Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

danat si multumim de urari! Pai nevoia si dorinta de a papa mancare romaneasca m-au determinat. La noi nu vine nimeni cu sacosica, mama de cate ori a fost la noi a refuzat sa aduca in valiza varza murata si alte mancaruri...asa ca am ramas eu singura sursa. Nimic nu e greu sa stii!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

La multi ani tuturor, si un an nou mai bun, in care sa ne vedem mai des
toate previziunile sunt sumbre, toti ne anunta ca vom pierde ceva. bani, slujbe...

dar daca reusim sa ne pastram prietenii vom iesi in castig .

petrecere frumoasa tuturor!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Va pup si va urez La multi ani, un an nou cit mai bogat si mai fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Un an 2010 fericit si plin de pace, dragoste si impliniri!
Eu vreau sa vad numai lucruri bune in fata mea asa ca... nu ma uit la tv!

Maine depun dosarul de inscriere pentru Alex la scoala. Deocamdata incerc sa fac niste planuri si sper sa reusesc sa raman optimista si pt mine si pt ceilalti! Ma gandesc la lucruri frumoase!

Acum ma uit cu un oki la Alex cum se joaca si incep sa duc munca de lamurire sa il pun la masa si apoi poate doarme un pic... sper cel putin... in rest? am citit pe saturate in aceasta vacanta, inafara de seara de revelion am stat pe acasa si cum sunt suparata tare pe socri am scapat si de vizitele lor! Deci sunt ok.
Aseara am lenevit cu nerusinare si cred ca deja am pus cateva kg bune... din cauza nesimtirii nu a mancarii!

Mergi la inceput

ioi, am spalat copiii... facut si bagajelul pentru gradi.
maine o luam din nou de coada!

si sincer... eu abia astept, o sa am o zi in care nimeni nu cere apa, nu striga sa-l sterg la fund, nu face mofturi la mancare!

dar inca ma intreb cum o sa ma scol eu la orele alea criminale... 6.30 de ex, si daca o sa reusescc sa trezesc plozii, care au dormit pana la 10-11 in vacanta.

sa adaug ca ma gandes ca poate ii trece prin cap asistentei ca vrea aviz medical...? dar abia astept sa-mi explice ea cand trebuia sa-l iau, "corect".

Cristina
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

un an nou cam arid, nu?

in conversatii...

Mergi la inceput

carmen... chiar la voi ma gandeam, ca a iesit fi-mea de la antrenament cu lacrimi in ochi, ca ea de ce nu a avut print sa danseze cu el... ca... printul ei unde e...

si ii raspunde andrei: "ia iasi! ti-am zis eu ca e departe!!"

stai si tu sa se dezmeticeasca lumea... poate zeama de varza p alocuri nu-si face efectul decat dupa 7 zile... ptii, si maine iar e zi de chef!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

La multi ani pe 2010!

Se vede treaba ca sinteti tare zgircite la vorba. Inteleg ca v-ati propus sa faceti economie la bani in 2010, dar chiar si la cuvinte:)? Asa ca scriu eu mesajele mele kilometrice, daca voi nu vreti. E adevarat ca si eu am fost tare ocupata si, acum ca fetele au inceput scoala, mai am si eu un pic de timp liber. Frate, ca greu a fost cu ele acasa tot timpul. Daca nu s-au ciondanit in fiecare zi, nu a fost bine.

Am fost si la locul secret a lui Mos Craciun. Ce le-a mai placut! S-au intilnit cu madam Claus care le-a spus povesti in jurul focului, apoi au fost sus in camera Mosului care adormise si toti copiii au mers tiptil si au strigat HO Ho HO si l-au trezit. Ce s-au mai distrat. Apoi ne-au plimbat cu caleasca si fetele s-au dat cu poneii. Au facut poze si cu Mosu', dar inca nu le-am cumparat. Normal ca alea erau extra si nici nu ne-au lasat sa facem poze ce e de inteles, iar fetele au fost f. emotionate, mai ales cint au vazut zeci de cutii impachetate si un sac plin cu jucarii. Overall, a meritat. M-am simtit si eu copil o data cu ele:).

De Craciun, in ajun, am fost la prietenii nostri aici, apoi de Revelion am avut noi invitati. Mosul a fost tare bun cu fetele si cu Alex:)). Eu nu mi-am dorit nimic. Pina in ultima zi m-a tot intrebat Alex ce vreau si i-am zic ca nada si m-a pus sa promit ca nici eu nu i-am luat nimic. Bineinteles ca am spus minciuni ca altfel nu ar mai fi fost surpriza.

Fetele de abia asteptau sa mearga la scoala....si eu la fel. Emma a trecut la inmultiri...e fetita mare. Pina acum cu adunari si scaderi am zis ca tot mititica e, acum ca a trecut la inmultiri parca imi spun ca deodata e fetita mare.

Diana citeste si ea binisor pentru nivel de incepator. Citeste din cartile pe care le citea Emma anul trecut la kindergarten. Chiar azi la gradinita am vb cu profesoara si in fiecare zi o sa ii dea carticele sa citeasca in clasa si sa exerseze. Mi-a laudat-o tare mult si tare mindra am fost. Emma a fost si ea incintata ca incepe scoala...Doamne, unde as mai fi fost eu asa cind era mica? Ceea ce inseamna ca ii place si ma bucur mult.

O sa pun un filmulet cu Diana sa ma laud si eu ca prostul cum citeste. Si asta pentru ca oarecum e meritul meu...bine ea e si copil tare bun si chiar ii place sa citeasca si are o rabdaaaare nemaipomenita. Daca o pun de 5 ori sa citeasca o fraza, o face fara sa scrinceasca. La scoala invata litere, deci nici vorba de cuvinte....decit f. putin.

Eu continui sa voluntariez la scoala la Emma. De Craciun am primit o sticla de vin si ciocolata de la profa ei in semn de multumire. Am ramas tare surprinsa.

Mi-am luat si eu un curs de spaniola...duminica dimineata....incep saptamina viitoare. Va dati seama ce chef o sa am mai ales dupa ce ca ccc cu o zi inainte mergem din nou la SF sa vedem Cirque du soleil. O sa imi fiarba creierii de atita spaniola..deh, sint 4 ore in continuu.

Ne-am hotarit si noi in sf. sa mergem la muzeu la King Tutan. Biletele le avem de citeva luni luate, trebuia sa hotarim ziua. Asa ca ieri mi-am facut timp si mergem simbata sa il vedem (de fapt numai sarcofagiul) ca tot trebuie sa mergem prin zona la un prieten de al nostru care ne face baile sa ne alegem granitul, chiuvetele si wc-urile.

Joi ma duc sa o inscriu si pe Diana la kindergarten...nici nu imi vine sa cred ce a mai trecut timpul!

Gata, nu va mai spun nimic:). Pun niste poze de la Craciun sa va uitati daca aveti chef http://family.webshots.com/album/576043535tIcYYa .

Si le-am facut poze la studio...minca-le-ar mama ca tare frumusele sint http://family.webshots.com/album/575892732TmUNRy?start=48 .

Va pup si mai invingeti-va si voi lenile:).

Mergi la inceput

Am inscris copilul, gata avem un loc in clasa intai, acolo unde voiam eu.
Culmea sunt din circumscriptie insa e batalie mare pe inv respectiva si tot culmea, daca plateam sponsorizarea scolii ieseam mai ieftin, asa sotul meu le va face un proiect.... pt un corp de cladire ma rog nu chiar cladire ... o pergola sa iasa astia mici sa faca activitati afara vara... parca vad...

Mergi la inceput

felicitari carmen!

deci sa anunt printesa ca printul merge la scoala... e ocupat .
si sa speram ca nu aveti colega de banca vreo cosanzeana

Cristina

Mergi la inceput