acasa, cred, am salvat si bookmark la pagina ce-l recomanda. Era cam 35 de dolari...parca...dar acum nu stiu zau cat de 'reliable' e...
slippers76 spune:
La multi ani Nana scumpa! Sa ti se implineasca toate visele si sa fiti sanatosi cu totii. Mii de imbratisari
La multi ani Razvanel roshcovel de mami Bee. (Draga Bee, sunteti niste frumosi cu totii. Am apucat sa vad acum ceva vreme niste poze cu voi de la curte. Ana si rRzvan su crescut mult, cel mic e un frumos)
La multi ani cu intarziere si cu mii de scuze pentruSonia si Alessia. Roxali, Nico, sa va traisca printesele.
La multi ani celor care-si serbeaza azi numele.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
citat din mesajul lui Roxali Buna fete dragi! Copiloi sant ok , dar eu sant varza din cauza unor probleme familiare Va pup si nu v-am uitat Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
Imi pare tare rau sa aud de probleme. Sper sa le rezolvati repede daca se poate. Inca o data pupici pentru sarbatorita.
slippers76 spune:
citat din mesajul lui Erina Luy, Yaia, Emma, papanash, Celia,multumiri din inima!!! Si eu sper sa fie totul bine cu bebelusul.De dimineata experimentez niste dureri puternice partea de jos a abdomenuluyi. Am luat un no-spa si sper sa treaca. Cred ca sunt pe fondul oboselii si al stresului de ieri. Aseara am iesit si am sarbatorit, apoi am facut cumparaturi de mincare. Trebuie sa ma disciplinez sa mai las treburile...abia am terminat de aspirat si vreau sa si dezinfectez peste tot... ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 18+ cu L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Felicitari pentru David (ador numele. Daca pe Miruna ar fi chemat-o Vlad asa cum era planificat, pe Vlad il chema David cu siguranta. Era al doilea nume pe lista noastra). Dureri din astea am avut si eu cu amandoi. Din experienta, no-spa n-are nici un efect. Doar odihna. Asa ca vezi cum faci cu autodisciplina aia, s-o cobori mai repede din pod. Inca o data felicitari si ma bucur de bucuria lui tati de David
slippers76 spune:
citat din mesajul lui alinkav In primul rand, va multumesc din suflet ptr felicitari, sunt in al 9-lea cer. Erina, ma bucur foarte mult ptr tine, eu zic ca e o veste super buna!Baietel!Bravo!In curand si tu vei fi foarte incantata de idee, avand in vedere ca te asteptai la altceva, esti un pic dezorientata, dar de garantat iti garantez ca vei fi cea mai fericita mama!Multumesc ptr sfatul cu Planul casei mele, de 1,5 ani tot cumpar revista aceasta, si tocami la un arhitect din revista mergem marti.Abia astept! Fetelor, azi sunt si mai happy, ca acum o ora ni s-a nascut nepotelul, de 3500 gr, pe care abia astept sa-l vad diseara! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Sa va traiasca nepotelul! Si ma bucur tare ca demarati proiectul "casa". uite asa ma aleg si eu cu vecini pe placul meu
Yaia spune:
citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, fie ce-o fi, sanatos sa fie, nu-i asa? Noi bine, sanatosi, voiosi, cei din burtica supermiscaciosi. Pe de alta parte, ea in patut nu mai vrea, clar, spune ca patuul este al...Emmei! |
Asa-i!
Si noi, si noi!
E clar timpul pentru un pat de domnisoara pentru Sara!