Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Aaa, si sa stiti ca va urmaresc operele artistice. Felicitari artistilor!!!! Bravo lor si Cristinei pentru idee si rabdare. Daca o sa ne gasim si noi timp printre picaturi, o sa participam si no, dar nu garantez ca vseva intimpla asta la fiecare concurs.

Si, Cristina Maria Hornoiu, ma tii in sah si nu spui la ce proiect lucrezi? Mai, ce secretoasa esti:))!

Am uitat sa ma laud cu nepotu-miu dansatorul care s-a mutat in Franta. Un antrenor de acolo care l-a vazut cum danseaza la un concurs din Germania l-a luat sub aripa si il antreneaza. Sta acasa la el etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuly, chiar nu m-am asteptat la ditai scary-castle la vecinul ala... macar intrau copiii acolo? de buna voie zic, sau pe toti ii tarau parintii sa intre...?

da' tot degeaba daca nu avea si el un costum de-ala negru mulat, cu schelet fosforescent .
bafta cu renovarile... parca vad ca nu va mai mutati, la cat suflet pui in casuta aia. si o sa te descurci tu, sunt sigura, asa cum te-ai descurcat mereu pana acum. stiu ca e greu si pentru fete, dar ai sa vezi ca o sa fie bine.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/blog" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Liliaculeeeee imi fac de jde mii de ori mea culpa, pulpa si ce vrei tu, numai sa nu te superi pe mine ca te-am sarit !

Asadar, sa iti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa va duca numai bucurii!!! Frumoase nume are!(Cum intru pe aici din 3 in 14 am sarit evenimentul...)

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Anka, eu am avut o perioada de semi panica prin mai dar cand am ajuns la Paris si am vazut ca numai noi romanii facem tevatura si doar la tv de okii lumii m-am mai calmat. Nimic de genul asta l aBerlin sau Viena, aia nu auzisera de astea!
Da, am tamiflu in casa, dar cand n-am avut? Citeam pe net ca oscilococcinum ajuta f mult - dar eu beau cafea si am tensiuean 9,6 asa ca eu nu pot lua - si de asemena vitamina D e cea care ne tine departe de virusi...
Am sa caut si eu despre Nurofenul ce e cu asta ca nu stiam...

Asta e.
M-am hotarat, maine il duc pe copil la gradi. Ce o fi o fi si gata, nu am sa il tin sub un clopot de sticla ca apare unul la tv sa faca campanie sau gargara...
In rest? Catina si propolis si gata. Vaccinuri nu facem de nici un fel, nu din cauza isteriei generalizate ci din cauza ca de cate ori am facut vreo unul dintre noi am facut forme urate de gripa si de cate ori nu am facut am reusit sa nu ne imbolnavim de fel.

Sa va povestesc ce mi-a spus Alex zilele astea...

Saptamana trecuta Alex a reusit sa fie si cuminte, si bun la tenis(!!! pe bune) si a luat si note mari la primul test de engleza... BA si domnisoara mi l-a laudat ca evolueaza foarte bine desi e mai mic, ma rog, volumul meu a a fost satisfacut! super, s-a straduit. Ii spun asta duminica seara cand am venit langa el sa citim. Se schimba in pijamaluta si ii spun ca a fost o saptamana buna si el e un copil super.
-'mami, eu iti spun ca te iubesc cel mai mult din Univers! Ca esti cea mai buna din spatiu! Si tu doar ca am fost bun saptamana asta?'
-'!!'
-'Pai asta nu inseamna nimic! Poate cel mai bun copil din cartier dar nu e deajuns!'

Modest copil mai am!

Mergi la inceput

dana, din ce stiu eu nu se sarbatoresc onomastice la copiii nebotezati.
asa ca la anul uram .

azi la gradi imi povestea un tatic... ca neposu din spania a facut gripa. si ca nici nu s-au stresat parintii, l-au tinut acasa 7 zile... au aflat si ei acum intamplator dintr-o discutie..."pai bine, a facut si nu ne-ati zis?" <dar ce era asa mare chestie?>

Cristina
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/blog" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mare nebunie cu gripa asta...si eu tot citesc si ascult pe la stiri si parca nu reusesc sa ma "despanichez".
Ce ziceai Cris, ca la gradi e nebunie??? Pai si eu m-am dilit rau de tot!! Cum vine Marius de la servici, cum ii trantesc dezinfectant in palme... Nu spun ca m-am aprovizionat si cu masti pentru mers in mijloacele de transport in comun...ca n-avem cum sa o ducem pe Andra tot timpul cu masina. Deci, mai am un pic si-o iau pe aratura rau de tot. Cred ca mi se trage de la oboseala si de la statutul de biberoneasa sefa iar din cand in cand sunt pe post de suzeta.
Sper sa-mi revin curand ca daca nu...s-o gasi un loc intr-o rezerva pe la nebuni

dana, multam mult de cuvintele frumoase. Este ca are ficior'miu nume bengos?? Radu cica inseamna "veselul" dar deocamdata suntem la stadiul de "miorlaici". Sa vedem ce-o fi cand o mai creste un pic.
Nu'sh daca am spus vreodata da' io mi-s mare fan Raduc al tau .

In alta ordine de idei...maine avem program de mini-vedeta.
Pe scurt... am fost invitati de catre TV Galati la o emisiune cu si despre pici. Cica am fost recomandati de la gradi, de Doamnele ei. Acum sa vedem ce mare branza o sa faca fii-mea ca ea in prima etapa este ff inhibata si pana isi intra in rol dureaza.
Cica vor purta un dialog iar mandra trebuie sa fie dezinvolta si atat.
Ce sa zic? am emotii! O sa va spun mai multe dupa ce-o sa vad ce "realizari" o sa aiba

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

dana, din ce stiu eu nu se sarbatoresc onomastice la copiii nebotezati.
asa ca la anul uram .

.............

Cristina

Cristina era vorba despre ziua NASTERII baietelului lui Liliac.
Despre numele puiului nou nascut am pomenit numai ca sunt frumoase ...

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

ei, io tot cu mihailii si gavrilii in cap, ca am mai avut unul nebotezat.

lili, inregistrati, da? sau poate va da de-acolo un cd .

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Iuliana - ce faine poze! Ma bucur ca ai aparut. Sa stii ca vroiam chiar sa te intreb de nepotul tau (Am si intrebat de fapt? Sau doar am vrut?) Vazusem la teveu o emisiune despre dans, ca e relativ recent aparut la noi ca sport, etc. Interviul era cu o poloneza, antrenoare, care venise in Romania prin casatorie, si era mirata cand a ajuns (acum vreo 15 ani) ca la noi nu se facea dans, iar ei erau campioni mondiali si aveau o traditie de nu mai stiu cati ani...
Asa - intrebare: si cand ai fost cele 2 cazuri de gripa la Emma, s-a inchis scoala pentru o saptamana| Au venit indivizi costumati si mascati cu bidoane cu fas in spate, sa fasaie prin clase?

Nici noi nu suntem panicati de gripa asta. Mai mult imi e de ai mei, na, ei sunt cumva mai vulnerabili, cred tot ce vad la televizor, nah, ei nu mai au alte surse (un net ceva...) si nici presa nu prea citesc.. Deci daca ei vad pe cineva la televizor ca spune ceva (de ex nea Streinu cercel), mama crede Desigur, elimina si ea exagerarile de la teve, dar in mare, crede ce vede.

Cu mersul la gradinita, nu am decis nimic. Ea inca tuseste putin si are inca ceva muci. Deci nici nu cred ca mi-ar primi-o. Mai vad eu. La gradinita, mai degraba am retineri fata de atitudinea aia de care spunea si Cristina - le da cu spirt pe maini dar nu ii corecteaza sa puna mana la gura cand tusesc sau cand baga degetul in nas La gradinita la noi sunt copii cam de toate felurile, sunt chiar cativa de la un centru de copii, si aici e alta retinere a mea. Daca as fi avut incredere in igiena de acolo, as fi dus-o. Dar sa imi vina acasa cu gripa si sa o paseze Erikai, atunci nu ar mai fi la fel de interesant. Ca si Iuliana, ma tem ca ar fi greu sa avem boala, Ovidiu pleaca dimineata si vine seara. Daca m-ar prinde pe mine, nu as putea sa ma ocup de ele... Si tot asa.

Super utile informatiile de la voi toate. Cine mai e? Iuliana de Canada sa apara. Nu ne strica si un feedback din Turcia. Australia ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Iuliana - am vazut filmuletele cu Diana! Super de super! Si am revazut cateva dintre cele cu Emma. Ce mai, este a nu stiu cata oara cand raman muta. Felicitari ambelor printese!

Mergi la inceput