LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)
Raspunsuri - Pagina 11
rnico spune:
la sibiu a fost soare si frumos tot weekend-ul! asa ca am profitat din plin- azi de dimi am fost la muzeul satului- acolo pe langa toate casutele taranesti esti si o bisericuta mica u o mare statie de amplificare- se auziea asa de frumos intr-un sfert din muzeu!!!!
dupa amiaza am fost la terasa cu pizza- parca traiam din mnou o clipa fericita de vara
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
rnico spune:
am sarbatorit si noi vineri cu tort, lumanari si cadouri!
alesia 2 ani iar tudor 6 luni! fiecare a fost fericit de cadoul primit- alesia o carticica care spune singura povestea, te invata cuvinte noi( chiar si eu am fost fascinata de ea), iar tudor un telefon de jucarie care canta si spune diverse lucruri ( cum face miau -miau, ham-ham...)
pt ca eu m-am ocupat cu tinutul tortului iat sotu cu filmatu am ramas fara poze la momentul suflat in lumanari ()- sper sa pot decupadin film o poza sa arat si eu tortu gata facut de cofetarie(un tort f bun cica ambasador ii zice)
rnico spune:
cat priveste bb2- cand am auzit ca e baiat m-am gandit pe de o parte ca e o experienta noua (sa invat din nou ce si cum e cu baietii) iar pe de alta parte ma gandeam ca nu pot folosi ceea ce deja am invatat cu un bb fetita
de cand am aflat ca vom avea un bb i-am zis alesiei si daca alesia primea cadou apoi musai si bb avea unu pt el, patuturile sun aceeasi marca doar culorile difera. alesia se joaca ca toate jucariile, dar o intreb daca stie a cui e una sau alta si ea stie intotdeauna care a cui e ( si tudor e fascinat deja de jucariile alesiei). ma ajuta sa ii aleg hainutele lui tudor, imi aduce la nevoie babetica pt ea sau tudor, ma ajuta sa il schimb de pampers ( e drept ca uneori din propie initiativa- i se pare ca "dudu facut caca" si ea trebuie musai sa il schimbe. hainutel lor sunt in aceleasi dulapuri dar rafturi diferite...
e o intrebare la care raspunde decand am aflat ca vine bb- cine is iubirile mamei? "tu (adica ea) si dudu"
alesia l-a primit f bine pe tudor, dar au fost momente de gelozie cand tudor stea mai toata ziua si noapte la san sau momente de iubire maxima ( alesia l-a muscat de burtica pe tudor, dar el radea de se spargea)
adimercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Buna dimineata! draga Adi multumesc ca ai impartasit cu noi din experienta ta! Ma gindisem si eu sa iau citeva lucruri noi pentru bebelus si tot asa sa le prezint dar sa o si las sa de joace cu ele. Deasemni am mai scris despre cadoul de la bebelus pentru ea la venirea din spital. Incerc si eu sa fac aceasta trecere cit mai usor si sa nu apara rivalitati exegerate. Despre medic sa consulte papusica Dariei nici nu poate fi vorba. In primul rind ca nu ar avea disponibilitate plus ca are foarte multe paciente si nu ar fi timp pentru asa ceva. In schimb ne jucam noi acasa, il "asculta" ea pe bebelus prin buric si pupa burticafarasa ii cer eu. Imi propun in ultimele luni cind o sa incepem sa ne pregatim pentru venirea lui David sa fiu foarte atenta la cum pun problema. Am spus deja ca nu vreau sa pun presiune pe Daria, sa ii restrictionez actiunile sau dorintele din cauza bebelusului. Vreau sa o implic sa ma ajute din placere nu sa o impovarez cu responsabilitati (sunt convinsa ca peste citiva ani va veni timpul cind voi fi nevoita sa ii cer si asta- e in natura relatiei de big sister). Imi pare rau sa aud ca Lisa nu s-a simtit bine si ca nu v-a tihnit la cununie. Sanatate multa!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 18+ cu L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Erina, sunt absolut convinsa ca vei gasi pt Daria cele mai bune metode si moduri de a o ajuta sa treaca peste si sa se obisnuiasca la schimbarile ce vor veni. Daria e un copil tare bun, cuminte si cooperant si sunt sigura ca nu vor fi probleme. Tu esti foarte grijulie si stiu ca veti gasi calea cea mai buna pt voi.
Imi pare rau ca nu exista disponibilitate la medic. Asta e, imi dau seama ca sunt ff aglomerati, asaltati de cliente, cu programe/programari decalate etc. Dar e fantastic ca Daria pupa burtik fara sa ii zica nimeni. Cred ca Lisa a avut doar vreo 4-5 seri in care a pupat pe bb cu "night-night, baby". Dar apoi brusc nu a mai continuat si nici eu nu am zis nimic...
Cat despre multitudinea de haine si accesorii de fetite... Si noi avem vreo 2 saci, daca nu mai bine. Dar nu vreau sa ii dau inca pt ca ne-om gandi canva si la bb 3, probabil, si daca o fi fetita o sa pot folosi din lucrusoare...
Cred ca ai luat o decizie buna cu mersul la gradi. Chiar daca Dariei ii face ff bine dpdv social si invata ff multe, poate nu merita sa risti sa iti vina mereu bolnava, mai ales tu cu bb la purtator si apoi cu bb mic in casa. Si la noi asta a fost motivul major pt care nu am dat-o pe Lisa la gradi inca. Probabil o voi da la anu' dupa ce trece iarna, candva prin oct-nov sau chiar anul urmator, cand reincepe anul scolar (ian-feb). Vom vedea cum decurg lucrurile. Insa multe din cunostintele mele care si-au dat copii la gradi in jur de 2 ani, i-au retras ulterior din diverse motive (bolile era unul major). Si cazurile de succes sunt cu predominanta cele cu copii dati in jur de 3 ani. Cred ca ori ii dai devreme (cum a facut Yaia sau Sim) si bb are timp sa se imunizeze, ori ii dai mai tarziu si iti vor veni atunci cu tot felul acasa .
Vroiam sa te intreb daca acm cu bb 2 veti ramane in Bucuresti sau veti migra cand si cand la PN? Sau vreti sa migrati de tot pe alte taramuri?
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Adi, am citit cu sufletul la gura relatarea zilei.\OOof. Daca te consoleaza cu ceva, ai mei au vomitat in masina pe drum spre Busteni, la 20 de minute unu de altu, desi am facut pauza sa-l plimbam pe Gh. Saracii, amndoi s-au albit la fara si i-a luat cu transpiratii reci inca cu juma de ora inainte de producerea evenimentului. Va pupam , cat despre tatl tau...inteleg f bine, e greu pt genratiile astea sa empatizeze cu copilul. Bunica (prima soacra a sotulu) mereu ii zice lui Gh: esti baiat mare, nu mai ai voie sa sugi , etc etc si asta e un sg exemplu..... Pur si simplu ei au fost crescuti in spiritul ascultarii oarbe de parinti, eventual de frica.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, bine ca nu sta soacra cu voi ...
Tot vroiam sa te intreb cum iti merge scoala, cum te-ai acomodat, cum sunt studentii???
pianista si cantaretu'
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Multa sanatate si voua! Macar la voi e frumos, la noi asta e inceputul virozelor. M-ai amuzat cu sosetele, deh, asa sunt bunicii mai cocolositori cu imbracamintea. Mama mea tocmai ii zice lui Andrei ca e "racit cobza saracul", iar azi e cea mai buna zi de o saptamana incoace. Tot ragusit, dar oricum mai putin si nu mai tuseste asa rau. O s aii treaca, asta e. Alex e bine. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox, bine ca Alex e bine si ca Andrei nu v-a dat la toti ce are el. Tin pumnii sa se refaca si el repede, ca imi dau seama ca tie iti vine sa iti iei campii .
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Bikmaria, mukta santate pt Teuta. Offf, saracuta de ea. Si ma gandesc si la tine cum te doare sufletul sa iti vezi puiul bolnavior. Va doresc multa sanatate si refacere rapida.
Am admirat si pozele cu copiii, sunt niste frumosi si niste scumpi.
Si m-am distrat la bancurile pe care le-ai postat. Ma intrebam si eu, oare cat tine faza de Batman?!
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Alinkav, tot am vrut sa iti zic si eu multe felicitari pt locul viselor voastre!!!! Va doresc sa va iasa toate asa cum visati si sa aveti parte acolo de multe clipe superbe alaturi de copiii vostri - am admirat pozele cu ei, sunt tare frumosi si expresivi!!!
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Vroiam sa te intreb daca acm cu bb 2 veti ramane in Bucuresti sau veti migra cand si cand la PN? Sau vreti sa migrati de tot pe alte taramuri? "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
Buna dimineata draga Adi! Cred ca la voi a trecut deja o mare parte din zi!!! Sper ca ai zile usoara ca frumoase sunt cu siguranta alaturi bebe Adam si Lisa!
Multumesc pentru incurajari si sustinere!!! Si eu sper sa fie totul bine,usor sigur nu va fi...
Esti minunat de curajoasa cate gindesti la bebe 3. Eu ma voi opri aici. ACum imi doresc doarr sa fie si bb 2 sanatos!!!
Despre cum vom proceda...e un motiv de framintari si pentru noi!!! Aici sunt implicate mai multe aspectecel mai imprtant fiind locatia viitorului proiect al sotului.
In momentul acesta am ales sa stam in Bucuresti pentru a fi cit mai mult alaturi de tati. Daria il adora si reciproca si incercam sa trecem peste dezavantajele ca e un oras stresant si poluat. Macar suntem impreuna.
Nu am exclus total varianta emigrarii dar criza a ajuns peste tot plus ca trebuie sa ne gindim foarte bine. Daca sotul va merge in mediul academic banii si ascensiunea sunt destul de lente.
Dupa ce se naste bebelusul vom merge citeva luni la Piatra Neamt pentru ca am parintii aproape si ma pot ajuta.
Sanatosi sa fim ca le rezolvam pe toate...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Maruntzika, am reusit sa vad toate pozele cu Puppi minunata! mi-au placut la nebunie mai ales ca ai imprtalizat toate lucrurile haioase pe care le face!!!
Dupa cum spuneam nu pare delocca nu maninca, se vedeau in unele poze niste picioruse impanate!!! Nu mai spun de pofta cu care minca pastele acelea la retaurantul din Turcia!!!
Sunteti o familie frumoasa-super forma mami si ati avut o vara plina si interesanta! felicitari pentru cretulina adorabila!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu
L'amor che move il sole e l'altre stelle