Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gata si noi cu colajele.
cu iris e o placere sa lucrez, asta e ambitioasa, si a vrut neaparat sa-i iasa ceva frumos. i-am explicat cum se face, mai, si s-a apucat de lipit cu atata delicatete... de nu mi-a venit sa cred!

andrei in schimb... daca se puta sa ramana doar la cuibul lui cu oua in miez de toamna era bestial. oricum , am ras sa mor cand am vazut ca incepe pasarea de pe cuib punandu-i picioarele. cica aia a adus de mancare.
iarba a scapat repede de ea, a zis ca a pus suficienta, restul s-a uscat. doua flori... si ariciul, de care a vrut sa scape repede. cu chiu cu vai s-a milostivit sa nu-l cheleasca... ca pusese jumatate din tepi, pe restul i-a lipit oftand. mai lipea unul... "mai pun?" mai pune...
eh, dar oricum, mie imi place ce le-a iesit.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Dupa ce am vazut azi lucrarile afisate am recitit cu atentie regulamentul de onoare si restul... si, ca sa scriu pe scurt, ne retragem din concurs...

Am gandit la fel si saptamana trecuta, dar azi dupa ce am vazut lucrarea Flaviei, care are 4 ani... ce rost are sa iti furi singur caciula nu pricep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetele mele.
Am revenit si noi pe baricade...dar asa um am anuntat-o pe Cris, va spun si voua ca si noi sarim etapa asta a concursului, din pacate. Nu pentru ca nu am vrea sa participam, ci pentru ca nu am cum sa ma ocup indeaproape de Andra pe problema. Incercam mai intai sa ne intram in ritm si dup-aia vom munci cu constiinciozitate.

Multumesc mult si pentru cuvintele pe care mi le-ati adresat cap trecut dar si pentru sustinere!!

Carmen n-am putut sa nu remarc mesajul tau. Care Flavia?? Eu am orbul gainii, zau asa!
M-am uitat acum pe site si nada-di-nada!
Nu te supara... Alex este un copil talentat!

P.S. Sper ca aceste concursuri sa nu fie o forma de remarcare a talentelor si ambitiilor parintesti...ca zau ca eu nu ma calific!
Pupici la toata lumea!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

mi le-ati adresat cap trecut dar si pentru sustinere!!

Carmen n-am putut sa nu remarc mesajul tau. Care Flavia?? Eu am orbul gainii, zau asa!
M-am uitat acum pe site si nada-di-nada!
Nu te supara... Alex este un copil talentat!

P.S. Sper ca aceste concursuri sa nu fie o forma de remarcare a talentelor si ambitiilor parintesti...ca zau ca eu nu ma calific!
Pupici la toata lumea!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Asta era si ideea mea, de asta ne-am retras...
Ori lucreaza copii singuri ori facem o sectiune de 'talentele parintilor de nazdravani', ma rog eu am facut referire la noii veniti in primul rand, care probabil nu au citit regualemntul de onoare

O intrebare, va rog, are cineva jocuri de la piticlick? Noi avem o mica colectie si v-o punem la dispozitie daca doriti, pe care am epuizat-o in ultimile zile, ca l-am cam lasat pe Alex la calculator -cu atata var si mizerii prin casa era mai simplu sa-l las intr-un loc ferit si sa stea linistit, ca e tare ajutator de felul lui si vineri seara a vrut sa se implice si a nimerit exact int-un recipient cu var colorat... care normal trebuia sa fi fost aruncat... dar asa mai am de reparat 1/2 din peretele din hol!! Ma rog, nu e vina lui si am spus ca eu l-am rasturnat, ca n-ar fi fost normal sa nu ramana acolo... ca tata-sau spumega! dar uite asa mai am si miercuri de stat in var pe hol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Carmen, uite aici: http://romania-inedit.3xforum.ro/post/331541/1/Jocurile_PitiCLIC/
Poate ca gasesti unele pe care nu le aveti.

Eu sper din suflet sa reveniti la concurs.

Si mie mi se pare ca in unele cazuri copiii sunt ajutati. Ma rog, eu de felul meu sunt o pacifista si fiecare face ce considera.
Am dorit sa le dezvolt frunzelor placerea de a lucra singure, chiar daca asta a insemnat sa nu castige. Cel putin la etapa asta, recunosc ca noua ne-a fost cam greu. In primul rand pentru ca nu cunosteam notiunea asta de "colaj".
Am cautat eu pe net, am si listat cateva imagini, ca sa inteleaga ce trebuie sa faca. Oana a decupat niste imagini pe care le-a dorit in colaj. A si pictat putin si a gresit. Nu trebuia, am inteles abia apoi.
Eu am adus acasa niste imagini de toamna si de acolo ele si-au ales unele din care s-au inspirat. Oana si-a dorit mult sa faca o zana cu flori pe rochie (a vazut pictura Petrei). Am lasat-o sa incerce, desi a fost o idee copiata, dar ar fi fost tare dezamagita daca nu facea zana aia. A facut si ea cum a putut. Nu va spun cate bucatele de petale s-a chinuit sa lipeasca ca sa ii faca ochi si gura. Ce de nervisori! Mamaaa...
Roxana a fost extrem de incantata de lipici. A dat cu lipici frunzele alea pe toate partile , s-au si rupt bucatele cateva(poate ca ati observat ca ei i le-am dat numai pe cele de vita-de-vie, adica mai mari, ca era tragedie daca se chinuia sa le lipeasca pe alea mai mici).
Din cauza asta noi nu renuntam la participare, am observat cat de fericite sunt fetele cand le anunt ce trebuie sa mai faca.
Acum o sa avem alte emotii cu plastilina.
Eu nu le-am lasat pana acum niciodata sa foloseasca plastilina acasa . Daramite sa facem si pasarele. Dar vedem noi ce facem.
Cred ca voi incerca tot asa, sa aduc ceva imagini de pe net si sa incerce sa le faca si ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Lili, bine ai revenit acasa!
Cum e?

Mergi la inceput

dana, pai poti sa vezi ce-au facut ai mei cu pasarelele... le-am pus in seara asta.
dupa ce m-am enervat cumplit, caci... ma duc in balcon, toata plastilina aia misto, "ecologica", era lasata deschisa=era bocna, am pus-o la gunoi.
cealalta, pe baza de clei, era... facuta "pui". a se intelege bucatele mici mici, mai mici decat bobul de mazare. si, ca in harap alb, am stat sa alegem plastilina, ca sa nu facem chiar monocrome pasarile... am reusit sa recuperam cateva culori, le-am promis ca nu le ma cumpar picatura de plastilina. fi-mea se joaca, o amesteca, apoi nu mai e buna, ca nu mai are roz. alti 3 lei, alta de la librarie...
ma rog... apoi am modelat. imi pare rau ca n-am pozat si modelajul meu... sa vedeti ce frumos am facut! dar... vedeti copiile .
de ex, pasarea lu iris are numai doua pene in coada. de ce? pai... "au cazut, e toamna!". ce-are toamna cu caderea penelor nu stiu .
pana am reusit eu sa fac camera sa mearga un pic (of, s-a dus camera mea , nu stiu cum ma descurc fara ea, mi se rupe sufletul...), andrei si-a continuat opera. adica, a rasarit un soare mic, printre doi nori... si... din cuib a cazut o vrabie in iarba. s-a lovit de pietre. e minunat rastignita acolo .

a mai fost amuzat... "mami, te rog, tii tu de pasare sa-i pun coada, ca nu vrea sa stea in picioare!"

si, la final, ne-am frecat mainile cu un burete de-ala de vase, nou-nout, ca ni se lipise plastilina aia rau de tot de maini. dar macar stiu. fara plastilina "ecologica", pana nu invata sa-i puna capacul si sa nu o lase descoperita. asta de 3 lei, pe care o au si la gradi, e folosibila... chiar si cand devine o gramada fara culoare.

abia astept sa vad ce michelangeli mai avem prin grupa.

Cristina
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cristinamh multumim de interes , suntem ok, nu am patit nimic, slava Domnului. Eu am mai citit ce scrieti, am si intrat de vreo 2 ori sa vad creatiile copiilor (foarte inspirate - ii admir) si cam atit.
Daca am vazut ca 99% din discutii se poarta in jurul acestui concurs, si noi am spus de la inceput ca nu participam, atunci na, nu era sa ma trezesc vorbind ca televizorul...

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

m-am gandit eu ca am sarit offtopic cu concursul .
ok, nu mai scriu .

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cristina, dar nu a fost repros, Doamne fereste!!! Numai constatam...
doar nu eram eu cea care dadea pe dinafara cu scrisul .

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput